Luna Nouă din semnul Peștilor, are o conotație specială, teoretic ea închide un an astrologic – acesta începe mereu la Echinocțiu de primăvară, adică când Soarele intră în semnul Berbecului, în 2022 va fi pe 20 martie la ora 17.33 – spun teoretic, deoarece sunt anumite nuanțe subtile de fiecare dată. Aceste nuanțe sunt date de momentul Echinocțiului de primăvară, adică dacă acesta este pe Luna în creștere și mai exact înainte de Primul Pătrar sau după el, sau pe Luna în descreștere și mai exact înainte de Ultimul Pătrar, sau după el. Asta de indică cum anume se finalizează acest an astrologic, și ce anume avem de dus mai departe în următorul. Anul acesta Echinocțiul de primăvară se formează pe Luna în descreștere, chiar la momentul inconjuncției dintre Soare și Lună și mai mult decât atât, în perioada de Lună fără direcție. Este doar o anticipare, o sa scriu un articol amplu despre noul an astrologic care va începe odată cu Echinocțiul de primăvară.

Revenind la Luna Nouă din semnul Peștilor, ea ne vorbește despre parteneriate și asocieri care se perfectează într-un mod destul de perfid sau mai bine spus, învăluit, abscons, în scopul de a se obține puterea. Cred că de fapt este vorba despre a se institui noi legități care să stea la baza societății, noi sfere de influență, noi condiții sociale de colaborare. Evident acestea nu sunt vizibile nici măcar bănuite dar cu siguranță se așează bazele implementări lor.

Daca aruncăm o privire pe harta Lunii Noi, observăm cu ușurință că planetele sunt grupate în trei semne, Capricorn, Vărsător și Pești, în conjuncții, ceea ce sugerează alăturarea de forțe, gruparea lor, într-un mod absolut inedit. În Capricorn se află în conjuncție Pluton Marte și Venus, la gradul 28, guvernat de Lună, acolo practic se caută soluțiile cele mai favorabile pentru a se folosi puterea de a conduce, controla și coordona la nivel global. Ideea este ca acest lucru trebuie să se întâmple într-un mod cât mai voalat și frumos împachetat. Apoi avem tripla conjuncție Soare, Lună, Jupiter din semnul Peștilor (Soarele și Luna sunt la gradul 13 guvernat de Lună iar Jupiter este la gradul 15 guvernat de Jupiter cumva au fost distribuite sarcinile pentru un  rezultat sigur) acesteia i se alătură și Neptun, care este oarecum distanțat, dar nu în sensul unei imparțialități ci în sensul că se ocupă pentru a crea un scenariu, o atmosferă cât mai propice acțiunilor subversive. Pe Punctul mijlociu a acestor două triple conjuncții se află Saturn și Mercur în semnul Vărsătorului, ele se ocupă de logistică, de comunicarea unor soluții care să pară umaniste și conforme cu așa zisa libertate democratică. Ele se află în grad mercurian și cu siguranță folosesc informațiile și comunicarea pentru ca totul să fie perfect realizat și conform planului global.

Atmosfera pare sumbră, și pare greu de ieșit din acest plan perfect, impecabil gândit. Doar că Uranus în semnul Taurului, poate să schimbe lucrurile, important este să înțelegem că fiecare dintre noi poate să facă ceva, în primul rând să nu ne lăsăm folosiți. Apoi să ne desăvârșim în ceea ce știm și ne place, să vedem viitorul prin acțiune asupra prezentului. Să discernem informația, să nu ne lăsăm manipulați sau prinși în povești care nu sunt ale noastre și pe care nu le putem verifica. Aceste informații ne abat de la viața noastră și ne scad interesul pentru ceea ce facem. Punctul în care am ajuns astăzi, nu a apărut peste noapte, este rodul unor acțiuni concertate în care ne-am lăsat antrenați din cauza dorințelor materiale în dauna nevoilor sufletești. Acum este greu să ne regăsim dar încă putem să o facem; altfel dezbinarea va continua și când suntem singuri suntem ușor de învins. Am uitat să trăim liber, trăim comparativ, asta a permis ca frica să ne domine și cred că asta este problema. Frica dispare când facem ceea ce ne pasionează, când suntem prezenți în viața noastră și nu încredințăm conducerea ei altora. Așa că această Lună Nouă este un moment de trezire spirituală, de transformare hotărâtă, de alegere Credință și de Iubire. Credinţa reprezintă o forţă atotputernică în oameni. Dacă ne investim credinţa într-o minciună, aceasta capătă putere de adevăr pentru noi. Dacă suntem convinşi că nu suntem suficient de buni, voinţa noastră ni se va împlini („Facă-se voia ta!”). Dacă suntem convinşi că vom da greş, vom da, atât de mare este puterea şi magia credinţei.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte