Începând din 13 mai și până în 28 iunie Marte va sta în semnul Peștilor, ceea ce cu siguranță va avea un impact asupra acțiunilor noastre. Chiar dacă astrologic vorbind nu este considerat decât peregrin în acest semn, mie mi se pare că este una dintre cele mai delicate poziții pentru fiecare dintre noi, căci ne determină să eliminăm dorințele, să acționăm într-un mod cu totul special, adică să lăsăm lucrurile să vină spre noi. Este nevoie de foarte multă atenție căci se pot genera acțiuni confuze, poate apare o lipsă de coerență, sincopele fiind frecvente. În general există tendința de a fi manipulați sau determinați să acționăm, în sensul în care respectivele acțiuni nu ne reprezintă. Marte ne forțează discernământul, iar cuadratura prin semn cu Mercur poate aduce dispute, discuții aprinse, legate de deciziile personale sau acțiunile care apar. Putem să le spunem provocări, sau situații provocatoare, în cea mai largă accepție a cuvântului, multe dintre ele bazându-se pe dorințele noastre aprinse care nu sunt neapărat bune, în nici un caz benefice.

Apoi odată intrat în acest semn Marte intră sub influența lui Neptun cu care va forma o conjuncție exact peste o lună mai exact în 13 iunie. Până atunci avem de încheiat fiecare un ciclu legat de înțelegerea aspirațiile noastre, a acțiunilor de tip spiritual, gestionării energiei personale. Din 13 iunie se poate spune că odată ce am stabilit ce anume aspirații avem de pus în practică vor apare numeroase proiecte noi, primind și ajutorul necesar. În cazul în care nu înțelegem corect pot apare eșecuri, mai ales în lipsa planificărilor, situații ciudate, întâmplări stranii care ne consumă și ne slăbesc imunitatea, încrâncenare, aversiuni și dușmănii inexplicabile, insatisfacție, sentimente de inferioritate.

Au loc și multe descărcări karmice, unele legate de atașamentele noastre și de dorința de a controla emoțional pe cei apropiați, Ceres în conjuncție cu Marte ne determină să ne întâlnim cu acele situații prin care să vedem clar că dependențele sunt distrugătoare atât pentru dependenți cât și pentru cei care le generează. O lecție dură și concretă, ea este foarte actuală, chiar dacă noi nu vrem să o privim așa. Poate să fie o simplă curiozitate, pe care o vom depăși prinși de tumultul evenimentelor, dar cu siguranță ea va continua, de aceea este important să înțelegem în profunzime și obiectiv tot ceea se întâmplă, oricât de dureros ar părea. Lipsa de răbdare aduce exagerări, făcându-ne şi mai agitaţi.

Cel mai potrivit ar fi să clarificăm prezentul, respectiv drumul pe care ni-l dorim în viitor, lăsând ocaziile să vină spre noi, fără a forţa, fiind deschişi şi optimişti, exprimându-ne sincer, direct, creând oportunităţi şi celor din jurul nostru. Este important să ne afirmăm valorile şi principiile solide, să ne exprimăm armonios şi cu extrem de mult calm şi tact.

Din punct de vedere mundan, tranzitul lui Marte va genera situații explozive, multe demascări, impunerea forței, utilizarea proastă a resurselor, conflicte și șantaje. Va fi o situație extrem de neplăcută, așa că trebuie ca fiecare să își stabilească foarte clar ce drum are de urmat, conform aspirațiilor sale și să ne se lase distras de la el.

Sunt foarte multe aspecte astrologice în această perioadă și o să scriu pe scurt despre fiecare pentru a oferi un tablou cât mai complex.  


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte