Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Planetele în semne

Planetele în semne

Email

PLUTON ÎN CAPRICORN

Pluton, odată cu trecerea în Capricorn aduce o importantă schimbare de vibraţie, în sensul în care devenim mult mai serioşi, mai puternici, fiind oarecum foarte sobru în manifestări. Apare foarte puternică dorinţa de putere, de consolidare, de transformare a poziţiei sociale. Fiecare dintre noi, mai ales la nivel subtil, simţim acest poziţie, în primă fază ca bulversantă, amplificând temerile şi aducând la lumină multe o parte din ele, tocmai pentru a le rezolva. La ora când Pluton a trecut pentru 13 ani în semnul Capricornului, 3.03, numerologic foarte subtilă ( numărul 3 reprezintă acţiunea vitală şi Creaţia, posedând în sine sacrul, fiind totodată şi întoarcerea la unitate; îl regăsim în Sfânta Treime, sugerând naştere – viaţă – moarte, început – apogeu – final, corpul fizic – corpul eteric – corpul spiritual, perfecţiunea, triunghiului echilateral şi a simetriilor sale, numărul culorilor fundamentale, etc.), se afla în casa a 3 a, guvernată de Mercur şi pe ora planetară a lui Venus, această sugerează, pe scurt, transformarea modalităţii de relaţionare, a mentalităţilor, prin iubire şi cu înţelepciune.

NEPTUN ÎN PEŞTI

În semnul de domiciliu, Neptun evident că va aduce la nivel mundan o expansiune legată de credinţă, o întoarcere către valorile reale, dar şi o perioadă de confuzie şi haos pentru cei care-şi doresc puterea cu orice preţ. Neptun aduce în Peşti o vibraţie cu profunde rezonanţe psihice şi mistice. Şi Jupiter ilustra, din vibraţia Peştilor, aspiraţia religioasa, dar Neptun duce acest lucru pe culmile imaginaţiei prin trăiri mistice şi experienţe stranii, pe care mintea umană de azi adesea uită să le mai coreleze cu aspecte spirituale. De aici, vibraţia contradictorie a Peştilor devine confuzie interioară, generatoare de emoţii intense şi greu de împărtăşit. Omul are nevoie să-şi limpezească idealurile şi viziunea, şi la aceasta îl îndeamnă Neptun, stapânul valurilor care ascund taine în adâncurile lor, dar şi al valurilor care spală şi limpezesc. Planeta Neptun modulează, pentru locuitorii Terrei, influxul astral al Semnului zodiacal Peşti, prin intermediul căruia DUMNEZEU trimite în viaţa noastră necesitatea unui ideal, compasiunea, capacitatea de a visa şi posibilitatea noastră de a transcende dualitatea şi iluzia acestei lumi.


URANUS ÎN BERBEC

Cum am putea denumi această poziţie, un foc electric, o descărcare, o înălţare, greu de definit şi surprinzător în acelaşi timp. Cred că nimic din ceea ce ştim nu mai poate fi folosit fără a avea surprize de proporţii. De aceea cred că am nevoie de ceva timp ca să simt şi să dau o definiţie exactă a acestui aspect, oricum sunt pregătită pentru orice, sau încerc...


SATURN ÎN SĂGETĂTOR

Influenţa lui Saturn în acest semn se reflectă asupra legilor care ne guvernează viaţa: de aici ne determină să înţelegem, să devenim mai înţelepţi, să ne folosim raţiunea şi informaţiile în scopuri constructive. Apăsarea renumită pe care o generează prin prezenţa lui în semn şi casă, este în această situaţie orientată spre evoluţie, spre creştere spirituală, ceea ce presupune restricţii în domeniile vieţii care ne împiedică să facem toate acestea. Cumva Saturn timp de doi ani punctează şi marchează acolo unde nu am făcut-o mult timp din nepăsare, neglijenţă sau lipsă de respect.


JUPITER ÎN BALANȚĂ

De multe ori, la începutul practicării astrologiei, m-am gândit că Jupiter ar trebui să-și aibă domiciliul în semnul Balanței, dar am înțeles că este o mare diferența între a pune în echilibru, a cântări, a judeca și a face dreptate. Jupiter nu face dreptate, Jupiter dezvoltă, și poate, în semnul Balanței, va dezvolta în fiecare dintre noi sentimentul dreptății, starea de echilibru, sentimentele, ca o treaptă superioară a înțelegerii emoțiilor, dar, ne va determina să înțelegem că legile și principiile sunt atât de diferite, încât ele au generat justiția, ca și justificare a acestei discrepanțe.

Dar, mai cred că legile, ca manifestare a semnului Balanței, s-au dezvoltat, pentru a acoperi ne-nțelegerile noastre și neputința noastră de a acționa doar din punct de vedere spiritual. Și, atunci, am încercat justificări, interesant căci cuvântul justificare pare să aibă ceva în comun cu justiția.

MARTE ÎN FECIOARĂ

De fiecare dată când Marte trece prin acest semn, se poate spune că avem un fel de nevoie de a rexzolva problemele cotidiene. Poate că de multe ori ne concentrăm prea mult asupra amănuntelor și ne pierdem în detalii, dar cu siguranță și asta ne poate fi de folos. Cred însă că rolul important al acestui tranzit este de organizare interioară și de curățare a reziduurilor și impurităților atât la propriu cât și la figurat.

VENUS IN FECIOARĂ

Este o poziţie care o pune pe Venus în postura de a ne face mai critici şi analitici, mai orientaţi către latura pragmatică a vieţii, mai ataşaţi de propriile noastre gânduri şi sentimente, de posesiunile materiale, mai dependenţi de ceilalţi. Iubire este foarte mult mentalizată, intelectualizată, trebuind să existe explicaţii pentru orice gest sau sentiment.

MERCUR ÎN FECIOARĂ

Ne aduce în primul rând abilităţi literare, capacitatea de a ne exprima emoţiile comunicându-le şi celorlalţi, totul este să încercăm să nu ne formalizăm, să nu rămâne prinşi în tipare clasice şi statice. Sistematizarea este bună atâta vreme cât nu îşi pierde spontaneitatea dar mai ales concreteţea. Mintea va lucra din plin, emoţiile fiind manifestările şi strădaniile egoului.

Va exista tendinţa de a raţionaliza totul ceea ce ne va determina să fim mai blazaţi şi mai plictisiţi. Vom dori să cunoaştem cât mai mult din domeniile care ne pasionează, încercând să devenim mici enciclopedii umblătoare. Organizarea perfectă, importanţa pe care o vom da amănuntelor ne va aduce reuşite, dar lăsaţi şi sentimentele să îşi spună cuvântul.

Vom fi mult mai interesaţi de problemele de sănătate şi igienă, dar şi de dietă. Va exista dorinţa de a mânca corect şi echilibrat.

Vom învăţa cu uşurinţă lucruri noi, ne vom ordona studiile şi cunoştinţele, dorind să ne specializăm într-un anume domeniu. Nu trebuie să ne încrâncenăm în a reuşi cu orice preţ, să nu uităm că există şi hazardul care are un loc important în viaţa noastră.

SOARELE ÎN BALANŢĂ

Energia Soarelui ar trebui să susţină căutarea identităţii şi percepţiei intuitive. Este bine să ne controlăm mândria şi insolenţa şi în general să ne concentrăm pentru a ne găsi echilibru şi armonia. Căutarea identităţii în toate faptele, entuziasmul interior şi prospeţimea în gândire sunt atribute absolut necesare pentru a reuşi. Vom radia, vom avea o manieră distinctă de a ne manifesta şi vom fi în acelaşi timp restrictivi în unele manifestări.

În mod general, Soarele în Balanţă influenţează planul intelectual. Încercările se vor referi în mod special la păstrarea echilibrului în toate tipurile de relaţii, mai ales prin reciprocitate şi acceptând ideea de complementaritate. Diplomaţia şi tactul sunt însuşiri absolut necesare pentru a reuşi, iar implicarea noastră, împlinirile şi eşecurile, trebuie privite în orice tip de parteneriat ca împărţindu-se la doi.

Vom fi deschişi către arte şi frumos, către armonie şi muzică. Viaţa culturală este necesară pentru a ne simţi împliniţi.

LUNA ÎN RAC

Ne este stimulată activitatea intelectuală şi abilitatea de a găsi drumul , mai ales că ne simţim destul de nesiguri în mediul în care trăim. Este o perioadă în care ne apar lămuririle necesare pentru a urma calea corectă. Este nevoie de obiectivitate, pentru a completa sentimentele şi pentru a nu ne lăsa copleşiţi de stările sufleteşti.

Aflându-se în propriul domiciliu va accentua toate trăirile emoţionale declanşate de toate aspectele pe care le va crea. Deci pot exista în aceste zile  stări de apatie, de lene, de dorinţă de a cheltui bani, de distracţie, mai puţin de muncă. Viaţa noastră va avea tendinţa de a fi mai puţin ordonată, mai agitată. Sentimentele capătă o profunzime şi o greutate suplimentară. Vom reuşi să descoperim lucruri care ne păreau ascunse, uneori în profunzimile fiinţei noastre. Trebuie să la acceptăm şi să le cercetăm în continuare.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


BAZELE RADIESTEZIEI PRACTICE - Partea 1Această carte reprezintă rodul a peste 20 de ani de studii, cercetări și experimentări. Ea pune la dispoziția radiesteziștilor, și nu numai, o mulțime de elemente practice.
Prin realizarea unei baze teoretice clare, prin descrierea corectă a situațiilor, prin explicațiile diferitelor fenomene și multe altele
aceștia sunt sprijiniți să înțeleagă mai bine cazuistica și tehnicile aplicate, le clarifică ceea ce se întâmplă cu diverși pacienți,
lămurește unele neconcordanțe și le oferă o bază de lucru cu mult mai largă și mai eficientă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Jupiter în semnul Scorpionului 10 octombrie 2017 - 8 noiembrie 2018

Cea mai bună pregătire pentru ziua de mâine, este să faci tot ce poți astăzi

Rareori ne dăm seama că suntem împresuraţi de extraordinar. Miracolele se întâmplă în jurul nostru, semnele lui Dumnezeu ne arată drumul, îngerii insistă să fie auziţi, dar noi, fiindcă suntem învăţaţi că există formule pentru a ajunge până la Dumnezeu, nu luăm seama la nimic din toate acestea. Nu pricepem că El se află oriunde Îl lăsăm să intre.

cine este online?

Avem 57 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE