Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Reflecţii zilnice

Reflecţii zilnice

Email

Au fost o dată ca niciodată într-o ţară îndepărtată doi fraţi care trăiau la ferme alăturate şi care au început un conflict.
Era primul conflict serios în 40 de ani de când aveau fermele alăturate, împărţind utilajele şi munca şi produsele aşa cum le trebuiau, fără nici o problemă.
Apoi, lunga colaborare s-a destrămat. A început cu o mică neînţelegere şi a crescut la o problemă majoră şi în final a explodat într-un schimb de cuvinte amare urmate de săptămâni de tăcere.
Într-o dimineaţă la uşa lui John s-a auzit un ciocănit. El a deschis uşa şi a văzu un om cu o trusă de scule de tâmplar. “Caut de lucru pentru câteva zile”, a spus el. “Poate că ai ceva treburi de făcut şi aş putea să te ajut? Pot să te ajut?”
”Da,” spuse fratele mai mare. “Am o treabă pentru tine. Uită-te vis-a-vis este o fermă, este vecinul meu, de fapt, este fratele meu mai mic.
Mi-a făcut foarte multe necazuri şi acum vreau să-i fac şi eu una mai bună. Vezi stiva aia de lemne? Vreau să-mi faci un gard – de 2,5 m – aşa încât să nu mai trebuiască să-i văd ferma sau faţa vreodată.”
Tâmplarul a spus, “cred că am înţeles situaţia. Arată-mi cuiele şi barosul şi voi fi în stare să-ţi fac o treabă care să-ţi placă.”
Fratele mai mare a trebuit să se ducă în oraş, să aducă materialele tâmplarului şi apoi a fost liber toată ziua. Tâmplarul a muncit mult toată acea zi, cosând şi bătând cuie.
Pe la apusul soarelui, când fermierul s-a întors, tâmplarul tocmai îşi terminase treaba.
Ochii fermierului s-au deschis larg, căzându-i faţa. Era un pod – un pod care se întindea de la o margine a smârcului la alta! O treabă grozavă – şi vecinul, fratele lui mai mic, venea spre el, cu mâna întinsă. “Eşti chiar grozav să construieşti un astfel de pod după tot ce ţi-am spus şi după tot ce ţi-am făcut.”
Cei doi fraţi au stat fiecare la capătul lui de pod şi s-au întâlnit în mijloc, dându-şi mâna unul altuia. Ei s-au întors să-l vadă pe tâmplar îndepărtându-se cu trusa cu scule în spate.
”Nu, stai! Stai câteva zile. Am o mulţime de proiecte pentru tine,” spuse fratele mai mare.
”Mi-ar place să stau”, spuse tâmplarul, „dar, mai am multe poduri de construit.”


 
 NOUTĂŢI EDITORIALE

Calendar astrologic de perete 2017


Calendar astrologic de birou 2017


Jurnal cotidian de spiritualitate

Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă.
Nu trebuie, neapărat, să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Încetează, însă, de a le mai vedea într-o lumină negativă.
Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

O parabolă monahală zice: „Nu cere de la Dumnezeu darul vindecării, ci darul de a-ţi vedea propriile păcate!“.

De ce este mai important al doilea dar? Pentru că dacă-ţi vei vedea păcatele şi le vei îndrepta, tu nu te vei mai îmbolnăvi niciodată, şi deci nu vei avea nevoie de darul vindecării.

cine este online?

Avem 91 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE