Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ganduri de Crăciun - 2

Ganduri de Crăciun - 2

Email

Gânduri de Crăciun - 2

În ”Legenda aurea” o carte medievală despre faptele sfinților, se spune despre ziua de Crăciun, ziua nașterii Mântuitorului, că: Orice ar jindui de la Domnul în astă zi acel ce viață curată duce, atâta vreme cât e drept și bine pentru el, Domnul nostru, spre cinstea acestei binecuvântate sărbători, îi va dărui. Și zic eu că apropiindu-ne de sărbătoarea aceasta cu pași repezi, poate ar trebui să ne punem puțină ordine în gânduri, selectând doar gândul cel bun, poate acesta se va împlini. Se mai spune că în seara de Crăciun fiecare clinchet de clopoțel anunță un gând împlinit, probabil de aceea se pun clopoței în brad și la ușile caselor. Clopoțelul este simbolul armoniei și creativități, este comunicarea dintre cer și pământ, el mai simbolizează îndrumarea, ghidarea și reîntoarcerea acasă, la matca, la suflet.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Omul este plin daca este in armonie cu universul. Daca nu este in armonie cu universul, atunci este gol, in intregime gol; iar din aceasta stare de gol se naste dorinta de a poseda. Aceasta dorinta de a poseda poate fi umpluta cu bani, cu locuinte, cu mobila, cu prieteni, cu orice, deoarece nu poti sa traiesti in acest gol.

Este ingrozitor. Este o viata de fantoma. Daca esti gol si inlauntrul tau, este imposibil sa traiesti. Pentru a avea senzatia ca interiorul tau este plin exista numai doua cai. Fie intri in deplina armonie cu universul... te umpli cu tot ceea ce este, cu toate florile si cu toate stelele. Aceasta este adevarata implinire. Insa daca nu faci acest lucru, si milioane de oameni nu il fac, atunci singura cale este de a te umple cu tot felul de reziduuri.

cine este online?

Avem 46 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE