Mirabilys Magazin

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Cuadratura Uranus Pluton

Cuadratura Uranus Pluton

Email

Probabil că acesta este aspectul cel mai important al lunii septembrie care va fi subliniat şi de Luna Nouă din semnul Balanţei – 29 septembrie - care vine să ducă la împlinire această cuadratură, să o accentueze, să o sublinieze.
Acest aspect a avut loc pe 19 septembrie 2012 la ora 8.54, ea face parte dintr-un ciclu care se va încheia în 2015, în luna martie. Se observă că acest aspect, cu Pluton în Capricorn şi Uranus în semnul Berbecului, ne determină să ne punem întrebări, să căutăm răspunsuri, să ne transformăm în cel mai profund mod cu putinţă, toate acestea petrecându-se oarecum forţat, adică suntem supuşi cum am mai spus şi în alte articole unui, proces de şlefuire foarte dureros. Cu cât ne vom opune mai mult şi cu cât avem mai multe dificultăţi de întâmpinat, acela este locul unde trebuie să căutăm sursa, să transformăm, să găsim rădăcinile, pentru că ele reprezintă fricile noastre şi acolo ar trebui să ne concentrăm întreaga atenţie.
Interesant este şi dansul celor două plante, acest aspect are loc prima data în 24 iunie 2012, cu Pluton retrograd şi Uranus direct, apoi continuă în 19 septembrie cu Pluton direct şi Uranus retrograd, ca în 20 mai 2013 iar să se formeze cu Pluton retrograd şi Uranus direct şi jocul continuă astfel încât pe 1 noiembrie 2013 Pluton este direct şi Uranus retrograd, apoi acelaşi ritm continuă, aşa încât în 21 aprilie 2014 Pluton este retrograd şi Uranus direct ca apoi în 15 decembrie 2014 Plutom este direct şi Uranus retrograd, acest aspect se încheie aşa cum spuneam în martie 2015 când pe 17 martie 2015 ambele planete sunt directe. Practic toate cele 7 aspecte reprezintă o mişcare lină prin care putem continua să căutăm răspunsuri sau sa le implementăm pe acelea pe care le-am găsit, pentru a începe să facem schimbări în vieţile noastre. De fiecare dată una dintre planete este cea care trage iar cealaltă frânează, sau ne opreşte să greşim direcţia. Abia la ultimul aspect, când ambele sunt directe se poate spune că acest proces se încheie, că ne-am însuşit lecţiile necesare evoluţiei personale. Când în acest aspect Uranus este retrograd, Pluton scoate la lumină adâncurile ascunse ale inconştientului, în care se ascunde egoul, acum se aerisesc toate cămările, generând adevărate furtuni în inconştient. Acestea lucrează la nivelul colectiv, ca revolte pentru a schimba atitudinea unui grup sau a unei populaţii.
Când Pluton este retrograd, se transformă în mod conştient şi direct egoul, se face o distrugere organizată, îmbrăcată aparent într-o altă formă, pentru că este un protest împotriva unei ordinii, indiferent care este ea. Cele două exemple pot fi înţelese corect prin comparaţie cu evenimentele care s-au petrecut în România de la jumătatea lunii iunie şi cele care au loc acum. Este necesară o analiză minuţioasă a tuturor detaliilor, căci aceste planete nu lucrează superficial ci aparent, doar cei care vor să înţeleagă esenţa vor înţelege exact totul. În schimb că ne dorim sau nu, că suntem sau nu de acord, la nivel general şi mundan se schimbă totul, iar valul schimbării putem să ne prefacem că nu-l vedem, dar ce avem de câştigat? În plus în 2012, Pluton trece peste Nodul Sud al lui Jupiter, lucrând asupra legilor, şi ordinii instituite, determinându-ne să înţelegem erorile unui sistem creat chiar de noi. Apoi în 2013, 2014 şi 2015, va traversa Nodul Sud al lui Pluton, când va aduce adevărate zguduituri în toată structura noastră, iar în 2015, la final, va traversa Nodul Sud al lui Saturn, atunci fiind momentul cel mai răscolitor, de schimbare a tot ceea ce credeam că reprezintă valorile noastre.
În septembrie 2012 lucrurile încep să se schimbe atât de rapid, căci ne este greu să le ţinem pasul, tocmai pentru că nu vrem să înţelegem ce se întâmplă la rădăcină şi suntem ca un pomişor în bătaia vântului, existând riscul de a fi smulşi de forţa lucrurilor. Energiile din jurul nostru se mişcă atât de rapid acum, încât materializarea urmează imediat gândului. De aceea autocontrolul, autoanaliza şi conştientizarea sentimentului de împlinire sunt necesare pentru a ne alege corect calea. putem începe din nou să facem paşi înainte, asigurându-ne permanent că servim binelui şi nevoilor noastre superioare. Putem rămâne în permanenţă aliniaţi cu intenţia noastră, dacă ne punem întrebarea: „Asta este ceea ce vreau eu să creez?” Ceea ce aduce acum acest aspect este întruparea minţii asupra materiei – totul este energie şi, prin urmare, ceea ce este în mintea noastră, devine materie în realitatea noastră. Să încercăm să nu creăm monştrii, căci aceştia vor fi greu de doborât şi ne vor seca energia pentru următorii 58 de ani, până la următorul aspect din 2073.
Aspectul a mai avut loc în perioada 23 iunie 1931 – 18 ianuarie 1934, când s-au format 6 aspecte dintre care primele două cu ambele planete directe şi a avut loc şi un aspect cu ambele retrograde, ele aducând frământări majore pe plan mondial, război, criză, manifestări extremiste. Am amintit toate acestea tocmai pentru a trage concluziile necesare a ce a schimbat şi creat acea perioadă datorită minţii noastre.

 
 NOUTĂŢI EDITORIALE


AGENDĂ (cu povestioare) 2018CALENDAR DE PERETE 2018SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Maxima Zilei

Chiar dacă atmosfera este aparent plăcută, în interiorul nostru simțim o nevoie acută de a ne ordona sentimentele, viața materială, relațiile, gândurile și de a ne stabili valorile. De aceea cele mai mari transformări vor avea loc în forul nostru interior.

cine este online?

Avem 56 vizitatori online

Autentificare

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.


CURSURI

CURSURI DE ASTROLOGIE
ŞI FENG-SGUI
recunoscute de Ministerul Muncii. Diplomele obţinute vor da dreptul absolvenţilor să practice profesia de astrolog.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

Banner

Banner

Banner

CELE MAI CITITE ARTICOLE