Pregătesc un articol legat de Luna Plină din 28 ianuarie 2021, până este gata trebuie să remarc cuadratura dintre Neptun și Nodurile lunare pe care o resimțim de câteva zile. Parcă cineva ne apasă cu fermitate pe umerii pentru a ne întreba: hei ce ai de gând să faci de acum în acolo – pare să spună apăsarea dură de pe umărul stâng. Practic simți că totul este întunecat, și că te cuprinde confuzia. Mii de gânduri îți trec prin cap, ideile par a nu ne lipsi doar că ne lipsește credința în ele. Sub apăsarea din ce în ce mai greu de suportat, pare că nu avem de ales, este necesar să decidem, este necesar să ne clarificăm, să dăm deoparte îndoielile. Pe umărul drept ne apasă responsabilitățile, cele mai multe sociale, simțim că avem mâna dreaptă paralizată de atâta presiune. Și te întrebi acum, cum oare o să mai pot acționa? Cum mai pot aduce spre mine ceea ce am nevoie, bani, bunuri, faimă, putere? Apare panica neputinței . De fapt povoara împiedică direcția această de acțiune, ea vrea să schimbe perspectiva, abordarea, spre Iubire, Credință, necesitate sufletească, Bine. Complicat, totul este complicat. Greu, apăsător, pentru că alegerile întotdeauna presupun renunțări.

Neptun, aflat de o perioadă bună pe Punctul mijlociu dintre Saturn și Uranus, acum odată cu implicarea Nodurilor lunare, ne pune clar în fața ochilor Trecutul și Viitorul, Limitările și Libertatea, Legile umane și Legile spirituale, Interese și Obiective, Presiunea și Concentrarea, A ști și A cunoaște. Poate semăna cu un punct de răscruce, dar nu este o răscruce, este o alegere, este o opțiune pe care fiecare o are. Dar, nu este numai atât, trebuie să acționăm imediat, ce am făcut alegerea, percepând foarte bine metoda prin care să o facem.

Tot astăzi Soarele este în cuadratură cu Uranus, un aspect anual, descrescător, tensionat, provocator, pentru a ne determina să ajustăm tot ce nu ni se potrivește cu Sufletul, să eliminăm tot ce este nociv sau otrăvitor, să acționăm doar pentru a ne dezvolta valoarea spirituală și tot ce ne crește resursele personale. Odată ce facem asta obstacolele vor dispare și vom putea acționa în forță pentru a ne simți împliniți și mulțumiți. Nu este ușor, dar știm bine că nimic valoros nu se obține fără efort și concentrare.

Vesta intră în mișcarea aparent retrogradă propunându-ne că în următoarea perioadă să credem în ideile noastre, să ne exprimăm gândurile și simțămintele, iar opoziția cu Neptun, ne atrage atenția că dezordinea, haosul din minte trebuie ordonat rapid, print-o metodă simplă, curățându-ne de gândurile de negativitate, de îndoieli și frică, de prejudecăți . Apoi este important să vedem firul director al gândului personal, din cauza lipsei de concentrare, de atenție și nepăsare, un gând personal valoros, va fi ușor bruiat de zumzăiala din jur, de distorsiunile voite ale persoanelor ”binevoitoare”, și de ideile induse prin diferite canale sociale. Vesta vine să ne ajute să căutăm în lăuntrul nostru ceea ce ne reprezintă, vine să pună flacăra spiritului în cotidian, să reaprindă încrederea în capacitățile noastre și în eficiența cu care putem să le exprimăm.

Ceres alături de Neptun vine să materializeze extrem de rapid, aproape instantaneu, credințele noastre. Dacă credem că va fi rău chiar așa va fi, dacă credem că nu putem chiar nu vom putea. Este o luptă extremă între frică și credință. Prima ne face sclavi cealaltă ne aduce libertatea spirituală.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte