Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Aspecte care se menţin

Aspecte care se menţin

Email

Mercur în Leu în trigon cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Săgetător

Chiar dacă este un aspect de scurtă durată, este foarte important pentru că ne putem clarifica toate acele probleme pe care le avem de rezolvat. Este un aspect pozitiv, în care simţi acut nevoia de înţelege şi a învăţa, de a aprofunda şi a descoperi care este adevăratul sens al lucrurilor. Luciditatea specifică acestui aspect ne ajută să ne atingem scopurile, să fim atenţi la tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

Mercur în Leu în sextil cu Jupiter în Balanță

Este un aspect frumos care ne aduce în general înţelepciune şi puterea de a găsi soluţiile potrivite momentului. Cu toate că este de scurtă durată, Mercur îndreptându-se cu mare viteză spre Soare pentru a forma conjuncţia superioară, totuşi trebuie să folosim aceste zile în care se face simţit aspectul, pentru a căuta soluţii la problemele care ne fământă, dar mai ales pentru a privi mai optimist viaţa. Este o perioadă foarte potrivită pentru expansiune, perfectă pentru a călătorii, dar şi pentru relaţiile comerciale. De aceea este minunat să încercăm să acţionăm cât mai mult, să fim activi, căutând soluţii problemelor pe care le avem.

Noile începuturi pot avea unele aspecte incomode, fiindcă ne obligă să ne adaptăm la situaţii noi şi să ne schimbăm obiceiurile şi obiectivele, dar totodată ele ne împrospătează viaţa şi ne dau prilejul să o luăm de la capăt. Emoţiile de început sunt rareori regăsite mai târziu, de aceea ne face plăcere să ne amintim de aceste momente şi să căutam prilejuri pentru a începe alte lucruri noi.


Soarele în Rac în trigon cu Neptun în mişcare aparent retrogradă în Peşti

Acest aspect ne aduce în fiecare an momente magice, de aducere aminte a ceea ce avem de făcut, mai exact a planurilor pe care ar trebui să le realizăm în această viaţă. Este o stare de idealism, reverie şi visare, fără evenimente majore, de aceea mulţi dintre noi nu sesizăm clipele magice care ni se oferă.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE

Calendar astrologic de perete 2017


Calendar astrologic de birou 2017


Jurnal cotidian de spiritualitate

Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă.
Nu trebuie, neapărat, să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Încetează, însă, de a le mai vedea într-o lumină negativă.
Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

O parabolă monahală zice: „Nu cere de la Dumnezeu darul vindecării, ci darul de a-ţi vedea propriile păcate!“.

De ce este mai important al doilea dar? Pentru că dacă-ţi vei vedea păcatele şi le vei îndrepta, tu nu te vei mai îmbolnăvi niciodată, şi deci nu vei avea nevoie de darul vindecării.

cine este online?

Avem 116 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE