Motto: Califul Moauyat îl întreabă pe Omar Ben Al-Aas care era secretul marii sale abilităţi politice:

“Niciodată nu m-am implicat în ceva fără a fi studiat în prealabil o posibilitate de retragere; pe de altă parte, niciodată nu am intrat cu gândul să ies numaidecât în fugă”, a fost răspunsul.”

 

M-am gândit să scriu despre această Lună Plină pentru că ea ne invită la analiză, și anume ne aduce în atenție toate acele conjuncturi din viața noastră asupra cărora ar trebui să acționăm rapid, este ca un fel de urgență. Ceea ce am scris reprezintă punctarea unor idei pe care le transmite, fiecare trebuind să le adapteze la realitatea sa.

Acum ar trebui să înțelegem că cele două erori majore într-o strategie sunt: a acţiona înainte de vreme sau a lăsa să-ţi scape momentul oportun; este important să tratăm fiecare situaţie ca şi cum ar fi unică şi să nu aplică formule, reţete sau opinii ale altora.

Maximul energetic pe care îl reprezintă Luna Plină, se acumulează undeva în planuri subtile sau profunde. Raţiunea are de suferit în acest moment – Mercur este staționar direct, mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.

În general nu se poate spune despre această perioadă că este una prea armonioasă. Tensiunile, starea de agitaţie şi nemulţumirea ne vor urmări aproape permanent şi ne vor face să avem multe discuţii, mai ales principiale. Dacă nu ne vom stăpâni egoismul este posibil să pierdem oportunităţi importante sau să fim incapabil să valorificăm situaţiile avantajoase care apar.

Va exista tendinţa de a încerca să ne manifestăm cunoaşterea fără a fi prea siguri de ceea ce ştim. Cunoaşterea de sine este foarte importantă, la fel ca şi cercetarea spirituală. Mare atenţie la cuvintele pe care le rostim, pentru că vom fi judecaţi după ele. Nu ne vor fi permise minciunile sau prefăcătoria, şi în general ar trebui să ne axăm pe rezolvarea unor lucruri care necesită o realizare rapidă.

Este bine să evităm graba şi agitaţia, dar mai ales să ne pierdem in discuţii fără rost. Este bine să adoptăm poziţia observatorului şi să tragem concluzii din cele ce se întâmplă în jurul nostru. Este important să fim atenţi şi vigilenţi mai ales la propria noastră sănătate.

Nu este nimic simplu, trebuie să fim pregătiţi cu mult calm, aşteptându-ne la situaţii paradoxale, dificil de înţeles sau imprevizibile.

Apoi o altă lecţie importantă constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte