Marte a intrat în semnul Leului pe 11 iunie și îl va părăsi pe 29 iulie, apoi va mai reveni în acest semn abia în 20 mai 2023 când va merge la braț cu Lilith. În această perioadă din acest an în care Marte se află în semnul de trigonocrație al Leului se poate spune că va acționa într-un mod impetuos, evident, doar că într-o direcție interesantă, căci i se va opune lui Saturn. Cei doi generează tensiuni extreme, probabil în primul rând datorită energiei diferite pe care fiecare o reprezintă: Marte dorința, graba, acțiunea, pripa iar Saturn: interiorizarea, limitarea, concentrarea, apăsarea. Evident am exagerat puțin sensul cuvintelor, pentru a fi mai evident contrastul dintre energiile pe care le vehiculează fiecare.

În plus în tot acest interval Saturn este în mișcare aparent retrogradă și va fi mult mai presant și decis în a ne determina să ne schimbăm, centrifugând orice fel de impuritate și tot ce nu ne este necesar.

Și pentru că nu era suficient, Uranus va media această confruntare, dintr-o poziție tensionată și incomodă – anume din semnul Taurului. Marte trece în semnul Leului chiar sub auspiciile cuadraturii în formare dintre Saturn în mișcare aparent retrogradă și Uranus, acest aspect s-a mai format și la jumătatea lunii februarie, mai exact pe 18, dar s-a resimțit extrem de dur încă de la sfârșitul lunii martie. Acum revine pentru a readuce în atenția noastră obligativitatea de a schimba optica legată de planul material, de materie și de convențiile, automatismele și prejudecățile învechite. Practic asistăm la o revoluție naturală dar deosebit de importantă. Ea ne cuprinde pas cu pas, pare că nu o resimțim sau nu ne vine să credem că există, ci sperăm că este doar un moment dificil. Cred că prima schimbare trebuie să apară în fiecare dintre noi, este vorba despre un nou sistem de valori care se construiește la nivel subtil. Odată finalizat acesta va schimba atitudinea față de non valoare și de superficialitatea cu care operăm în propria viață de ani buni. Marte în semnul Leului nu va face decât să grăbească schimbarea prin tensiuni importante care vor genera situații de criză personală. Cât a fost în semnul Racului Marte a fost provocat de Pluton, a fost alimentat cu energie intensă pentru a putea provoca toate acele centrifugări și eliminări despre care vorbeam mai sus. Marte se mișcă rapid - practic alergând, așa că multe evenimente ne vor scăpa atenției de moment, însă vom vedea consecințele lor în câteva luni. Venus, cu toate viteza cu care avansează Marte, îl va prinde din urmă și se vor afla în conjuncție pe 13 iulie, din acest motiv probabil vom fi tentați să ne preocupăm de lucruri facile sau lipsite de importanță, să ne distrăm sau destindem, ceea ce ne va împiedicăm să vedem realitatea din spatele unei aparente relaxări.  Oricum pare că avem alegeri de făcut, avem de renunțat la obiceiuri și acțiuni false, la orgoliu și vanitate fiind împinși să vedem ceea ce este cu adevărat valoros.

Reîntoarcere la spiritualitate, la justeţea acţiunilor, la credinţă, iată ce reprezintă această perioadă. Vorbele noastre trebuie să rostească ceea ce simţim, orice demagogie va fi sancţionată drastic, ba chiar mai mult se va întoarce împotriva noastră. Situaţiile confuze predomină tocmai pentru că ne este teamă să ne manifestăm clar intenţiile, să ne definim logic şi concret activităţile profitabile. De aceea să nu ne mirăm că lucrurile trenează sau sunt greu de rezolvat, că totul este confuz şi în ceaţă. De fapt este imaginea noastră interioară reflectată în exterior.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte