Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Conjuncția Marte Jupiter 7 ianuarie 2018

Conjuncția Marte Jupiter 7 ianuarie 2018

Email

Acest aspect este reprezentarea cea mai apropiată de ceea ce a fost și a făcut Sfântul Ioan Botezătorul: acțiunea prin credință, curajul de a transforma, consecvența și voința de a convinge despre Bine și Adevăr.

Această conjuncție se formează aproximativ doi ani si patru luni, ultima având loc în 18 octombrie 2015 în semnul Fecioarei, de fiecare dată energia reunită a celor două planete ne aduce posibilitatea de a acționa pentru a ne dezvolta și a crește tot ceea ce este important pentru evoluția personală. Este posibilă expansiunea și creșterea a oricăror activități prin care apare transformarea spirituală. În același timp acest aspect vorbește despre o intervenție chirurgicală datorită căreia tot ceea ce este nociv, putrezit, vechi și inutil. Este ca un chiuretaj fără anestezie care poate lăsa cicatrici dar care cu siguranță este necesar. Durerea pe care o resimțim este datorată orgoliului pentru că refuzăm să ne eliberăm de atașamente sau de situații incerte. Cumva periodic au loc în viața noastră astfel de curățări eficiente.

Practic acest aspect este dublat de conjuncția superioară Soare Venus, cele două aspecte combinându-se într-un frumos sextil pentru a putea manifesta cu ușurință tot ceea ce ne reprezintă, ne dă valoare și ne împlinește sufletește. Este ca și cum toate eforturile depuse pe parcursul a doi ani își arată acum roadele și ne deschide noi perspective și noi orizonturi. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim atenți la ceea ce vine spre noi, acceptând și implicându-ne.

Apoi mai avem încă două cupluri și anume Uranus și Pallas și Ceres și Nodul Nord, aceste conjuncții influențează și ele și asigură un tablou complet al acestei perioade. Mi se pare foarte interesantă gruparea planetelor aflate în conjuncție, care sprijină aspectul Marte Jupiter, ele sunt în cuplu, una masculină și cealaltă feminină, fiind complementare. De aceea se obțin niște combinații perfecte pentru reușitele să coincidă cu direcția destinului, productivitatea să fie ridicată doar în acțiunile care ne individualizează, originalitatea să își facă loc în viața noastră prin curajul de a o manifesta, atitudinea degajată și detașarea față de prejudecăți ne face deschizători de drumuri, și, în plus fiecare are posibilitatea de a lupta pentru a-și depăși limitele și curajul de a manifesta luptătorul interior. Probabil ca ceea ce vom descoperi la nivel de suflet în aceste zile ne va aduce o deschidere sau mai bine spus, o amplificare a privirii, a gândirii, a trăirilor. Este foarte posibil şi probabil ca toate trăirile de acum să aibă multe semnificaţii dar pe care nu avem discernământul de a le înţelege aşa cum ar trebui, de aceea poate că este necesar să scriem tot ce simţim sau trăim, desluşirea acestor senzaţii făcându-se mai târziu, la timpul potrivit.

Acum se deschid portaluri de o mare finețe dar și de o extraordinară amploare, care ne conferă multiple posibilități de a înțelege și de a ne transforma gândirea, adică de a vedea și judeca numai din punct de vedere spiritual. Ne dorim să obţinem confirmări, în loc să acţionăm noi şi să facem schimbări, vrem să ni se dea dreptate fără a încerca să ne susţinem cauza, vrem, vrem, vrem...Cred că cel mai potrivit ar fi să ne oprim puţin din această cursă escaladantă, pentru a medita, pentru a ne interioriza şi a primi răspunsul subtil, cine crede, cu ajutorul îngerilor, la ceea ce avem efectiv de făcut. Oricum cuvântul la ordinea zilei este ajustarea, dar pentru aceasta înseamnă recunoaştere, renunţare şi acceptarea că trebuie să mai lăsăm şi de la noi pentru a reuşi.

 
 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Cine oare îmi va încredinţa un trup duhovnicesc atâta vreme cât eu nu pot stăpâni nici măcar un trup pământesc? Trupurile mici si pieritoare pe care le avem acum ne-au fost dăruite așa cum şcolarilor li se dau poneii. Trebuie să învăţăm să le conducem, nu pentru că într-o bună zi am scăpa cu totul de cai, ci pentru că într-o bună zi s-ar putea să călărim pe deşeuate, neînfricaţi şi voioşi, pe acei bidivii incomparabil mai mari, pe caii aceia înaripaţi, strălucitori, de pasul cărora se cutremură lumea si care ne aşteaptă poate chiar acum cu nerăbdare, bătând din copite si sforăind pe nări, în grajdurile Împăratului.
(C.S. Lewis)

cine este online?

Avem 72 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE