Conjuncția anuală dintre Soare și Jupiter se formează în semnul Peștilor, domiciliu tradițional al lui Jupiter, modern este în exaltare, la gradul 15, un grad jupiterian, în plus ne aflăm în săptămâna guvernată de Jupiter, precum vedem o influență jupiteriană maximă. Asta ar trebui să aducă o mai mare deschidere spre către ceilalți și o empatie deosebită, dar, în același timp și lecții importante, legate de modul în care fiecare ar trebui să privească în jurul său și să se implice efectiv. Putem să primim sprijin și ajutor dar la rândul nostru trebuie să-l și oferim, este important să nu ne lăsăm conduși de prejudecăți și să acționăm în primul rând cu credință și iubire pentru a renunța la tot ce nu ne este necesar sau nociv.

În același timp această conjuncție amplifică, exagerează, și învăluie într-o ceață destul de densă, orice acțiune care este ambiguă, lipsită de echivoc sau alarmistă. Cred că ne este testat discernământul, credința în ceea ce simțim dar mai ales capacitatea de a vedea partea plină a paharului. În general este amplificat inutil sentimentul de suferință, de multe ori ne simțim bine să ni se plângă de milă, avem nevoie de compasiune, dar pentru nimic prea concret. Ne lăsăm afundați în idei ambigui, suntem ușor de folosit, ca să nu spun manipulat și preferăm să luăm de bun tot ceea ce auzim, în loc să cercetăm sau să ne informăm corect. Aceste stări sunt generate de fiecare dată când Soarele și Jupiter se întâlnesc în semnul Peștilor, noroc că se întâmplă doar odată la 12 ani. Ascendentul momentului în semnul Leului, guvernat de Soare, sugerează că este o luptă pentru putere, care evident că folosește orice fel de arme, mai ales dezinformarea, pentru că momentele de confuzie și incertitudine în care trăim de câțiva ani, ne-au făcut deosebit de vulnerabili. Poate că este momentul să ne scuturăm și să încercăm să facem tot ce putem mai bine, să ne afirmăm cunoașterea, să ne impunem acolo unde credem că suntem buni, să fim creativi și să luăm în propriile mâni controlul vieții noastre.

Trăieşte acum, chiar acum. Apreciază şi iubeşte acum. Acţionează acum, căci peste un minut ar putea fi prea târziu. Fii acum. Fii prezent. Savurează ceea ce simţi. Bucura-te de răsăritul soarelui şi apreciază măreţia spiritului care te-a trezit şi-n dimineaţa aceasta. Iubeşte perfecţiunea spiritului care te îmbrăţişează şi-n somnul din noaptea aceasta.
Adesea, evenimentele nefericite ne aduc aminte că am uitat să trăim şi să ne simţim fericiţi. Când eşti prezent în viaţa proprie, viaţa este prezentă în tine, de asemenea. Când te simţi viu în clipa aceasta, clipa devine vie în tine. Şi-n clipa aceasta vie nu ai prea mult timp pentru Ego-ul tău. Nu ai timp să-ţi baţi capul cu întrebări aiuritoare, ori cu explicaţii sofisticate. Fiindcă atunci eşti grăbit să simţi, să guşti, să fii chiar acolo unde eşti, să savurezi prezenţa ta în viaţă ca pe o prăjitură ne mai întâlnită. În clipa aceea nu te mai îngrijorezi: "ce-o fi mâine? De ce-o fi fost acel lucru ieri? Ce să fac?". Atunci, pur şi simplu, ştii. Când eşti prezent, ştii ce să faci. Când eşti în clipa de acum, simţi şi adierea gândului divin atingându-ţi sufletul. Devii sensibil la orice mişcare şi intri în mişcarea acestui întreg, conţinut în clipă ca într-un univers infinit.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte