Pe 21 martie 2022, are loc o conjuncție importantă pentru  fiecare dintre noi. Pe de o parte deschide un ciclu de un an – următoare fiind in 28 martie 2023 în semnul Berbecului – de fiecare dată această întâlnire ar trebui să ne aducă informații utile și concrete pentru a ne dezvolta. Iar pe de altă parte deschide un ciclu de 12 ani, următoarea întâlnire în semnul Peștilor fiind în 3 aprilie 2034. Asta presupune că acum este un moment important la nivelul conștiinței noastre, în care primim sprijin spiritual pentru ne preocupa de latura spirituală, de sufletul nostru; putem înțelege ce ne lipsește pentru a ne simți împliniți; putem descoperi unde avem de adăugat informații și cunoaștere pentru a elimina aceste lacune. Apoi timp de 12 ani ne putem desăvârși prin acțiuni și eforturi personale, care toate acestea să se rezolve și devenim mai armonioși, împliniți și compleți.

Mai este un aspect interesant, punctul culminat al acestei întâlniri va avea loc în trei pași, la trei date diferite în ipostaze diferite, ca și cum vom ajunge la înțelegerea completă a mesajelor de acum dar mai ales la rezultatele concrete a deciziilor pe care le luăm astfel:  în 3 septembrie, apoi avem posibilitatea să înțelegem ceea nu am abordat constructiv până în 19 septembrie iar apoi putem îndrepta toate acestea până pe 12 octombrie. Aceste date reprezintă momentele de opoziție Mercur Jupiter, care ne aduc confruntări cu punerea în concret a propriilor idei.

Conjuncția se formează în semnul Peștilor, unde Jupiter este exaltat iar Mercur este în exil, într-un moment în care Mercur este foarte dinamic și rapid, pentru că are un obiectiv important, se grăbește spre conjuncția superioară cu Soarele. Din aceste motive probabil că suntem mai puțin atenți la mesajele profunde dar destul de greu de sesizat, pe care le primim. Cu toate acestea întâlnirea are loc pe un grad guvernat de Mercur, pe Punctul mijlociu dintre Uranus și Pluton – adică impactul mesajelor este destul de direct și puternic, ele ne atrag atenția, doar că din păcate pe termen scurt, apoi le uităm. Sunt ca niște descărcări luminoase, care orbesc, dar apoi nici măcar nu ne întrebăm de unde au venit și de ce. Ce voiam să subliniez, este că ar trebui să acordăm importanță maximă oricăror mesaje care ne vin în această zi, ar trebui să le notăm, indiferent cât de banale ar părea. Ar trebui să ne scriem ideile pe care le avem, la fel, oricât de neesențiale par pe moment. Este important să ne analizăm visele, să ne notăm imaginile care ne vin, și chiar persoanele cu care ne întâlnim, întâmplător sau nu. Toate acestea sunt necesare în viitorul apropiat pentru a materializa, pentru a face ceva concret, sau pentru a ne inspira. Pe de altă parte faptul că această conjuncție se află pe Punctul mijlociu dintre Uranus și Pluton, nu este atât de simplu, căci Mercur și Jupiter formează septile cu ambele. Se poate spune că este important să fim foarte atenți le ceea ce gândim, la ceea ce spunem, la ceea ce facem – mai ales dacă ne referim la problemele legale sau morale, căci pe lângă faptul că ne generăm karmă, aceasta va acționa cu un bumerang aproape instantaneu. Adică se pot produce evenimente neplăcute chiar dramatice în urma acestora; sau putem să ne despovărăm de o cantitate mare de greutăți pe care le duceam pe umerii noștri, conștientizând și reparând.

Simbolul sabian al gradului pe care se formează conjuncția este foarte sugestiv: UN MAESTRU INSTRUINDU-ŞI DISCIPOLUL. Adică tot ceea ce se întâmplă acum ne este dat de Dumnezeu pentru a ne instrui, adică pentru a deveni mai buni, pentru a ne urma Calea personală, pentru a repara și ierta, pentru a ne elibera de poverile sufletești. Fiecăruia după trebuință.

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte