Această Luna Nouă are o semnificație aparte din mai multe motive, primul și cel mai important este acela că este prima Lună Nouă din anul astrologic guvernat de Lună, care a început la echinocțiul de primăvară, ea indicând atmosfera întregului an care se va derula până în primăvara lui 2021. Apoi  conjuncția Soare Lună se formează pe gradul guvernat de Lună din semnul Berbecului, ceea ce va sublinia importanța atmosferei generale a anului. Să nu uităm că și Nodul Nord se află în semnul Racului, guvernat de Lună până în 5 iunie 2020 (ar merita citit articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/astrologie/studiu/2356-romania-si-nodul-nord-in-semnul-racului-nodul-sud-in-semnul-capricornului-in-perioada-6-noiembrie-2018-5-iunie-2020). Ascendentul momentului de Lună Nouă este în semnul Racului – semn guvernat de Lună – pe de-o parte, iar pe de altă parte axa Ascendent – Descendent reprezintă o demarcație foarte fină, toate planetele aflându-se în partea exterioară ei (este important de remarcat aici că la echinocțiul de primăvară harta momentului – 20 martie 2020 ora 5.49 – poziționa toate planetele în partea stângă față de axa Nodurilor lunare și față de axa Mijlocul Cerului – Fundul Cerului. Ca o remarcă este ca și cum cineva ar avea activă doar o parte a corpului cealaltă fiind lipsită de energie și ca și cum am gândi/raționa prin prisma trecutului  MC este apropiat de Nodul sud).  Mai este de remarcat că toate planetele sunt în mișcare directă acționând în forță, și că față de momentul de echinocțiu când Saturn se află pe ultimul grad al Capricornului , fiind planeta la cel mai avansat grad și sugerând atmosfera anului de tip saturnian, la Luna Nouă Saturn se află în primul grad al Vărsătorului, saturnian și el, dar mai relaxat, indicând începutul unei noi perioade de evoluție a omenirii, dar cu un început dificil de asimilat, apăsător.  Este important de înțeles că axa Nodurilor lunare se află pe Axa Ascendentă a zodiacului – adică axa solstițiilor – Rac / Capricorn, și că la momentul Lunii Noi, ni se sugerează că este momentul nașterii unei importante perioade pentru omenire.

Conjuncția Marte Jupiter Pluton Pallas, indică acțiunile în forță, limitative, dar poate lucrative din punct de vedere profund, iar trigonul pe care toate trei îl formează cu Venus din semnul de domiciliu al Taurului, indică conservatorismul, frica de a renunța la valorile tradiționale și materiale, teama de a pierde controlul, atașamentul față de bani, toate stând la baza deciziilor care se iau la nivel înalt.

Mijlocul cerului în conjuncție cu Neptun, indică un maxim al confuziilor, speculațiilor, incertitudinilor, care practic își vor pune amprenta asupra gândirii noastre dacă ne pierdem rațiunea și credința. Neptun în culminație în această hartă de fapt ne sugerează că fiecare va exprima și se va dezvălui așa cum de fapt este, fără convenții sau cosmetizări și ne mai spune că fiecăruia după credința sa.

Conjuncția Soare Lună – gradul 5 Berbec, dublată de Chiron și Lilith, se află pe Punctul mijlociu dintre Venus și Ceres, ceea ce sugerează că această aparentă solidaritate între nații, acest altruism și dedicare către binele global, are o tentă mai degrabă materială, dominând interesul și bravada, cred că aici este necesar mult discernământ. Spun asta pentru că în același grad se află și Punctul mijlociu dintre Mercur și Uranus, care teoretic ar trebui să ne aducă reacții inteligente și simțuri dezvoltate, doar că atât mercur cât și Uranus se află în poziții proaste exil și cădere, ceea ce de fapt determină reacții exagerate, inteligență speculativă împinsă la extrem, falsuri, minciuni din motive așa zise necesare.

Este de subliniat că această configurație prin care planetele sunt poziționate în totalitate de la Capricorn la Rac, se va repeta în fiecare lună până în luna iulie, și de fiecare dată va dura aproximativ 14 zile, determinându-ne la eliminarea impuritățile din simțire și la o ordonare a vieții personale, dură, dar eficientă.

Pe de altă parte tot ceea ce a început la echinocțiul de primăvară va avea un moment important de conștientizare , undeva pe la sfârșitul lunii august, când experiențele, trăirile, transformările începute acum, se vor materializa cu adevărat.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte