Acest aspect mi se pare interesant de analizat din mai multe motive. Primul este acela că este o conjuncție disociată prin casă, este ca și cum Nodul Nord ne sugerează, că pentru a avea, pentru a fi productivi și a ne valoriza trebuie să ne studiem emoțiile, să învățăm să ne traducem intuițiile, iar Ceres ne vorbește despre practicarea acelor activități care se bazează pe calitățile native, naturale. Aparent avem de făcut două lucruri dar în realitate ambele au legătură cu drumul pe care avem să-l urmăm, cu Calea personală. Mai mult ca niciodată în istoria omenirii, avem acces la o cantitate imensă de informații, putem afla rapid orice ne este necesar, dar, ca niciodată suntem mai departe de noi înșine, pur și simplu ignorându-ne calitățile reale, refuzând să ne vedem capabilitățile, căutând să devenim altcineva, pentru că așa ni se sugerează sau este la modă.

Al doilea motiv constă în observația că la momentul conjuncției Luna și Lilith sunt conjuncte tot în semnul Gemenilor (mă refer la Lună pentru a nu uita că Nodul Nord este al Lunii, deci poziția ei are mare importanță) de unde pot deduce că putem fi distrași de fel de fel de situații sociale, de emoții negative, de frica de a nu fi acceptați, sau pur și simplu să ne irosim energia în activități care ne consumă și ne provoacă nemulțumiri.  În același timp Luna și Lilith sunt în opoziție cu Vesta, de unde rezultă că tot ce se generează din exteriorul nostru este făcut pentru a ne împiedica să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important dar mai ales să ne concentrăm pentru a înțelege care sunt idealurile noastre și unde le-am lăsat în urmă.

Al treilea motiv, evident nu este ultimul, dar mă opresc doar la acestea, este că totul este relativ. Nici măcar trecutul nu este absolut, vedem asta din faptul că el ne apare mereu după cum îl recreează în mintea noastră istoricii şi propria noastră memorie, care se schimbă continuu. Tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, am putea spune, dar efectele lucrurilor care s-au întâmplat le putem îndrepta acum şi aici, şi ne stă mereu la îndemână această putere de a acţiona în prezent pentru a corecta trecutul şi a îmbunătăţi viitorul.

 

Mesajul acestui aspect este că prin imaginație orice posibilitate pierdută poate fi redobândită, totul este să știm asta și să căutăm soluții pentru a se rezolva.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte