Această Lună Plină activează la fiecare dintre noi emoții profund îngropate, aduc în prezent situații care ne provoacă frică sau teamă, generează emoții negative pentru a le controla și stăpâni mai ales prin înțelegerea cauzelor care le produc. Este aparent mai dificil de resimțit această Lună Plină, asta pentru că lucrează în lăuntrul nostru, sau în lucrurile care nu sunt la suprafață, vizibile. Cei care au extrasensibilități le percep cu ușurință și se simt copleșiți că nu pot interveni în rezolvarea lor. Pe de altă parte celor cu voință le aduce puterea și forța necesară pentru a descoperi, stăpâni, modela, și în acest fel pentru a se transforma evolutiv.

De aceea tot ceea ce simțiți astăzi ca emoție negativă încercați să analizați și să eliminați sursa energetică a lor, adică ceea ce le hrănește. Este important să fim prezenți, în sensul de a nu lăsa să treacă cu ușurință pe lângă noi orice fel de mesaj pe care îl primim din lăuntrul nostru; poate fi vorba de un semnal al corpului, organelor, gen junghiuri, dureri sau un semnal al psihicului.

Oricum avem posibilitatea și libertatea de a alege cum vrem să rezolvăm problemele, prin înțelegere și acțiune sau prin frustrare și nervozitate.

Sentimentele care rezultă în urma emoțiilor, sunt comparabile cu combustibilele, dar cum nu sunt toate de calitatea cea mai bună, ele nu pot să producă cea mai bună lumină, sau cea mai bună căldură, sau cea mai bună forţă de mişcare . Deci, ca şi pentru hrană, anumite sentimente pot fi “mâncate” iar altele trebuiesc aruncate, pentru că în ele s-a strecurat un deşeu, o murdărie pe care trebuie s-o înlăturăm pentru ca stomacul astral să o poată digera . Presupuneţi că sunteţi mâniat sau că aveţi sentimente de gelozie, de ură, de răzbunare, ce vor produce ele ?  Desigur, căldură, dar de asemeni mult fum, multe deşeuri, care vă vor otrăvi . Oricare sentiment îl asimilăm, ca și cum îl mâncăm  și credem că rezolvăm, că ne regalăm , fără să ne gândim la rezultatele pe care le va produce . Pentru gânduri e acelaşi lucru: nu se face nici o diferenţă între ele , nu există nici o scară de valori . Însă singurul care construiește este gândul bun. Nu am menționat că acest lucru este posibil când se formează Luna Plină pe axa Pești Fecioară, ci este această Lună Plină care ne deschide posibilitatea cat timp de două zile să observăm și să lucrăm la acest subiect. Tot ceea ce se va rezolva acum, va aduce o energie suplimentară în viața fiecăruia și va permite deschiderea unor noi orizonturi, în sensul că vor deveni vizibile fiecăruia dintre noi ( ele existau dar frica de a schimba ceva, ne împiedica să le vedem).

Confuzia și îngrijorarea noastră provin din neputința de a accepta faptul că lumea este în continua schimbare, din credința sau speranța inconștientă că noi înșine și avuția noastră precum și oamenii din jurul nostru, nu ne vom schimba niciodată. Important este să permitem schimbării să acționeze în Bine spre evoluția noastră.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte