Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Medicină alternativă

Cum postim

Email
Simbolism
Postul Sfintei Maria, este atât de important pentru fiecare dintre noi, pentru că este momentul în care suntem ajutaţi şi susţinuţi să depăşim problemele trupeşti, materiale şi morale, orice rugăciuni pe care le adresăm din inimă şi cu sufletul deschis Preasintei Fecioare, sunt ascultate şi rezolvate. De aceea este important să ţinem acest post...

Citeşte mai mult...
 

Aromoterapia

Email
„Dinăuntru vine vocea şi dinăuntru vine aroma. Aşa cum pot fi recunoscute fiinţele umane pe întuneric după tonul vocii, tot aşa poate fi recunoscută pe întuneric şi fiecare floare după mirosul ei. Fiecare îşi capătă sufletul de la Creatorul său.”

Gustav FECHNER (sec. al XIX-lea)

 

Aromaterapia este un subiect care până nu de mult a fost cufundat...

Citeşte mai mult...
 

Vitiligo

Email
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

CE ESTE VITILIGO? Vitiligo este o boală în care pielea îşi pierde pigmentarea datorită distrugerii celulelor pigmentare, numite melanocite, fapt care face ca pigmentul melanic să nu mai poată fi produs. Rezultatul constă în apariţia de zone tegumentare albe.

În mod normal, melanocitele se găsesc pretutindeni în piele, precum şi...

Citeşte mai mult...
 

Aromaterapia (2)

Email
Doru Moraru


Aromaterapia şi energiile subtile ale corpului
Uleiul esenţial de santal este indicat pentru a aduce calmul şi pacea interioară. Busuiocul, mirul, tămâia, salvia şi menta vor ajuta la purificarea canalelor subtile ale corpului şi la amplificarea percepţiilor spirituale.
Pentru calmarea minţii şi curăţirea atmosferei psihice din încăperi...

Citeşte mai mult...
 

Mineralele şi articulaţiile

Email
| Dr. Mihaela Diculescu | Medic medicină generală | Competenţă apifitoterapie |


În mod normal nu ne gândim la ele sau la cât de importante sunt pentru viaţa noastră de zi cu zi. Mergem, alergăm, gesticulăm... puţini ne gândim la articulaţiile noastre până când începe să ne doară un genunchi sau o gleznă.
Extrem de importante pentru menţinerea...

Citeşte mai mult...
 

Mici trucuri pentru sănătatea noastră

Email
Suntem pe Lună în scădere o perioadă numai bună pentru a ne purifica corpul, pentru a slăbi sau a scăpa de obişnuinţele toxice: fumat, alcool şi alte dependenţe.

În plus este săptămâna guvernată de Marte, care se află de astăzi în semnul Leului, în trigonocraţie, ceea ce ne ajută arderile interne şi sprijină purificarea sângelui.

De aceea se...

Citeşte mai mult...
 

Apa în alimentaţie (2)

Email
| Dr. Cristina Răduţă | Medic medicină de familie |


Apa este elementul care le unifi că pe toate celelalte, este sursa vieţii, dar şi vehiculul ei. Ea creează lumea în care trăim.
Am subliniat în numărul trecut cât de important este pentru sănătatea organismului nostru să bem apă. Acum vom demonstra că o atenţie la fel de mare trebuie să acordăm şi...

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 10
 NOUTĂŢI EDITORIALE


BAZELE RADIESTEZIEI PRACTICE - Partea 1Această carte reprezintă rodul a peste 20 de ani de studii, cercetări și experimentări. Ea pune la dispoziția radiesteziștilor, și nu numai, o mulțime de elemente practice.
Prin realizarea unei baze teoretice clare, prin descrierea corectă a situațiilor, prin explicațiile diferitelor fenomene și multe altele
aceștia sunt sprijiniți să înțeleagă mai bine cazuistica și tehnicile aplicate, le clarifică ceea ce se întâmplă cu diverși pacienți,
lămurește unele neconcordanțe și le oferă o bază de lucru cu mult mai largă și mai eficientă.

comandă...
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei. Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămână.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare. Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecându-ţi întreaga săptămână crezând că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întâmple cu ritmul lor natural.

cine este online?

Avem 92 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

CELE MAI CITITE ARTICOLE