Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
ateliere lucrative 2014

ateliere lucrative 2014

Email

PLANUL LUI DUMNEZEU ŞI POVESTEA PERSONALĂ DE VIAŢĂ


Anul 2014 va  avea două părţi distincte: prima parte, până la Sărbătorile de Paşti, va fi grea, instabilă, fiindu-ne dificil să ştim cine suntem şi ce vrem, îndoindu-ne de fiecare pas al nostru şi de fiecare decizie care trebuie luată; în a doua parte, după Sărbătorile de Paşti, cei care au luat decizii vor trebui să le pună în practică iar cei care nu le-au luat vor fi îndrumaţi să o facă, mai întâi cu blândeţe, dar ferm. Aceste decizii sunt personale în primul rând şi sunt legate de ceea ce fiecare şi-a propus să facă în această Viaţă.

2014 este termenul final pentru a ne reaminti Planul Lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi şi de a ne regăsi în acest Plan.

Planul Lui Dumnezeu pentru noi este de fapt planul pe care sufletul şi l-a asumat în această existenţă. Este important dar greu de amintit sau de aplicat, astfel că ceea ce avem de făcut este să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne ghideze paşii, însă pentru asta trebuie să fim pregătiţi să ne înţelegem, să ne cunoaştem.

În cadrul poveştii personale, Viaţa are rolul predominant.  Ea este cel mai mare dar de la Dumnezeu. Liberul arbitru şi creaţia sunt daruri mari, dar Viaţa este darul suprem. Preţuind-o, îl preţuim pe Dumnezeu, căci EL este Viaţa Însăşi. Oricare ne-ar fi povestea, fiecare este părtaş la Viaţă. Acesta este lucrul care contează întâi de toate şi ar fi bine să ne amintim cât mai des cu putinţă să trăim frumos, să ne simţim vii, să lăsăm bucuria vieţii să ne umple inima în fiecare zi.

Poate că împreună  Felicia Toniţă - www.lumeaingerilor.ro, Gabriela Apostol - www.mirabilys-magazin.ro şi dvs. - ne va fi mai uşor să descifrăm ceea ce avem de făcut, de aceea vă invităm la aceste ateliere lucrative în care să ne descoperim împreună, să ne înţelegem povestea personală.

Atelierele lucrative vor avea loc în Iaşi, Suceava, Baia Mare, Timişoara, Arad, Sibiu, Braşov, Oradea şi Cluj. Datele de întâlnire le vom stabili de comun acord cu cei interesaţi. Vă rugăm să vă exprimaţi intenţia de a participa aici.

 

IAŞI

[În pregătire]

 

SUCEAVA

[În pregătire]

 

BAIA MARE

[În pregătire]

 

TIMIŞOARA

[În pregătire]

 

ARAD

[În pregătire]

 

SIBIU

[În pregătire]

 

BRAŞOV

[În pregătire]

 

ORADEA

[În pregătire]

 

CLUJ

[În pregătire]

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


BAZELE RADIESTEZIEI PRACTICE - Partea 1Această carte reprezintă rodul a peste 20 de ani de studii, cercetări și experimentări. Ea pune la dispoziția radiesteziștilor, și nu numai, o mulțime de elemente practice.
Prin realizarea unei baze teoretice clare, prin descrierea corectă a situațiilor, prin explicațiile diferitelor fenomene și multe altele
aceștia sunt sprijiniți să înțeleagă mai bine cazuistica și tehnicile aplicate, le clarifică ceea ce se întâmplă cu diverși pacienți,
lămurește unele neconcordanțe și le oferă o bază de lucru cu mult mai largă și mai eficientă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei. Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămână.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare. Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecându-ţi întreaga săptămână crezând că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întâmple cu ritmul lor natural.

cine este online?

Avem 113 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

CELE MAI CITITE ARTICOLE