Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Luna Plină - axa Soare în semnul Taurului Luna în semnul Scorpionului - 11 mai 2017

Luna Plină - axa Soare în semnul Taurului Luna în semnul Scorpionului - 11 mai 2017

Email

Această Lună Plină este extrem de interesantă, căci ea activează o Cruce cardinală pe semnele Berbec - Pallas, Jupiter retrograd în Balanță, Pluton în conjuncție cu Junona retrogradă și Ascendentul momentului în Capricorn și Pars Fortuna poziționată pe Descendentul momentului în semnul Racului. În plus Pallas implicată în această Cruce este în septil cu Marte iar Soarele este în septil cu Neptun.

Acestea sunt aspectele care mi-au atras atenția, pe lângă, evident opoziția Soare Lună. Iată cumva transpunerea lor în practică. Este o perioadă în care suntem îndrumați; subconștientul este extrem de activ și din el se descarcă orice fel de informație de care avem nevoie și o cerem. Apoi se pare că toate aceste informații sunt legate de menirea noastră, de rolul nostru în ansamblu, deci poate că anumite informații pot părea dificil de tradus, important este să le recepționăm și să acționăm , înțelegerea va apare ulterior. Apoi de foarte multe ori ne vom confrunta cu situații în care avem de ales între calea ușoară și cea complicată dictată de conștiință și suflet. Fără ezitare trebuie aleasă a doua, chiar dacă aparent ni se va părea că pierdem sau că ne va coborî. Nu sunt teste, nu sunt lecții, sunt doar provocări. În general provocările apar de fiecare dată când suntem pregătiți să facem un salt. Nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, şi fiţi dinamici, prin muncă şi cu eforturi susţinute vom avea şansa să obţinem tot ceea ce ne-am propus, sau ne dorim.

În viaţa afectivă vom avea tendinţa de  ane exprima vanitatea, orgoliul, sau amorul propriu. Este bine să ne stăpânim aceste manifestări, şi să ne controlăm modul de dirijare a energiei afective. În viaţa sentimentală şi în dragoste se vor manifesta cel mai puternic tensiunile.

Şi în plan material avem multiple posibilităţi de câştig, chiar oportunităţi, totul este să ştim să le folosim în mod corect, respectând legile, şi muncind foarte mult.

Ca o concluzie putem spune că personalitatea noastră inconştientă se va manifesta, fiind mult mai puternică decât personalitatea conştientă. Altfel spus Christul nostru interior ne va îndemna să acţionăm potrivit regulilor celeste, de multe ori, dacă nu vom înţelege acest lucru, pe căi mai dureroase, sau prin evenimente mai neplăcute.

În această perioadă este foarte importantă atitudinea noastră faţă de viaţă, chiar dacă vom trece prin crize sau dificultăţi, acestea ne sunt necesare pentru că acum este momentul unei decizii, care se referă la modul în care analizăm ce se întâmplă şi nu la acţiune. Acțiunea va urma de la sine odată ce am analizat, am înțeles, am cerut sprijin și l-am primit.

De fapt este un moment care necesită cunoaşterea tuturor condiţiilor, în care simţim nevoia de a cădea la învoială cu mediul apropiat şi personal, de a înţelege simbolurile. Tensiunea apare atunci când nu putem percepe aşa cum ne dorim mesajele subtile, când nu putem interpreta aceste simboluri. De fapt, la nivel subtil,  învăţăm legile tehnice care să ne ajute să ne eliberăm energiile creatoare.

De aceea acestea sunt cele mai potrivite momente pentru a înţelege şi a decide cum este bine să continuăm, sau ce este necesar să continuăm. Important este să aplicăm, să punem în practică, să nu oprim energia creatoare a proiectelor generate, să nu o lăsăm să se blocheze.

Este momentul în care trebuie să avem o atitudine hotărâtă, profitând de tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales de toate mesajele simbolice pe care le primim.

 

 

Modul în care învăţăm să ne rezolvăm problemele devine destinul nostru. Dacă ne izolăm, suntem deprimaţi şi debusolaţi, dacă ne prăbuşim în faţa problemelor vieţii, vom repeta aceste trăiri până când ne vom decide să reacţionăm diferit la orice problemă de viaţă. De îndată ce alegem să schimbăm reacţia, să pierdem cu încrederea că vom putea câştiga ceva şi din asta, convinşi că avem energie pentru a construi altceva, deja introducem în inconştient o informaţie nouă. Învăţăm ceva nou, ne facem un destin nou. Ne creăm reacţii noi şi un inconştient care ne serveşte într-un mod. Inconştientul “învaţă” cum să piardă cu uşurinţă, cum să câştige cu uşurinţă, cum să aibă noroc şi cum să iasă basma curată de prin încâlcelile fireşti ale vieţii. Este evident că în corpul omenesc există o inteligenţă naturală, superperformantă, atât de complexă încât toată ştiinţa actuală n-a izbutit mai mult decât s-o descrie “în mare”. Şi este evident că această inteligenţă se declanşează automat când mâncăm! Noi nu-i spunem corpului: “Am mâncat, apucă-te de treabă, digeră bine şi metabolizează cum trebuie”! El face toate operaţiunile fără ca noi să ne gândim la ele. El transportă substanţele antiinflamatoare către capul copleşit de durere şi pune în mişcare toate instrumentele pentru vindecarea locului pe care chirurgul îl taie cu bisturiul. În mod asemănător, când învăţăm să ne rezolvăm cu uşurinţă problemele de viaţă, inconştientul ne aduce în lumină soluţiile cele mai simple şi mai bune. Ceea ce facem prima oară într-o relaţie, vom repeta în toate celelalte relaţii, dacă nu ne schimbăm modul de a reacţiona la conflict, la pierderi, la situaţii problematice. Ceea ce învăţăm devine informaţie inconştientă, care ne determină ulterior reacţiile şi ne creionează destinul. În loc de “sunt distrus când pierd” putem gândi “eu câştig şi când pierd”. “Depăşesc cu uşurinţă greutăţile vieţii şi găsesc soluţii pentru orice problemă”! Iată o energie nouă, care poate crea pentru oricine un destin nou. Maria Timuc

 

 

 

 

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Chiar dacă atmosfera este aparent plăcută, în interiorul nostru simțim o nevoie acută de a ne ordona sentimentele, viața materială, relațiile, gândurile și de a ne stabili valorile. De aceea cele mai mari transformări vor avea loc în forul nostru interior.

cine este online?

Avem 80 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE