Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Planetele în semne

Planetele în semne

Email

PLUTON ÎN CAPRICORN

Pluton, odată cu trecerea în Capricorn aduce o importantă schimbare de vibraţie, în sensul în care devenim mult mai serioşi, mai puternici, fiind oarecum foarte sobru în manifestări. Apare foarte puternică dorinţa de putere, de consolidare, de transformare a poziţiei sociale. Fiecare dintre noi, mai ales la nivel subtil, simţim acest poziţie, în primă fază ca bulversantă, amplificând temerile şi aducând la lumină multe o parte din ele, tocmai pentru a le rezolva. La ora când Pluton a trecut pentru 13 ani în semnul Capricornului, 3.03, numerologic foarte subtilă ( numărul 3 reprezintă acţiunea vitală şi Creaţia, posedând în sine sacrul, fiind totodată şi întoarcerea la unitate; îl regăsim în Sfânta Treime, sugerând naştere – viaţă – moarte, început – apogeu – final, corpul fizic – corpul eteric – corpul spiritual, perfecţiunea, triunghiului echilateral şi a simetriilor sale, numărul culorilor fundamentale, etc.), se afla în casa a 3 a, guvernată de Mercur şi pe ora planetară a lui Venus, această sugerează, pe scurt, transformarea modalităţii de relaţionare, a mentalităţilor, prin iubire şi cu înţelepciune.

NEPTUN ÎN PEŞTI

În semnul de domiciliu, Neptun evident că va aduce la nivel mundan o expansiune legată de credinţă, o întoarcere către valorile reale, dar şi o perioadă de confuzie şi haos pentru cei care-şi doresc puterea cu orice preţ. Neptun aduce în Peşti o vibraţie cu profunde rezonanţe psihice şi mistice. Şi Jupiter ilustra, din vibraţia Peştilor, aspiraţia religioasa, dar Neptun duce acest lucru pe culmile imaginaţiei prin trăiri mistice şi experienţe stranii, pe care mintea umană de azi adesea uită să le mai coreleze cu aspecte spirituale. De aici, vibraţia contradictorie a Peştilor devine confuzie interioară, generatoare de emoţii intense şi greu de împărtăşit. Omul are nevoie să-şi limpezească idealurile şi viziunea, şi la aceasta îl îndeamnă Neptun, stapânul valurilor care ascund taine în adâncurile lor, dar şi al valurilor care spală şi limpezesc. Planeta Neptun modulează, pentru locuitorii Terrei, influxul astral al Semnului zodiacal Peşti, prin intermediul căruia DUMNEZEU trimite în viaţa noastră necesitatea unui ideal, compasiunea, capacitatea de a visa şi posibilitatea noastră de a transcende dualitatea şi iluzia acestei lumi.


URANUS ÎN BERBEC

Cum am putea denumi această poziţie, un foc electric, o descărcare, o înălţare, greu de definit şi surprinzător în acelaşi timp. Cred că nimic din ceea ce ştim nu mai poate fi folosit fără a avea surprize de proporţii. De aceea cred că am nevoie de ceva timp ca să simt şi să dau o definiţie exactă a acestui aspect, oricum sunt pregătită pentru orice, sau încerc...


SATURN ÎN SĂGETĂTOR

Influenţa lui Saturn în acest semn se reflectă asupra legilor care ne guvernează viaţa: de aici ne determină să înţelegem, să devenim mai înţelepţi, să ne folosim raţiunea şi informaţiile în scopuri constructive. Apăsarea renumită pe care o generează prin prezenţa lui în semn şi casă, este în această situaţie orientată spre evoluţie, spre creştere spirituală, ceea ce presupune restricţii în domeniile vieţii care ne împiedică să facem toate acestea. Cumva Saturn timp de doi ani punctează şi marchează acolo unde nu am făcut-o mult timp din nepăsare, neglijenţă sau lipsă de respect.


JUPITER ÎN BALANȚĂ

De multe ori, la începutul practicării astrologiei, m-am gândit că Jupiter ar trebui să-și aibă domiciliul în semnul Balanței, dar am înțeles că este o mare diferența între a pune în echilibru, a cântări, a judeca și a face dreptate. Jupiter nu face dreptate, Jupiter dezvoltă, și poate, în semnul Balanței, va dezvolta în fiecare dintre noi sentimentul dreptății, starea de echilibru, sentimentele, ca o treaptă superioară a înțelegerii emoțiilor, dar, ne va determina să înțelegem că legile și principiile sunt atât de diferite, încât ele au generat justiția, ca și justificare a acestei discrepanțe.

Dar, mai cred că legile, ca manifestare a semnului Balanței, s-au dezvoltat, pentru a acoperi ne-nțelegerile noastre și neputința noastră de a acționa doar din punct de vedere spiritual. Și, atunci, am încercat justificări, interesant căci cuvântul justificare pare să aibă ceva în comun cu justiția.

Oare așa ar trebui, căci, de fapt etimologia cuvântului just este.


MARTE IN RAC

În acest semn planeta Marte se află în cădere şi este slăbită, acţiunile sale fiind destul de mult lipsite de fermitate şi sunt orientate mai mult spre interiorul fiinţei spre transformările lăuntrice, emoţionale. Ne vom orienta atenţia spre problemele din trecut, fiind în interiorul nostru o luptă între tendinţa de a acţiona conform intuiţiei şi dorinţa de a ne manifesta pasional, existând riscul de a ne pierde optimismul şi bunăvoinţa, mai ales sub presiunea evenimentelor  cotidiene, şi a temerilor că ne vom pierde securitatea.


VENUS IN GEMENI

Vom avea o mare deschidere spre a înfiripa prietenii noi, sau relaţii noi, mai ales pe baza afinităţilor intelectuale.

În general este bine în această perioadă să luptăm cu superficialitatea mai ales în relaţiile personale, sau cu persoanele de sex opus.

Oricum, este o perioadă cu sentimente schimbătoare, dualiste, dar şi rapide, spontane.

În general va domina starea de veselie, încercând să ne ocupăm foarte mult de viaţa socială.

Totodată sunt favorizate speculaţiile comerciale, dar în acelaşi timp avem şi o tendinţă exagerată spre risipă.

Tendinţei de a dori totul de la viaţă, de a ne risipi în mai multe direcţii, trebuie să-i aducem o notă de profunzime, dar mai ales să selectăm cu stricteţe anturajul şi oportunităţile care ne apar.


MERCUR ÎN LEU

În această perioadă vom avea reacţii comportamentale mai lente, dând mai mare importanţă propriei noastre persoane, decât comunicării cu ceilalţi. Ne vom pune la bătaie toată inteligenţa de care dispunem pentru a ne afirma, dar mai ales pentru a ne realiza dorinţele personale. Vom iubi plăcerile, vom fi critici, lucizi, pragmatici, mai puţin înclinaţi către metafizică sau spiritualitate. Încăpăţânarea şi dogmatismul vor fi la ordinea zilei, iar orgoliul se va manifesta din plin.


SOARE ÎN RAC

Ne aduce acele teste necesare pentru a învăţa să ne stăpânim emoţiile şi erorile datorate lor, înţelegând corect noţiunea de instinct de conservare. În plus ar trebui să ne dezvoltăm capacitatea de organizare şi coordonare, luptând cu subiectivismul. Deoarece Soarele se află în acest semn destul de slăbit, în sensul guvernării de către Lună, lupta şi emoţiile noastre vor fi legate de dorinţa de exprimare a eului şi dorinţa de cunoaştere a profunzimii sufletului nostru, de retragere din viaţa socială, către viaţa casnică, familială. Alt aspect este de luptă a trecutului cu viitorul, în detrimentul prezentului. Aici este punctul vulnerabil în care trebuie să ne concentrăm forţele: prezentul luminos, ca bază a viitorului corect construit.


LUNA IN RAC

Este momentul de a pune în practică, de a evalua cu claritate toate posibilităţile şi oportunităţile, pentru a găsi soluţiile adecvate.

Aflându-se în propriul domiciliu va accentua toate trăirile emoţionale declanşate de toate aspectele pe care le va crea. Deci pot exista în aceste zile  stări de apatie, de lene, de dorinţă de a cheltui bani, de distracţie, mai puţin de muncă. Viaţa noastră va avea tendinţa de a fi mai puţin ordonată, mai agitată. Sentimentele capătă o profunzime şi o greutate suplimentară. Vom reuşi să descoperim lucruri care ne păreau ascunse, uneori în profunzimile fiinţei noastre. Trebuie să la acceptăm şi să le cercetăm în continuare.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE

Calendar astrologic de perete 2017


Calendar astrologic de birou 2017


Jurnal cotidian de spiritualitate

Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă.
Nu trebuie, neapărat, să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Încetează, însă, de a le mai vedea într-o lumină negativă.
Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

O parabolă monahală zice: „Nu cere de la Dumnezeu darul vindecării, ci darul de a-ţi vedea propriile păcate!“.

De ce este mai important al doilea dar? Pentru că dacă-ţi vei vedea păcatele şi le vei îndrepta, tu nu te vei mai îmbolnăvi niciodată, şi deci nu vei avea nevoie de darul vindecării.

cine este online?

Avem 114 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE