Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Reflecţii zilnice

Reflecţii zilnice

Email

Indiferent cât de mult ne dorim un anumit final, s-ar putea ca acesta să nu fie cea mai bună soluție pentru noi. Universul ne va da oricum ceea ce am cerut. Și, atunci când, în cele din urmă, ajungem să înțelegem că ne-ar fi fost mai bine fără acest rezultat, ajungem față în față cu atașamentele noastre. Acestea sunt deseori numeroase și subtile. Un anumit final dorit într-o situație depinde în mod direct de credințele noastre și de modul în care gândim acest final. El reprezintă atașamente care pot fi atât conștiente, cât și inconștiente. Putem recunoaște atașamentele conștiente, însă atașamentele inconștiente și subconștiente sunt cele care ne împing spre situații pe care ajungem să le regretăm ulterior.

De exemplu, ne putem concentra să obținem o anumită slujbă pentru titlu, bani sau prestigiu. S-ar putea să nu ne dăm seama că șeful este îngrozitor, programul de lucru este imposibil și condițiile de muncă sunt inacceptabile. Sau ne dorim ca o relație să dureze chiar dacă avem destule semne că are probleme. Ne dorim un anumit final fericit pentru că suntem convinși că îl meritam sau sunt alte lucruri mai profunde legate de acest final, cum ar fi respectul de sine, încrederea, faptul că ne dorim să îi impresionam pe alții sau pe noi înșine și nu ne place să fim singuri? Și exemplele, din păcate, pot continua.


 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


BAZELE RADIESTEZIEI PRACTICE - Partea 1Această carte reprezintă rodul a peste 20 de ani de studii, cercetări și experimentări. Ea pune la dispoziția radiesteziștilor, și nu numai, o mulțime de elemente practice.
Prin realizarea unei baze teoretice clare, prin descrierea corectă a situațiilor, prin explicațiile diferitelor fenomene și multe altele
aceștia sunt sprijiniți să înțeleagă mai bine cazuistica și tehnicile aplicate, le clarifică ceea ce se întâmplă cu diverși pacienți,
lămurește unele neconcordanțe și le oferă o bază de lucru cu mult mai largă și mai eficientă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei. Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămână.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare. Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecându-ţi întreaga săptămână crezând că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întâmple cu ritmul lor natural.

cine este online?

Avem 107 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE