Această Lună Nouă este foarte frumoasă de fiecare dată, deoarece Luna se află în exaltare, ceea ce aduce o stare interioară armonioasă care ne permite să adoptăm natural schimbările impuse de Luna Nouă. În plus ea este flancată de frumoasa conjuncția dintre Venus – Luceafăr de dimineață și Jupiter din semnul Peștilor, care creează în plus o receptivitatea în asimilarea energiilor și informațiilor care sunt aduse de Luna Nouă. Și nu în ultimul rând, are loc o eclipsă parțială de Soare, care nu este vizibilă la noi, ea va deschide un ciclu de 18 ani, pe de o parte, iar pe de alta va face loc manifestării unor energii premergătoare eclipsei totale de Lună din 16 mai 2022.

O particularitate importantă a acestei Luni Noi este că Soarele și Luna se află în septil cu Lilith, ceea ce evident face ca emoţiile şi trăirile noastre să fie conştiente, dându-ne posibilitatea să depăşim cu luciditate multe din temerile şi frustrările personale, mare parte dintre ele fiind dintr-o existență anterioară sau însușite din copilărie. La această Lună Nouă adevărul interior nu prea mai poate fi ascuns. În cele din urmă, propriile noastre emoţii şi trăiri, împreună cu evenimentele de viaţă pe care le atragem ne vor forţa să ne recunoaştem pe noi înşine şi să ne schimbăm. Să modificăm acele gânduri, acele percepţii care ne creează emoţiile negative, în mod special. Acesta este un proces firesc, se întâmplă tuturor oamenilor, fie că vor sau nu. Aşadar, percepţia pozitivă nu este opţională în cele din urmă. Evenimentele negative în care suntem implicaţi şi situaţiile grele de viaţă ne obligă, pur şi simplu, la smerenie, la schimbare şi la percepţie pozitivă. Iată de ce vom începe, mulţi dintre noi, chiar de mâine să identificăm modul în care creăm negativitate emoţională şi cum putem schimba aceasta, în aşa fel încât să ne îndepărtam de lucrurile de care ne este teamă, care ne irită, ne deprimă ori ne disperă, sesizând că aceste emoţii sunt în noi şi ne conduc prin evenimentele pe care le trăim.

Ascendentul acestei Luni Noi în semnul Săgetătorului, ne vorbeşte despre o antrenare dificilă; tot ceea ce are loc acum, este pentru perfecţionare în vederea manifestării depline a idealurilor personale. Avem înţelegere şi înţelepciune, pe care o putem folosi cu uşurinţă, dar evident, mai este încă multă muncă de depus, multe eforturi intense de susţinut. De aceea cred că va urma o perioadă de antrenamente pentru perfecţionare, de acţiuni, mai ales până la Luna Plină din 16 mai, care vor conduce în final la nişte salturi uriaşe atât personale cât şi universale.

La nivel personal este o perioadă în care luptăm pentru a ne pune în practică proiectele, în care înţelegem de ce a fost nevoie să ne confruntăm cu anumite evenimente, acum le înţelegem rostul;  se reiau discuţii începute la jumătatea lunii noiembrie, acum doar pentru a ne defini exact necesitatea implicării  în continuare în ele. Destinul şi menirea sunt motoarele care ne determină să acţionăm, să fim plini de iniţiative şi să ne folosim toate resursele.

Atenţie la impulsivitate, la felul dur de a ne exprima cererile şi la lipsa de tact, aceste atitudini pot aduce blocaje importante, mai ales în relaţia de cuplu.

Aparent s-a instalat o perioadă de calm şi acalmie, doar că este simulată, pentru că de fapt au loc lupte ascunse, care pot aduce răsturnări spectaculoase de situaţii.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte