Anual planeta Saturn are o mișcare aparent retrogradă de aproximativ 5 luni de zile, perioadă în care fiecare dintre noi primește anumite informații necesare creșterii capacități de înțelegere și de învățare a lecțiilor de viață. De aceea pentru mulți pare că este o apăsare, o greutate în a manifesta anumite atitudini și activități, în realitate este doar o selectivitate foarte mare, motiv pentru care este ca și cum am merge cu frâna de mână trasă și în plus constrânși sau limitați pentru a urma un anumit traseu.

În acest an Saturn ne învață pe fiecare dintre noi - deci vorbesc la nivel general căci particularizarea este în funcție de horoscopul fiecăruia – să comunicăm corect și sincer, să ne acceptăm fricile și nesiguranța pentru a ne elibera de ele, prin folosirea creativitatea, imaginația, simțurile și percepțiile. Este ca și cum această mișcare aparent retrogradă ne determină să ne folosim calitățile pentru a ne pune în valoare, pentru a ne evidenția și de a trăi mai intens și a ne evidenția.

Interesant de spus că are o acțiune contrară energiei sale, și anume de a ne determina să ne dezvoltăm, să creștem, fiind ca un fel de talisman norocos pentru fiecare dintre noi. Condiția este de a învăța, de a analiza, de a gândi și de a înțelege pentru a obține cunoaștere și de a privi holistic. În plus el va genera o confruntare la nivel social, extrem de profundă și cu rezultate importante pentru viitorul omenirii; este vorba de provocarea ca fiecare să își asume autoritatea într-o situație de grup vitală, evitând să se irosească prin implicarea în violența (a se citi isteria) colectivă generată de ambițiile unora de a obține puterea. Cu alte cuvinte este nevoie de discernământ, de analiză a tuturor detaliilor și amănuntelor, de credință în principiile universale și de mult calm și răbdare. Este important să ne apropiem de cei care au o gândire pozitivă, constructivă, care caută rezolvări benefice și cu care avem aceleași idei. Sunt de evita discuțiile în contradictoriu, sunt consumatoare de energie, în acest moment acțiunile și faptele sunt importante.

Probabil că este una dintre cele mai dure perioade ale omenirii, de aceea este important să avem o atitudine corectă, directă, depășindu-ne frica sau prejudecățile, exprimându-ne ideile și propunerile, folosindu-ne toate calitățile personale.

Pallas este într-o interesantă conjuncție aplicantă  cu Saturn în momentul retrogradării, o colaborare interesantă, căci Pallas va retrograda și ea pe 17 mai, și va reveni în semnul Capricornului (3 iunie) ca și Saturn (în 2 iulie), practic merg împreună o bună bucată de timp, conjuncția exactă producându-se în 2 decembrie 2020, în semnul Capricornului. Am vrut să vorbesc despre acest aspect pentru că el ne vorbește despre ”vedere”, despre acea analiză profundă pe care fiecare o poate face în scopul cunoașterii. Este interesant să exemplific, pentru o înțelegere cât mai completă, că folosim exprimări de tipul: ”vezi cum sună”, ”vezi cum miroase”, ”vezi ce gust are”, ”vezi cât este de dur”, dar niciodată nu spunem ”ascultă cum strălucește” sau ”miroase cum sclipește”. De aceea a vedea conține toate celelalte simțuri, a vedea este o invitație la a simți cu sufletul, la a percepe ce este cu adevărat important și adevărat, a vedea sensul corect în orice, oricât de ascuns ar părea. Pe 2 decembrie 2020, probabil că ne vom întâlni cu ceea ce am vrut să nu să vedem, adică va fi un moment de evaluare pentru fiecare. Pentru a fi ajutați avem două intervale în care vom primi acele informații importante care să ne aducă în fața ochilor concret ce este important. Acestea sunt: 8 – 14 iunie și 15 – 29 iulie 2020, este important că în aceste intervale să ne notăm tot ceea ce ni se întâmplă și să analizăm în amănunt toate detaliile.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte