În această perioadă sunt extrem de multe aspecte zilnice, şi prefer să scriu despre ele, să le explicitez, pentru că ele ne sugerează transformările extraordinare prin care trecem, descriu perioada actuală şi implicările ei în viaţa noastră într-o manieră perfectă.

Implicarea activă în creşterea calităţii vieţii, la ora actuală şi în viitorul apropiat, are un efect colosal asupra celor care vom fi şi asupra experienţelor pe care le vom trăi, în decursul anilor următori. Dacă vom revărsa prezenţa noastră deplină, în fiecare zi, primindu-i cu bucurie darurile şi investindu-ne energia în valorificarea sa, vom fi cu desăvârşire pregătiţi şi capabili să facem faţă cu succes, viitorului.

În plus sunt pe ultima sută de metri în organizarea taberei şi ne ocupăm intens de editarea unui Almanah Mirabilys Magazin, ceea ce iarăşi ocupă mult timp şi necesită energie suplimentară.

Voi încerca să detaliez toate aspectele astrologice care se formează, fără a dori să schimb structura de până acum a sitului ci pliindu-mă doar pe timpul pe care-l am la dispoziţie.

Este înţelept să fim întrucâtva selectivi, în ceea ce priveşte cum şi unde ne investim energia, pentru a nu o risipi în prea multe direcţii.


COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte