Luna Nouă din semnul Fecioarei se formează la ora 14, la gradul 26 Fecioară, având Ascendentul în semnul Săgetătorului. Particularitatea acestei Luni noi este că ea se află la perigeu (cel mai aproape de Pământ), ceea ce face ca influența ei să fie mai intens resimțită.

Din punct de vedere astrologic, se poate spune că această Lună Nouă ne provoacă să înțelegem cât de importante sunt gesturile mărunte, cât de mult contează detaliile pe care le neglijăm din grabă sau neatenție asupra proprie vieți. Cred că ar fi util ca până la următoarea Lună Nouă din 16 octombrie să dăm atenție acestora, exersându-ne atenția și prezența de spirit. La final vom realiza câte informații pierdem și cât de mult ne agităm inutil prin lipsa acestei atitudini.

Apoi Luna Nouă este foarte provocatoare, căci ne îndeamnă să ne concentrăm asupra energiei noastre vitale, fiind important către ce obiective o îndreptăm. Astfel Soarele și Luna în grad marțian, iar Marte sub influența lui Lilith și în cuadratură cu Jupiter, aduce în prezentul acestei zile, niște tipuri de evenimente și întâmplări cu rol de avertizare pentru a conștientiza anumite situații, conjuncturi sau probleme, peste care trecem cu superficialitate, dar care sunt esențiale, pentru evenimentele viitoare.  Deci este important să dăm atenție fiecărui detaliu din această zi. Apoi Mercur guvernatorul semnului Fecioarei unde are loc Luna Nouă, și Jupiter guvernatorul Ascendentului se află în cuadratură crescătoare, deci și de aici avem clar avertizări, că sunt evenimente prin intermediul cărora suntem blocați sau forțați să vedem realitatea și să facem acele schimbări care se impun. Acest aspect ne mai sugerează că hrana de care avem nevoie pentru a ne continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijăm să ne hrănim sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă eşti o pasăre, stomacul supraîncărcat va îngreuna zborul. Mercur din semnul Balanței spune că trebuie să păstrăm un echilibru între planul material și cel spiritual, să nu ne lăsăm provocați de extreme sau de cei din jur. Iar dacă este necesar să acționăm în forță să o facem cât mai coerent fără a ne teme că vom fi judecați. Sunt momente în viață, ca acum, când este de mare valoare o decizie radicală constructivă decât o menținere în mediocritate, de teama de a nu fi judecați.

Pe cerul astral se formează niște ”aripi” oarecum nevăzute și un sprijin subtil, divin, real, pe care îl primim depinzând doar de noi dacă îl și acceptăm. El vine și ne aduce fracțiuni de imagini, gânduri rapide, flash-uri, cuvinte prin care să putem înțelege sau vedea direcția potrivită de urmat în aceste momente. Frica și lipsa de încredere ne sunt cei mai mari dușmani, căci ne fac surzi și insensibili la semnalele pe care le primim. Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi găsește sensul și locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.

 

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de "vedere", care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că "viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori", deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi! AdiM


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte