Este o zi serioasă, de aceea mare atenţie la ce rostiţi. Cuvintele sunt puternice şi veţi fi judecaţi după ele. Ele vor fi în favoarea noastră dacă vor fi sincere şi altruiste sau în defavoare dacă vor fi mincinoase sau pline de prefăcătorie, forţa semicuadraturii Mercur Saturn fiind foarte mare. Se obţine succes în toate acţiunile care necesită realizare rapidă, folosind acest aspect, doar că  Mercur fiind în semnul Peştilor, aduce destul de multă confuzie în mintea noastră. Exersaţi puterea voinţei, fiţi mărinimoşi dar şi cu mare băgare de seamă în tot ceea ce faceţi.

Să nu uităm că Luna din semnul Balanței face opoziţie cu Lilith, Chiron și Venus aşa că, cel puţin la primele ore ale zilei suntem inerţiali, ne mobilizăm greu şi avem o mulţime de stări de teamă, de panică, exagerând realitatea, văzând probleme acolo unde de fapt ele nu există. Apoi după prânz Luna formează dublă cuadratură cu Nodurile Lunare și  Pallas și Jupiter, pe cerul astral formându-se o cruce cardinală, care ne generează nerăbdare, tendința de a judeca prea ușor, impulsivitate și dorința de a face cu orice preț dreptate.  

Tot astăzi se formează un frumos aspect Chiron Soare, un novil, care ne aduce nevoia de armonie, posibilitatea de a recepţiona corect mesajele pe care ni le trimit non verbal cei din jur, avem încredere și ne putem folosi creativitatea pentru a începe ceea reprezintă aspirațiile personale şi avem iubirea care ne poate vindeca și vindeca orice.

În plus, în contextul astral, avem şansa de a rezolva multe dificultăţi materiale doar prin a vedea punctul corect de abordare. Daca ştim să adoptăm o atitudine justă, putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri poate să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente.

În spatele tuturor acestora este un septil între Saturn și Neptun, el este mai puțin resimțit deoarece planetele sunt antiparalele – dar lucru extrem de important, ambele sunt în propriul domiciliu, timp de un an (practic anul trecut în aceiași perioadă Saturn și Neptun se aflau în sextil) fiecare dintre noi ar fi trebuit să înțeleagă erorile care ne-au generat probleme în viață (acestea se referă la comportamentul din punct de vedere spiritual, la felul d în care ne organizăm activitățile, mai exact la scopul din spatele lor, la obținerea unui alt tip de înțelegere – în duh, și multe altele pe aceiași linie). Acum la septil ne aflăm în dificultatea de a ne coordona. Este un fel de rezultat la ceea ce nu am făcut sau înțeles. Poate că ar fi necesar ca timp de câteva zile cât va dura acest aspect să ne dedicăm puțin timp pentru a face o analiză concretă și inspirată (să cerem ajutor celor de Sus, pentru ea), pentru a putea depăși blocajele și a acoperi discontinuitățile din viața noastră. Există o expresie destul de des folosită – experiențe de vârf – aici este clar că se presupune că este necesar să urmăm o cale, pe care și alți au străbătut-o înainte, diferența constă între dedicarea cu care fiecare persoană își găsește propriul vârf de munte. Este cumva o datorie umană de a ne ridica precum focul, împinși de credința personală. Neptun ne sugerează că a sosit timpul ca fiecare dintre să se exprime și să se prezinte în public la adevăratele valențe personale (și nu așa cum este cerut de mediul social), asta presupunând o manifestare naturală pentru că vine din încrederea în propriile resurse și valori (aici vectorul Credință este extrem de important căci elimină Orgoliu din exprimare și conduită).

Am început acest articol cu aspectele zilei, pentru că ele vor crea mediul necesar înțelegerii acestui aspect subtil, important și foarte rar (când spun mediu mă refer de exemplu la mediul necesar unei plante pentru a se dezvolta).


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte