Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Previziuni pentru 16 iulie 2017

Previziuni pentru 16 iulie 2017

Email

Azi este funcțională o Piramidă de foc, între Lilith, Lună și Mercur, ea ne aduce gânduri negre, ciudate, neîncredere,îndoieli și multe frământări ale minții.Pe de altă parte este amplificat orgoliul, este vizibilă manifestarea egoistă, lipsită de compasiune, astfel încât este foarte ușor să rostim cuvinte grele. Este și Ultimul Pătrar, și de aceea este o tensiune interioară intensă, care ne determină să ne pierdem de multe ori răbdarea, sau pur și simplu să ne manifestăm lipsiți de tact.În plus Luna este și în cuadratură cu Marte, fiind cea care prefigurează cuadraturăa dublă pe care Uranus o va forma cu Soarele și Marte. Astăzi suntem avertizaţi să nu facem anumite greşeli spre sfârşitul săptămânii, mai exact, ar trebui să înţelegem că viaţa noastră reprezintă regatul pe care-l stăpânim. Aici fiecare este rege şi are puteri depline, şi totodată totul depinde de felul cum guvernează. Zadarnic vom da vina pe alţii sau vom căuta să ne apărăm de inamici. Toate cauzele sunt înlăuntrul fiecăruia, în deciziile şi în acţiunile determinate de fiecare în parte. Să ne amintim mereu că nu depinde de nimeni, dar că suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Şi dacă ne guvernăm cu înţelepciune, atunci viaţa poate fi cu adevărat minunată.

Acest aspect despre care am amintit mai sus este resmțit mai intens seara, și este nevoie de multă prudență în orice fel de acțiuni, căci sunt posibile accidente de orice fel, mai ales la volan.

Azi începe săptămâna guvernată de Lună, un motiv în plus de a privi toate aspectele pe care le face Luna cu mult mai multă seriozitate, căci ele ne vor marca și ne cor aduce mesaje importante.

Este important să ne orientăm spre înţelegerea superioară a iubirii, autoanalizându-ne şi evaluând corect situaţiile în care suntem, toate acestea vor permite evitarea rătăcirilor şi a solitudinii. Este bine să evităm să ne manifestăm amorul propriu pentru că, în primul rând contravine evoluţiei noastre spirituale.

Este important să evităm graba şi agitaţia, dar mai ales să ne pierdem in discuţii fără rost. Este bine să adoptăm poziţia observatorului şi să tragem concluzii din cele ce se întâmplă în jurul nostru. Este important să fim atenţi şi vigilenţi mai ales la propria noastră sănătate.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Învăţaţi că omul devine ceea ce are în vedere să devină. Dacă îşi repetă suficient de mult timp că este un mizerabil neputincios, el devine mizerabil şi neputincios. Dacă, dimpotrivă, îşi spune că este stăpânul vântului, al pământului dar mai ales propriul lui stăpân, el devine stăpânul vântului, al pământului şi descoperă că poate fi propriul lui stăpân. Şi dacă îşi spune să fie Dumnezeu, el va deveni Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 24 RAC

O FEMEIE ŞI DOI BĂRBAŢI NAUFRAGIAŢI PE O INSULIŢĂ DIN MĂRILE SUDULUI

Când ai de ales între două direcţii şi ambele sunt la fel de tentante, este o încercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat, fiindcă orice decizie pe care o iei îţi aparţine, chiar şi atunci când ea pare să fie sugerată sau impusă de altcineva. Ascultă-ţi inima şi alege direcţia în care ştii că îţi vei găsi pacea

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 24 LEU

COMPLET CONCENTRAT ASUPRA DESAVÂRŞIRII SPIRITUALE LĂUNTRICE, UN OM STĂ AŞEZAT, IGNORÂNDU-ŞI TOTAL CORPUL

Omul este mult mai mult decât corpul său fizic. Corpul fizic este un instrument minunat pentru trăirea experienţelor din această lume, dar trebuie să acordăm cel puţin tot atâta atenţie acelor aspecte ale fiinţei noastre care animă şi conduc corpul în mişcarea şi acţiunea sa de-a lungul vieţii. Mai presus de simpla viaţă fizică, avem un sens spiritual, o ţintă lăuntrică de atins, iar corpul este doar vehiculul în care ne îndreptăm spre ţinta propusă.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Chiar dacă atmosfera este aparent plăcută, în interiorul nostru simțim o nevoie acută de a ne ordona sentimentele, viața materială, relațiile, gândurile și de a ne stabili valorile. De aceea cele mai mari transformări vor avea loc în forul nostru interior.

cine este online?

Avem 51 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)error
ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE