Se întâmplă ca să fie perioade intense, dar extrem de subtile, le putem sesiza dacă suntem foarte atenți la ceea ce simțim sau la ceea ce se întâmplă în jur, căci primi o multitudine de mesaje, avertizări, atenționări sau pregătiri pentru descărcări karmice. Cam la aceasta se referă perioada despre care vreau sa vorbesc. În general din punct de vedere astrologic sunt anumite aspecte care ne semnalează toate acestea, este vorba despre septile, inconjuncții și sequicuqdraturi. Am observat că atât planetle personale cât și Luminariile formează aceste aspecte, ceea ce mă face să afirm că această perioadă este una extrem de interesantă, dar care ar trebui să ne pună în expectativă și să ne determine la reflecție.

Am să încep cu septilul Soare Lilith, un aspect între două semne feminine, ambele vorbind despre emoții bine disimulate, care acum vor ieși la suprafață, este bine să le lăsăm să se exprime pentru a ne vindeca de probleme vechi, dar și pentru a înțelege de ce în viața noastră apar situații repetitive ca și teme de viață. În plus ne aduce multă luciditate și conștientizare, ceea ce va duce la înțelegerea situațiilor și implicit la rezolvarea lor, evident asta presupune analiză personală și atenție. Apoi Soarele va forma septil cu Luna din semnul Balanței, această succesiune este importantă căci vom putea descărca informații atât din subconștient cât și din inconștient, ceea ce cu siguranță ne va aduce multă creștere spirituală, evident dacă nu vom folosi această energie pentru a ne descărca emoțiile prin tensiuni cu cei din jurul nostru, irosindu-ne în certuri sau discuții inutile. Această ultimă afirmație se bazează pe septilul Marte Chiron, el de fapt trebuind să ne vindece prin capacitatea de a acționa franc, direct și curajos legat de tot ceea ce reprezintă aspirațiile noastre.

Apoi inconjuncțiile sunt și ele numeroase, de fapt problema acestor aspecte este că reprezintă o incapacitate, deci o provocare, de a pune ideile și conceptele în acțiune, de asemenea reprezintă o conștientizare insuficientă a circumstanțelor și lucrurilor cu care ne confruntăm (acestea vor fi provocate de septilele de care vorbeam anterior). Avem Soarele în inconjuncție cu Jupiter, aspectul care de fapt generează dificultăți de conștientizare influențând și reacția la celelalte inconjuncții Venus cu Junona, Neptun și Pluton, Mercur cu Vesta. Așa cum vedem probabil că suntem destul de puțin obiectivi, ne lăsăm conduși de prejudecăți, lăsăm instinctele să decidă, nu căutăm în profunzimea lucrurilor, depășind aparențele înșelătoare. Este important să fim înțelepți, găsind soluții noi și inovatoare, evitând să acționăm superficial.  Să ascultăm și să recepționăm doar mesajele mai profunde, spirituale, astfel ni se asigură protecție față de elementele perturbatoare din situațiile personale. Să căutăm să nu ne lăsăm scoși din cursă. Natura acestor aspecte este de a ne seta, de a ne depăși sentimentele reprimate de vinovăție sau responsabilitate, ne provoacă să scoatem la lumină conflictele interioare ascunse, care pot fi descoperite doar cu o cercetare atentă – de exemplu situații cu care ne-am obișnuit, ne-am adaptat dar care de fapt ascund nemulțumiri reprimate. De aceea de multe ori lucrurile par neclare sau evazive, ca nuanțele unui curcubeu. Situațiile neașteptate trebuie acceptate și rezolvate, căci pot ascunde beneficii greu de descoperit. Dacă apar probleme de sănătate – Soarele în semnul Fecioarei și Jupiter în Berbec, de exemplu, ele trebuie neapărat rezolvate, abordate.

Și nu în ultimul rând sesquicuadraturile, acestea ne indică că unele lucruri sau situații sunt pe cale să se destrame și să se transforme în altceva. Cele două aspecte importante sunt formate de Venus cu Jupiter, cele două benefice, ne spun să lăsăm să plece ceea ce nu ne mai este necesar pentru a face loc la ceva nou; Mercur cu Saturn, care ne vorbesc despre un stimulent pentru a accepta o provocare, versus rigiditate și conservatorism. Provocarea este acea de a face față dificultăților dar rămânând flexibili în același timp.

Pot exista sentimente de irosire a energiei, de îndreptare doar către eșec. Dar mereu e important să vedem dezamăgirea doar ca pe un învățător, reconectându-ne cu ceea ce este disponibil și posibil în situația data. Deși este nevoie de curaj pentru a reveni pe cale, întotdeauna revenim cu mai multa înțelepciune și înțelegere, ceea ce este echivalent cu depășirea iluziilor.
Evident există varianta de a ne complace în eșec, alegerea ne aparține.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte