Ziua de astăzi este sub influența ingresului planetei Venus, ea va trece din semnul Scorpionului în semnul Săgetătorului. De ce am ales să scriu despre asta? Sunt mai multe motive, Venus în semnul Scorpionului este în exil, și de fiecare dată când se află în acest semn ne este la distanță și ne este dificil să ne simțim mulțumiți, să ne vedem calitățile, să fim creativi pentru noi, fiind mult mai orientați spre părerea celorlalți, spre semnalele pe care le primim legate de valoarea noastră, spre căutarea de confirmări de la cei din jur. Este o perioadă de căutare interioară, de redefinire, de introspecție profundă, de întrebări și frământări. Evident fiecare le percepe diferit, în funcție de tema natală și de poziția planetei în semnul și casa din tema sa.

Ea este în septil cu Pluton (guvernatorul semnului Scorpion), un aspect extrem de concludent  care forțează extrem de dur, vorbind de transformările care se impun legate evoluția personală; Venus și Pluton explorează în adâncurile fiinţei noastre, în sufletul nostru, aducând în conştient ceea ar trebui să fim. De fapt, în adâncurile fiinţei noastre purtăm cu toţii amintirea a ceea ce reprezintă soarta vieţii noastre. Fiecare a participat la crearea acestei sorți, împreuna cu Dumnezeu şi cu îngerii, înainte de a veni pe Pământ. Când ne-am întrupat, Pământul ne-a influenţat modul de a gândi, simţi, acţiona, făcându-ne astfel să uităm care-i scopul venirii noastre aici. Dar căutarea, conştientă sau nu, ne urmăreşte în mod constant, ne determină să ne punem întrebări despre rostul lucrurilor şi sensul vieţii, să ne definim sentimentul utilităţii în tot ceea ce întreprindem. La momentul ingresului Luna se află în conjuncție cu Nodul sud, ea ne va ajuta să ne reamintim ce ne-am propus să facem în această viață. Acest aspect ne mai indică faptul că şi la nivel subconştient au loc transformări necesare, fiind important ce simţi şi ce intuim. Acest fapt este dificil, căci părem ca şi cum ne-am afla într-o cameră complet izolată fonică, în care nu răzbate nici un zgomot din exterior, putând să ne înţelegem şi să ne acordăm doar la Inimă şi la Îngerul păzitor. Este un moment de solitudine necesar fiecăruia pentru a-şi lămuri exact ce anume este de făcut, de transformat, de acordat sau distrus. Orice fiinţă are propriile temeri — este o latură firească a naturii umane. Frica ne poate apăra de o posibilă vătămare, prin declanşarea unui val de adrenalină, care ne este de ajutor, fizic vorbind, în înfruntarea unui potenţial pericol. Însă, în anumite momente, spaima ne poate împiedica să trăim pe deplin. O dată ce vom fi înţeles că frica este o stare de spirit, vom putea opta, conştient, pentru înfruntarea temerilor, modificarea modului de gândire şi crearea vieţii pe care ne-o dorim.

Este important să ştim că, nu absenţa temerii, ci curajul de a porni la acţiune, în orice împrejurări, este decisiv pentru succes. Atunci când ne vom deprinde să ne înfruntăm spaimele, vom deveni observatori conştienţi ai gândurilor şi simţămintelor noastre, şi nu le vom mai îngădui să ne domine.  

Revenind, trebuie spus că reamintirea sorții noastre umple golul din noi. Atunci când simţim pustiu pe dinăuntru, ne îndreptăm către ceva din afara fiinţei noastre, pentru a umple acest gol. Şi totuşi, obiectele şi persoanele exterioare nu reuşesc niciodată să umple complet acest sentiment de pustiu interior. Aceasta se realizează numai prin găsirea şi urmarea drumului propriu în viață.

Concomitent Pluton ne presează să acţionăm, să înţelegem, să transformăm. Energia Pământului trebuie reînnoită - se află în semnul de pământ al Capricornului de niște ani. Combinația cu Venus ne sugerează că ideile noi au nevoie de spaţiu. Corpul şi sufletul au nevoie de noi provocări. Viitorul a devenit prezent şi toate visele - cu excepţia acelora care includ prejudecăţi - vor avea  şansa de a se manifesta, dacă noi credem în ele. vom materializa vieţile pe care ni le dorim.

Pe scurt această zi ne determină să ne oprim puţin, să stăm şi să ascultăm vocea lui Dumnezeu, să lăsăm să intre în viaţa noastră tot ce ne este necesar şi benefic.

Apoi, astăzi poate fi un moment în care să înţelegem că pentru fiecare om sunt pregătite daruri ale Vieţii, dar fiecare le primeşte după mintea şi sufletul lui. Dacă suntem mereu nemulţumiţi, darurile care ne sunt oferite pot trece neobservate. Dar dacă ştim să recunoaştem ce ni se dăruieşte şi să ne bucurăm de ceea ce avem, viaţa este frumoasă şi împlinită, căci vom primi mereu mai mult.

Avem puterea şi claritatea de a discerne şi a acţiona în scopul atingerii menirii noastre, a planului pe care, demult, ni l-am făcut pentru această existenţă. În afara acestor momente de înţelegere deplină a sensului propriei vieţii vom avea şi importante întâlniri în plan emoţional, de aceea este bine să dăm importanţă la toate întâmplările acestei zile. Gândirea, mentalitatea, comunicarea sunt la cote maxime, deci folosiţi-le corect sau în problemele care vă interesează, vă asigur că veţi avea cele mai bune rezultate sau răspunsuri.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte