Acest aspect este foarte interesant și extrem de subtil, cu Venus în exil și cu Chiron proactiv, conjuncția aduce fiecăruia dintre noi posibilitatea de a-și regăsi propriile aspirații prin concentrarea atenției asupra valorilor și calităților personale, doar că privite prin filtrul celorlalți. Deci este un moment bun de analiză și observare a felului în care cei din jurul nostru ne folosesc abilitățile și calitățile, care este eficiența personală care este folosită (sau chiar dată) de alții.

În primul rând trebuie să acționăm pentru ca tot ceea ce facem să ne reprezinte și să ne fie de folos nouă, în sensul de a ne aduce mulțumire sufletească. În al doilea rând aspirațiile noastre trebui să-i impacteze pe cei din jur, și nu invers, aspirațiile celorlalți să reprezinte resortul nostru de acțiune.

În al doilea rând această conjuncție formează două septile, unul cu Mercur în mișcare aparent retrogradă, cum s-ar spune ea îl activează pe Mercur, adică ne determină sau ar trebui să o facă, să ne acordăm un răgaz pentru a analiza și a înțelege evenimentele care au apărut în viața noastră în ultima perioadă, adică mesajul lor. Al doilea septil este cu Saturn, acest aspect este mai degrabă restrictiv, el ne indică anumite repere din viața noastră asupra cărora ar trebui să ne oprim, pentru că aici pot apare blocaje importante, sau pot indica momente de descărcări karmice, sau putem lua decizii greșite cu efecte neplăcute pe termen lung.  Cu siguranță acestea ne-au fost semnalate prin diferite metode în timpul ultimelor trei luni. Apoi Saturn mai are un rol, ne ajută să ne eliberăm de ceea ce ne este inutil, asta timp de câțiva ani, doar că acum este momentul în care ar trebui să observăm cu atenție toate acestea; acum putem renunța foarte ușor la poverile personale, doar prin conștientizarea inutilității lor. După această conștientizare vor urma acțiunile concrete care apoi ne vor conduce la atingerea aspirațiilor noastre și ne vor deschide perspective cu adevărat importante și marcante, căci ele fac parte din destinul personal.

În al treilea rând această conjuncție reprezintă punctul mijlociu dintre Pluton și Lilith, ceea ce îi conferă un fel de statut special, căci reprezintă cheia prin care ne putem vindeca rănile sufletești profunde ceea ce ne va permite transformarea interioară și reușita exterioară; sau la fel de bine poate amplifica rănile sufletești dacă continuăm să le ignorăm, ducând la probleme importante la nivel fizic. Pluton și Lilith, în plus, se află într-un aspect destul de rar comentat și anume de triseptil, acesta aduce un proces de responsabilizare și de asumare mult superioară față de ce ne indică alte aspecte astrologice. Din acest motiv este chiar foarte important să devenim conștienți de faptul că în realitate fiecare dintre noi avem exact ceea ce ne este necesar ca să evoluăm spiritual și să ne împlinim menirea acestei vieți.

Triseptilul ne poate aduce rezolvări importante dacă ne folosim creativitatea personală și suntem conștienți de ceea ce pare de o maxima gravitate în viața noastră. Aceste rezolvări vin pentru că în acest moment primim sprijin necondiționat pentru a rezolva problemele care ne împiedică să evoluăm.

Și nu în ultimul rând această conjuncție Venus Chiron formează ea în sine, un aspect de triseptil cu Luna, guvernatoarea Ascendentului, aflată în cădere, în semnul Scorpionului; adică accesăm cu mult mai mare ușurință adâncurile cele mai profunde ale sufletului nostru. Uneori instrumentele pe care le deținem într-o anumită perioadă de timp par a fi greu de înțeles dar și mai greu de utilizat. Astfel de exemple sunt perioadele de convalescență, de boală, de suferință, de conflicte relaționale, de îndoieli, de supărări, de comoditate și lenevie etc.

Indiferent unde ne aflăm, în ce etapă a destinului nostru, indiferent de cum ne simțim, energia subtilă extrem de puternică care se eliberează la momentele de triseptil  va putea fi pentru noi un potențator extraordinar al aspirațiilor noastre profunde și reale

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte