Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Previziuni pentru 29 octombrie 2018

Previziuni pentru 29 octombrie 2018

Email

Astăzi Luna, guvernatoarea zilei, este în propriul domiciliu - semnul Racului - în trigon descrescător cu Soarele, ceea ce ne ajută să putem face cu multă naturalețe și fără prea multe eforturi acele acțiuni care ne clarifică, fac ordine și elimină din viața noastră orice fel de ambiguități sau incertitudini. Este sprijinită orice fel de activitate prin care analizăm proiectele viitoare din perspectiva concretă, găsind soluțiile potrivite chiar la problemele aparent complicate.

Al doilea aspect al zilei de astăzi este conjuncția anuală dintre Mercur și Jupiter din semnul Scorpionului, în septil cu Pluton din semnul Capricornului. Această combinație permite începutul sau mai bine spus planificarea oricăror acțiuni concrete, materiale, comerciale, căci ne aduce o privire profundă, pătrunzătoare, atentă și eficientă a oricăror tipuri de activități. În același timp este important să înțelegem două aspecte: vor fi eliminate toate acele planuri, activități, acțiuni care ne restricționează, ne împiedică creșterea, evoluția și dezvoltarea personală; și se vor genera evenimente probabil mai puțin plăcute prin intermediul cărora pot avea loc plăți karmice, sau se pot închide acțiuni din trecut față de care eram datori sau restanți chiar și din punct de vedere financiar. Fiecare dintre noi va căuta mijloace mai eficiente pentru a ajunge mai aproape de o realizare mult visată, este important să ne depășim sentimentul de aviditate distructivă, care presupune o realizare cu orice preț. Este important să nu luăm decizii dacă totul nu a ajuns la un stadiu de dezvoltare matură, grăbirea dezvoltării naturale fiind dăunătoare. Trigonul format de conjuncția Mercur Jupiter cu Chiron în mișcare aparent retrogradă, subliniază că naturalețea derulării evenimentelor poate fi un indicator important de înțelegere că ne aflăm pe drumul corect și că am abordat holistic și complex acțiunile în care suntem implicați. De asemenea susține manifestarea naturală a puterii analitice a minții, necesară formulării proceselor de viață în multiplele lor aspecte, dar și diferențierii, individualizării.

Probabil că pe plan general vom asista la dezvăluire a unor lucruri ascunse, la escaladarea violenţei, mai ales la nivel comunicaţional, fiind preponderentă dorinţa de afirmare  sau mai exact de satisfacere a egoului. Oamenii vor avea tendinţa de a ieşi în evidenţă cu orice preţ, lupta pentru stabilirea puterii fiind acerbă. Probabil că vom asista la multe arestări spectaculoase, sau încercări de stabilirea dreptăţii, dar nu cea absolută, ci a acelei dreptăţi care aduce câştig de putere celor interesaţi. Rămâne în continuare tendinţa de a ascunde lucruri sau fapte, de a înşela, de a crea confuzie sau imagini false.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Uneori, pentru a stabili conexiuni funcţionale şi căi de comunicaţie cu ceilalţi, soluţiile sunt limitate şi trebuie să facem eforturi serioase. Este nevoie de precauţie şi răbdare, uneori de importante investiţii emoţionale sau mentale, de proceduri abile şi înţelepte, pentru ca să nu se distrugă prematur calea de comunicare existentă. Dar totul este mult mai simplu dacă ştim să fim sinceri şi să exprimăm mereu ceea ce este mai bun în noi.

cine este online?

Avem 77 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

Planete - poziţii, aspecte

POZITIILE PLANETELOR
(ora 00:00 - ora Romaniei)

ASPECTELE ZILEICELE MAI CITITE ARTICOLE