Pentru mulţi oameni, aducerea la lumină a bogăţiilor din adâncul sufletului lor poate părea o muncă grea. Şi totuşi, fiecare poartă în el însuşi, în fiinţa sa, puterea de a face bine, de a fi util, de a dărui bucurie celorlalţi. Cu cât aceasta putere este folosită mai mult, cu atât roadele sunt mai fericite, şi viaţa omului este mai plină de împliniri. Aceia care trăiesc numai pentru sine, ascunzând adânc bogăţiile pe care le poartă în suflet şi pe care le-ar putea dărui celorlalţi, sunt cei mai nefericiţi dintre oameni, oricât de bine ar ascunde asta.

Toate evenimentele pe care le vom trăi sunt necesare pentru a curma excesele de orice fel şi pentru a ne ancora în spiritualitate sau în cauze comune nobile. În plus va fi sancţionată drastic filozofia materialistă şi dorinţa de acumulare şi posesie. Dacă vom ţine cont de toate acestea vom avea o stabilitate lentă, dar sigură în viaţa particulară şi o maturizare a emoţiilor, în plus pentru unii dintre noi poate reprezenta posibilitatea deschiderii unui nou ciclu de evenimente.

La nivel general stare de tensiune continuă mocnit, dar, în creştere. Aceste tensiuni care creează o stare de aparentă linişte, nu sunt benefice, iar cine se lasă păcălit că va trece de la sine, va avea o mare surpriză când va vedea forţa cu care se va face eliberarea energiilor acumulate. În particular vă sfătuiesc să găsiţi calea de eliberare şi de rezolvare care să vă detensioneze, în aceste fel veţi avea de câştigat dublu: vă veţi folosi energia pentru proiectele viitoare şi veţi evita rupturile şi evenimentele neplăcute.

Trigonul Venus Jupiter ne aduce un răgaz, pentru a putea privi lucrurile dintr-o perspectivă corectă. Căci alături de acest aspect benefic, există numeroase tensiuni (articolele cu inconjuncția Marte Soare și trioctilul Mercur Chiron vor aduce lămuriri) care trebuie controlate și orientate corect. Să ne adunăm deci puterile pentru a putea construi un viitor frumos și liniștit.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte