De fiecare data mi se pare că Luna Nouă din acest semn ne aduce un nou suflu, ne readuce în prezent năzuințe și idealuri, care au fost pierdute pe parcurs sau neglijate. De această dată ea are o conotație mai specială din mai multe motive. În primul rând este acompaniată de Lilith, ceea ce cu siguranță ne face să fim extrem de temători și de neîncrezători față de orice este nou, sau față de orice trebuie schimbat sau ar presupune un risc cât de mic. Probabil că există multe vindecări necesare de rezolvat acum. Apoi, conjuncția Soare Lună se formează pe gradul guvernat de Venus, ceea ce teoretic ar trebui să ne aducă multe beneficii, mai ales să ne determine să vedem partea bună a lucrurilor, sau măcar să ne bucurăm de ceea ce avem, doar că aici se află și Punctul mijlociu dintre Venus și Uranus. Asta face ca reacțiile noastre să fie destul de ciudate, ca și cum nimic din ceea ce ne-ar putea aduce bucurie este utopic, sau îndepărtat ca și posibilitate de control. Este un fel de stare în care vezi o floare minunată, vrei să te bucuri de ea, să o miroși, poate chiar o faci, dar apoi îți dispare stare datorită gândului că mâine se va usca și așa dispare bucuria și iau locul gândurile negre. În plus Soarele și Luna sunt în sextil cu Neptun ceea ce amplifică starea noastră prin confuzie, senzația de incertitudine și lipsă aparentă de coerență și oscilații în decizii. Cu toate acestea cred că este necesar să trecem prin aceste stări, căci ele aduc la lumină probleme și răni sufletești, este că un fel de rezolvare printr-o metodă ciudată, dar probabil cea mai eficientă prin această perioadă grea prin care trecem cu toții. Ceea ce vreau să spun este că semnul Turului și planeta Venus guvernatoarea semnului și gradului Lunii Noi ne vorbeau până acum de frumusețe și calitățile personale, șlefuite prin muncă și perseverența dată de credință, acum trebuie să ne acceptăm cu calitățile și defectele noastre fiind nevoie de curajul de a renunța să ne prefacem că suntem altcineva. Este momentul să ne scoatem masca și să arătăm cine suntem, chiar dacă nu suntem perfecți dar suntem cei adevărați. Acest proces este dificil, și probabil a fost nevoie de un context, ca de exemplu acesta cu pandemia, pentru a ne izola și provoca dar mai ales pentru a ne determina să facem acest pas.

Ascendentul momentul în semnul Săgetătorului ne indică că avem nevoie de înțelegere, Jupiter guvernatorul Ascendentului în grad anaretic ne spune că este un moment de acceptare și conștientizare a celor pe care le-am enunțat mai sus. În plus  septilul pe care Marte îl face cu Soarele și Luna ne indică că nu trebuie să rămână totul doar la nivel conceptual sau ideatic și că trebuie acționat concomitent, ferm și în profunzime.

Pe scurt acestea sunt mesajele acestei Luni Noi, ele sunt importante și este preferabil ca timp de câteva zile, cât Luna nu este vizibilă pe cer, până la sfârșitul zilei de 12 mai, să ne petrecem mai mult timp cu noi înșine, să căutăm în lăuntrul nostru pentru a putea produce toate aceste schimbări.  


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte