Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Efectele tranzitului Soarelui în semnul Balanței - 2017

Efectele tranzitului Soarelui în semnul Balanței - 2017

Email

Suntem în semnul Balanței, perioadă în care teoretic ar trebui să ne preocupăm de stabilirea armoniei interioare. Dar, eu personal, văd această perioadă, ca acel moment al dimineții când se ridică ceața. Abia atunci parcă vezi într-o lumină de o claritate specifică ceea ce este în jur. Nu știu dacă vi s-a întâmplat, mai ales dacă conduci și te strădui să vezi traseul și ce se află pe el, fără a putea vedea ce se află în jurul tău, și când se ridică descoperi că te afli pe un colț de rai. Este o senzație deosebită, eu mă bucur de fiecare dată de aceste momente, chiar le aștept, atât la propriu cât și la figurat. Cam la fel este și cu această perioadă, suntem înainte de a vedea clar, încă suntem concentrați și chiar iritați că nu vedem prea bine calea. Încă ne încrâncenăm, și vrem să nu pierdem controlul. Poate este explicabilă această stare, Mercur are o viteză foarte mare de mișcare, el vrea să-l ajungă din urmă pe Soare și reușește pe 8 octombrie când se formează conjuncția superioară. În semnul Balanței el este foarte rațional și se bazează pe ceea ce a acumulat, crezând acum că deține adevărul absolut, în numele lui judecând de nenumărate ori. În schimb, experiența acumulată poate fi folosită pentru a ne stabiliza, pentru a ne opri și a aștepta să se ridice ceața, timp în care putem face ordine în ideile personale și putem organiza ceea ce am aflat.

Dar aici nu este vorba doar despre Mercur, Jupiter - supranumit marele benefic, trece în semnul Scorpionului din 10 octombrie, de unde ne învață să vedem viața prin perspectiva legilor transformării, un lucru complicat, aș spune chiar ocultat pentru început. Abia la final de zodie - 18 octombrie, când se întâlnește cu Mercur în conjuncția lor anuală, primim primele informații despre toate acestea. Eu cred că până atunci avem de rezolvat multe cu noi înșine. Pentru aceasta avem numeroase viziuni interioare, de care ar trebui să ne ocupăm să le înțelegem. Avem o nevoie acută de libertate, fiecare într-un anume domeniu, care ne face nerăbdători și destul de impulsivi, acționând instinctual, conform momentului - aici este de lucrat. Dacă înțelegem ce și cum, toate visurile și idealurile personale se vor concretiza, evident cele care ne sunt necesare pentru a ne realiza Destinul.

Ne vom confrunta cu provocări de toate felurile, ele vin pentru a ne scoate din letargie dar și pentru a ne depăși fricile și a elibera o cantitate mare de energie karmică (în special energia excesului care a generat karma dar și energia legilor nerespectate) care ne împiedică să ne mișcăm cu lejeritate și unde vrem.

Toate acțiunile sunt îndreptate spre nevoia interioară de recunoaștere, de a aduna roadele muncii și a eforturilor depuse; probabil este o consecință a nevoii de siguranță, atenție aici pot să fie tentații care să ne împingă spre decizii greșite.

Acest context astrologic ne determină să înțelegem că noi nu jucăm jocuri ci suntem aici pentru a ne dezvolta, pentru a crește, pentru a evolua. Este evident că trebuie să ne deplasăm prin viață zâmbind, întâmpinând cu bucurie toate ofertele, ele vin pentru a ne determina să trecem la un nivel următor, chiar dacă forma în care apar nu este cea mai plăcută. În general ne sunt puse sub semnul întrebării convingerile, tradițiile, obiceiurile, adânc înrădăcinate. Nu înseamnă că au fost greșite, înseamnă că ne-au condus până în acest punct în care tot ce trebuie să facem este să mulțumim și să nu opunem rezistență schimbării. În transformarea interioară nu există scurtături, trebuie să rezolvăm nivelul 1 pentru a ajunge la nivelul 2. Pentru a rezolva nefericirea din exterior și problemele lumii este necesar să rezolvăm problemele din interior. La nivelul 1 sau la orice fel de nivel suntem în general blocați de propriile dorințe, niște mici ticăloși din interior care ne blochează creșterea.

Atunci când ne trăim viaţa la potenţialul maxim, participăm activ la fericirea noastră, atingându-ne obiectivele şi, în general, ducând existenţa pe care sufletul nostru şi-o doreşte, cu adevărat. Dacă avem nevoie de vindecare, putem iniţia procesul de căutare a celor care sunt în măsură să ne ajute. Dacă avem nevoie de experienţă, vom găsi locurile şi ocaziile favorabile, care ne vor oferi experienţa necesară pentru a duce la bun sfârşit lucrarea pe care dorim să o înfăptuim în lume. Indiferent ce ne este necesar, trebuie să ne implicăm în căutare iar, când vom fi găsit, în procesul de acceptare. Atunci când săvârşim acest fel de lucrare, devenim fiinţe pline de viaţă, încredere şi pasiune.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

„Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubeşti tu cu toată puterea şi cu toată fiinţa“ Constantin Brâncuși

cine este online?

Avem 80 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE