Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Planetele în semne

Planetele în semne

Email

PLUTON ÎN CAPRICORN

Pluton, odată cu trecerea în Capricorn aduce o importantă schimbare de vibraţie, în sensul în care devenim mult mai serioşi, mai puternici, fiind oarecum foarte sobru în manifestări. Apare foarte puternică dorinţa de putere, de consolidare, de transformare a poziţiei sociale. Fiecare dintre noi, mai ales la nivel subtil, simţim acest poziţie, în primă fază ca bulversantă, amplificând temerile şi aducând la lumină multe o parte din ele, tocmai pentru a le rezolva. La ora când Pluton a trecut pentru 13 ani în semnul Capricornului, 3.03, numerologic foarte subtilă ( numărul 3 reprezintă acţiunea vitală şi Creaţia, posedând în sine sacrul, fiind totodată şi întoarcerea la unitate; îl regăsim în Sfânta Treime, sugerând naştere – viaţă – moarte, început – apogeu – final, corpul fizic – corpul eteric – corpul spiritual, perfecţiunea, triunghiului echilateral şi a simetriilor sale, numărul culorilor fundamentale, etc.), se afla în casa a 3 a, guvernată de Mercur şi pe ora planetară a lui Venus, această sugerează, pe scurt, transformarea modalităţii de relaţionare, a mentalităţilor, prin iubire şi cu înţelepciune.

NEPTUN ÎN PEŞTI

În semnul de domiciliu, Neptun evident că va aduce la nivel mundan o expansiune legată de credinţă, o întoarcere către valorile reale, dar şi o perioadă de confuzie şi haos pentru cei care-şi doresc puterea cu orice preţ. Neptun aduce în Peşti o vibraţie cu profunde rezonanţe psihice şi mistice. Şi Jupiter ilustra, din vibraţia Peştilor, aspiraţia religioasa, dar Neptun duce acest lucru pe culmile imaginaţiei prin trăiri mistice şi experienţe stranii, pe care mintea umană de azi adesea uită să le mai coreleze cu aspecte spirituale. De aici, vibraţia contradictorie a Peştilor devine confuzie interioară, generatoare de emoţii intense şi greu de împărtăşit. Omul are nevoie să-şi limpezească idealurile şi viziunea, şi la aceasta îl îndeamnă Neptun, stapânul valurilor care ascund taine în adâncurile lor, dar şi al valurilor care spală şi limpezesc. Planeta Neptun modulează, pentru locuitorii Terrei, influxul astral al Semnului zodiacal Peşti, prin intermediul căruia DUMNEZEU trimite în viaţa noastră necesitatea unui ideal, compasiunea, capacitatea de a visa şi posibilitatea noastră de a transcende dualitatea şi iluzia acestei lumi.


URANUS ÎN BERBEC

Cum am putea denumi această poziţie, un foc electric, o descărcare, o înălţare, greu de definit şi surprinzător în acelaşi timp. Cred că nimic din ceea ce ştim nu mai poate fi folosit fără a avea surprize de proporţii. De aceea cred că am nevoie de ceva timp ca să simt şi să dau o definiţie exactă a acestui aspect, oricum sunt pregătită pentru orice, sau încerc...


SATURN ÎN SĂGETĂTOR

Influenţa lui Saturn în acest semn se reflectă asupra legilor care ne guvernează viaţa: de aici ne determină să înţelegem, să devenim mai înţelepţi, să ne folosim raţiunea şi informaţiile în scopuri constructive. Apăsarea renumită pe care o generează prin prezenţa lui în semn şi casă, este în această situaţie orientată spre evoluţie, spre creştere spirituală, ceea ce presupune restricţii în domeniile vieţii care ne împiedică să facem toate acestea. Cumva Saturn timp de doi ani punctează şi marchează acolo unde nu am făcut-o mult timp din nepăsare, neglijenţă sau lipsă de respect.


JUPITER ÎN BALANȚĂ

De multe ori, la începutul practicării astrologiei, m-am gândit că Jupiter ar trebui să-și aibă domiciliul în semnul Balanței, dar am înțeles că este o mare diferența între a pune în echilibru, a cântări, a judeca și a face dreptate. Jupiter nu face dreptate, Jupiter dezvoltă, și poate, în semnul Balanței, va dezvolta în fiecare dintre noi sentimentul dreptății, starea de echilibru, sentimentele, ca o treaptă superioară a înțelegerii emoțiilor, dar, ne va determina să înțelegem că legile și principiile sunt atât de diferite, încât ele au generat justiția, ca și justificare a acestei discrepanțe.

Dar, mai cred că legile, ca manifestare a semnului Balanței, s-au dezvoltat, pentru a acoperi ne-nțelegerile noastre și neputința noastră de a acționa doar din punct de vedere spiritual. Și, atunci, am încercat justificări, interesant căci cuvântul justificare pare să aibă ceva în comun cu justiția.

MARTE ÎN FECIOARĂ

De fiecare dată când Marte trece prin acest semn, se poate spune că avem un fel de nevoie de a rexzolva problemele cotidiene. Poate că de multe ori ne concentrăm prea mult asupra amănuntelor și ne pierdem în detalii, dar cu siguranță și asta ne poate fi de folos. Cred însă că rolul important al acestui tranzit este de organizare interioară și de curățare a reziduurilor și impurităților atât la propriu cât și la figurat.

VENUS ÎN LEU

Această poziţie favorizează în primul rând gustul pentru frumos, fiecare dintre noi dorindu-ne haine mai elegante, bijuterii, cele mai bune şi frumoase lucruri.Indiferent de forma sau planul de manifestare, este de fapt un mod de a ne satisface egocentrismul, sau o dorinţă de a ne bucura din plin de viaţă. De aceea cred va fi pregnantă dorinţa de a cheltui bani, de a avea şi ceea ce nu ne permitem, din aceste motive putând apare şi discuţii în cuplu.

Mai se poate constata o atitudine afectivă înflăcărată, o stare de exaltare, dar şi pasiuni puternice, chiar arzătoare. Cel mai important acum este vocea emoţiilor noastre, ele ne vor determina atitudinea, sau mai exact ne vor determina de multe ori la o atitudine uşor teatrală, epatantă.

Ne vom interesa mai mult decât deobicei de cum arătăm, dar mai ales care este imaginea noastră în societate, fiind extrem de important să fim admiraţi.

Relaţiile cu copii sunt bune, ei reprezentând o sursă de bucurie pentru noi toţi. De aceea acestea vor fi cele mai bune momente de a ne apropia de ei, de a-i înţelege, de a le fi alături.

Este important să ne maturizăm afectiv, să nu ne lăsăm furaţi de prima impresie, dar mai ales să nu ne lăsăm prinşi în capcana jocurilor speculative sau chiar a speculaţiilor.

Această poziţie mai poate favoriza planul social, imaginea noastră în societate, fiind un moment prielnic pe a-i convinge pe cei din jur de propriile noastre calităţi şi capacităţi.

MERCUR ÎN FECIOARĂ

Ne aduce în primul rând abilităţi literare, capacitatea de a ne exprima emoţiile comunicându-le şi celorlalţi, totul este să încercăm să nu ne formalizăm, să nu rămâne prinşi în tipare clasice şi statice. Sistematizarea este bună atâta vreme cât nu îşi pierde spontaneitatea dar mai ales concreteţea. Mintea va lucra din plin, emoţiile fiind manifestările şi strădaniile egoului.

Va exista tendinţa de a raţionaliza totul ceea ce ne va determina să fim mai blazaţi şi mai plictisiţi. Vom dori să cunoaştem cât mai mult din domeniile care ne pasionează, încercând să devenim mici enciclopedii umblătoare. Organizarea perfectă, importanţa pe care o vom da amănuntelor ne va aduce reuşite, dar lăsaţi şi sentimentele să îşi spună cuvântul.

Vom fi mult mai interesaţi de problemele de sănătate şi igienă, dar şi de dietă. Va exista dorinţa de a mânca corect şi echilibrat.

Vom învăţa cu uşurinţă lucruri noi, ne vom ordona studiile şi cunoştinţele, dorind să ne specializăm într-un anume domeniu. Nu trebuie să ne încrâncenăm în a reuşi cu orice preţ, să nu uităm că există şi hazardul care are un loc important în viaţa noastră.

SOARE IN FECIOARĂ

În acest semn Soarele ne face mai practici, mai pragmatici, dându-ne posibilitatea să evaluăm lucrurile la adevărata lor valoare.

Totodată, apare şi o indecizie şi oscilaţie în decizii, specifică semnelor mutabile, dar şi un mod de a lucra mai ordonat şi conştiincios.
Probabil că mulţi s-au întors din vacanţă iar problemele de serviciu sunt în prim plan , mai intense şi presante. Spiritul datoriei, ordinea şi curăţenia sunt în prim plan, fiecare dintre noi simţind nostalgia apropierii toamnei.

Vom fi mai mult interesaţi de planul material, de aspectele practice ale vieţii, încercând să rezolvăm problemele şi erorile pe care le avem. Este bine să încercăm să ne implicăm profund în toate aspectele vieţii, să evităm excesele de orice fel, şi să lucrăm în echipă. Va mult accentuată tendinţa spre bârfă, ipocrizia şi de multe ori formalismele. Mai este foarte pregnant simţul critic, cât şi tendinţa spre amănunte, în care ne vom pierde de multe ori.

Trebuie să încercăm să depăşim erorile privind integrarea socială şi să ne respectăm obligaţiile morale. Este o perioadă bună pentru a ne dobândi competenţa profesională pe care ne-o dorim.

LUNA ÎN FECIOARĂ

Avem numeroase perspective, de stabilirea ordinii, fiind deosebit de pragmatici, meticuloşi şi dornici de a clarifica lucrurile. Ne preocupă starea noastră de sănătate şi este bine să dăm atenţie dietei. Putem să ne ocupăm energic de stabilizarea proiectelor în care suntem implicaţi.

Este mai accentuată dorinţa materială, având intuiţia de a pune în practică numai proiectele avantajoase. Este la dispoziţia lui Mercur, şi influenţează planul material.  Avem tendinţa de a  fi formali, rigizi mai ales în ceea ce privesc convenţiile morale şi sociale, o oarecare superficialitate în ceea ce privesc relaţiile sociale. Poate vom resimţi o lipsă de interes pentru toţi şi toate, sau ne vom simţi în afara jocului. Vom fi mai serviabili ca de obicei şi vom acumula experienţă şi învăţăminte legate de aspectele interumane. Prin muncă în aceste zile se pot exprima anumite stări emoţionale sau sentimente care se doresc ascunse. Sentimentele sunt critice, analitice, precise, pline de îngrijorare. Luna în Fecioară marchează sfârşitul unui ciclu, deci este ziua în care putem asimila învăţămintele pe care le-am tras în perioada care se încheie, să facem bilanţul şi să pornim la un nou drum.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


BAZELE RADIESTEZIEI PRACTICE - Partea 1Această carte reprezintă rodul a peste 20 de ani de studii, cercetări și experimentări. Ea pune la dispoziția radiesteziștilor, și nu numai, o mulțime de elemente practice.
Prin realizarea unei baze teoretice clare, prin descrierea corectă a situațiilor, prin explicațiile diferitelor fenomene și multe altele
aceștia sunt sprijiniți să înțeleagă mai bine cazuistica și tehnicile aplicate, le clarifică ceea ce se întâmplă cu diverși pacienți,
lămurește unele neconcordanțe și le oferă o bază de lucru cu mult mai largă și mai eficientă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei. Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămână.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare. Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecându-ţi întreaga săptămână crezând că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întâmple cu ritmul lor natural.

cine este online?

Avem 112 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE