În fiecare an când se formează Luna Plină pe axa Scorpion –Taur (Luna exaltată în semnul Taurului), simt că ceva se schimbă, sau trebuie să se schimbe. Câteodată înțeleg ce, altădată percep, și de cele mai multe ori pur și simplu se întâmplă. De ce am ales să vorbesc despre Luna Plină de pe această axă? Simplu, pentru că în primul rând este o axă karmică și apoi pentru că ea ne vorbește despre transformarea valorilor personale dar și despre eliminarea a tot ce ne împiedică să fim detașați și naturali.

În acest an avem o situație mai mult decât complexă. Opoziția Soare Lună, aduce alături de Lună pe Uranus, ceea ce face ca aspectul să aibă o tentă foarte mare de imprevizibil și necontrolabil iar pe Soare alături de steaua fixa Nusakan  denumită popular Lăutarii, imaginea care îmi vine legat de această conjuncție, este de cei care cântă la toate mesele (aici mă refer la ceea ce se întâmplă în societatea politică românească) . Apoi Chiron este în opoziție cu Venus și avem cu siguranță multe de învățat despre ceea ce înseamnă a ne cunoaște valoarea, acum fiecare dintre noi simte că o pierde, căci printre altele asta se urmărește la nivel global. Vindecarea societății este obligatorie și are un singur vaccin, încrederea în cine ești și ce poți să faci. Cele două opoziții de mai sus, împreună cu două inconjuncții încrucișate între cele patru planete enumerate mai sus,  formează pe cerul astral, o nicovală extrem de subtilă, și să fim sinceri, fiecare dintre noi se simte așa, între ciocan și nicovală. Ea aduce o presiune maximă tocmai datorită a ceea ce nu știm, datorită a ceea ce nu înțelegem. Este greu să știm totul, dar putem încerca să fim noi înșine, și să ne folosim inteligența și capacitățile personale fără prea multe îndoieli. Luna Plină ne spune că este o perioadă cu tensiuni extreme, ele vor declanșa evenimente cu un mare impact în viitor, rezultatul lor se va vedea destul de repede când se vor regrupa energiile planetelor Jupiter Saturn Pluton, prin acțiunea în forță a asteroidului Pallas, doar pentru a sugera efectul, cercetătorii astronomi îl denumesc și ”minge de golf”.  Pe scurt este posibil ca nici măcar să nu putem anticipa rezultatele acestei activări, dar cu siguranță Pallas este un asteroid al luptei și strategiei, fiecare acțiune având în timp efectul scontat din punct de vedere spiritual.

 

Cu cât dorinţa de putere a unui om este mai mare, cu atât slăbiciunea sa iese cu mai multă forţă de sub obloanele personalităţii. Marile dorinţe de putere dezvăluie şi credinţa omului în propria-i slăbiciune, dar şi o concepţie de viaţă eronată, care defineşte puterea dintr-un unghi limitat. În câmpul spiritual al existenţei, care include iubirea, blândeţea, bunătatea sufletească, puterea de a dărui şi de a primi, puterea provine din percepţia slăbiciunii şi a smereniei personale. Cel ce nu suferă să-şi perceapă propria slăbiciune, nu poate iubi şi nu să ştie ce este iubirea. El doreşte dragostea pentru că simte în ea "puterea", dar se împiedică de îndată ce înţelege că, pentru dragoste trebuie să ai percepţia slăbiciunii. Să fii servitor, înainte de a fi servit. Să te apleci, înainte de a primi plecăciuni. Ori, dorinţa obişnuită de putere vrea numai servitori.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte