Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Previziuni pentru 13 septembrie 2017

Previziuni pentru 13 septembrie 2017

Email

ZIUA LUI MERCUR

Astăzi avem numeroase aspecte și foarte interesante. Luna se află la Ultimul Pătrar cu Soarele și de aceea se poate spune că este o zi excelente pentru analizele mai ales comerciale, să nu uităm că Mercur guvernează această zi și că Luna se află în semnul Gemenilor, adică în domiciliul lui Mercur. În plus Luna formează opoziții succesive cu Saturn și Lilith, deschizând niște uși spre a vedea realitatea și a gândi înțelept. În schimb Lilith ne poate aduce o stare de tensiune și nemulțumire legată mai ales de rezultatele noastre intelectuale. Numeroase amintiri ne pot reveni în minte, este o provocare prin care suntem orientaţi să ne consumăm energia într-un mod inutil, în schimb această opoziție este un moment potrivit pentru a ne elibera de o teamă profundă: de exemplu dacă există teama că nu suntem apreciaţi, ne construim o frază potrivită, pe care să o folosim pentru acest gând – ”Oportunităţile există peste tot în jurul meu, depinde doar de mine să aleg altceva”, sau atunci când nu ne simţim mulţumiţi de viaţa noastră: ” Legea atracţiei îmi dăruieşte tot ce este mai bun în viaţă, deci eu îmi construiesc propria viaţă”, şi aşa mai departe, pentru orice gând supărător putem construi o afirmaţie, sau acesa o imagine frumoasă, ceea ce va face ca treptat, treptat toate gândurile genertaoare de frică să fie înlăturate.

Frica - este un tip de încercare psihica, de care răspunde exclusiv Lilith. De aceea: niciodată să nu ne fie frică; dacă apare frica să nu o ascundem pentru că ea va creşte, este bine să-i înţelegem cauza şi să o înlăturăm, înţelegând ce nu ne era necesar; după orice încercare eşuată – şi credeţi-mă că vor fi multe - apare frica, neliniştea, datorită faptului că ne căutăm justificări în faţa celorlalţi.

Apoi în afară faptului că Luna se află la perigeu, ea se află destul de prinsă între sextilul separant cu Venus și trigonul aplicant cu Jupiter, pe scurt, suntem constrânși să învățăm, să ne însușim informații și să le folosim concret. primim numeroase lecții importante și suntem destul de presați de noi propuneri sau de noi idei de lucru, care trebuie luate în calcul și analizate la rece.

Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Ne rugam îngerilor împăcării să ne ajute să acceptam trecutul aşa cum este el, nestânjeniţi şi fără păreri de rău; să ne elibereze de gândurile negative despre cum ar fi trebuit să fie acest trecut; să ne ajute să devenim nişte adulţi responsabili, cu grija de a învăţa din greşeli şi ferm hotărâţi să progresăm. Împăcarea nu înseamnă să visăm o schimbare imposibilă, ci a ne transforma viziunea asupra lucrurilor, cu convingerea că putem astfel să creştem spiritual şi că paşii greşiţi doar ne pot întârzia, dar niciodată îndeparta de calea cea dreaptă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 FECIOARĂ

ECHIPA DE BASCHET A UNEI FETE

Viaţa nu este o aventură pe care s-o trăieşti de unul singur, urmărindu-ţi doar propriile interese. Ai nevoie de ceilalţi şi trebuie să înveţi să cooperezi cu ei în mod loial şi respectând regulile. Altfel, rişti să fii pus pe tuşă pentru a face loc celor mai capabili, şi nu este altcineva de vină decât tu însuţi.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR - 2 FECIOARĂ

O MARE CRUCE ALBĂ - DOMINÂND PEISAJUL - SE ÎNALŢĂ SINGURATICĂ PE CULMEA UNUI DEAL ÎNALT

Dacă vrei să urci în viaţă, trebuie să te detaşezi din mulţime, să te individualizezi cultivându-ţi calităţile şi purificându-ţi intenţiile şi idealul. Fii tu însuţi, nu o copie a celor din jurul tău. Asta nu înseamnă să te consideri superior altora, ci să-ţi recunoşti potenţialul unic - ştiind că fiecare fiinţă este unică şi are un potenţial unic - şi să-l exprimi în cel mai înalt grad. Dealul e şi plin de iarbă, dar vrei să fii doar un fir de iarbă printre miliarde?

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

„Iubirea cheamă iubire. Nu este atât de important ca să fii iubit, cât să iubeşti tu cu toată puterea şi cu toată fiinţa“ Constantin Brâncuși

cine este online?

Avem 78 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE