Acest aspect este anual, doar că semnul în care se întâlnesc, generează de fiecare dată momente de înțelegere a unor informații, care apoi ne ajută să ne formăm concepte. Este un fel de ritm, pe care de fiecare dată această conjuncție o generează, și anume, ritmul de a ne completa cunoașterea. Dacă am ține cont de ceea ce s-a întâmplat, și am privi în urmă la ceea ce am realizat, la nivelul ordonării informației, poate ne-am iubi mai mult.

Vesta reprezintă capacitatea fiecăruia de a se concentra asupra a tot ceea ce îi este necesar pentru ca sufletul să crească, să înflorească spiritual. De aceea, dacă ne gândim, sunt momente sau subiecte față de care avem capacitatea de a ne focusa, de a ne dedica, fără nici un fel de probleme. Aceste subiecte și momente ne reprezintă, sunt căi pe care putem merge cu ușurință, sunt natural și specifice sufletului. Poate că la aceste momente de conjuncție, este important să observăm ce ne reprezintă, să nu trecem fără a înțelege ceea ce avem de făcut, de crescut și dezvoltat în noi.

Anul trecut conjuncția dintre Mercur și Vesta a avut loc în semnul Gemenilor, semnul de domiciliu al planetei Mercur, atunci ni se sugera că avem termen aproximativ un an și trei luni - din 22 iunie 2016 până în 4 octombrie 2017 - pentru a înțelege să ne alegem în viața persoanele alături de care putem merge umăr la umăr, cu care avem aceleași aspirații, idei și gânduri. Cumva avem nevoie pentru conjuncția actuală de această realizare, adică de a avea alături persoane pe care să ne putem baza și cu care să putem construi, alături de care să ne putem pune în valoare toate calitățile și aptitudinile. Deci poate ar fi un moment în care să analizăm ce s-a întâmplat în zona noastră relațională.

Conjuncția de acum, 4 octombrie 2017, ora 16.45, se formează în semnul Balanței, care este considerat semnul relației, în casa a VII a momentului, considerată locul în care ne manifestăm cel mai intens nevoia de relație. Toate acestea fac să avem nevoie la acest moment de certitudini, de confirmări, de fapte concrete. Ele vin, în primul rând tocmai dintr-o selecție bazată, pe ce ne lasă să fim liberi, să ne putem întinde aripile să zburăm, pe cine simțim că este alături de umărul nostru, aproape de sufletul și gândurile noastre. Acum se poate spune că avem nevoie ca noi să ne construim conceptele, să fim conștienți, prezenți și deosebit de plini de iubirea fără așteptări. Ceea ce mi se pare deosebit de menționat, este faptul că alături de noi, nevăzut Îngerul păzitor, veghează ca tot ceea ce ne perturbă dezvoltarea și creșterea spirituală prin cunoaștere, este împiedicat să rămână în viața noastră. Evident că nu este o coincidență faptul că această conjuncție are loc simultan cu conjuncția anuală dintre Venus și Marte din semnul Fecioarei, semn în care Venus este în cădere, iar Marte nu se simte tocmai bine. Ea ne sugerează că orice fel de orgoliu, interes, idee, persoană, relație, activitate, care nu are în vedere sănătatea noastră spirituală va deveni toxică și o vom înlătura. Cumva totul ne orientează spre a ne șlefui, spre a ne concentra pe noi înșine, pentru a deveni mai frumoși, înțelepți și buni. Apoi toate se vor așeza. De aceea cred că la acest moment este important ca fiecare să analizeze care este motivul real care îl împiedică să fie el însuși, să se simtă fericit, să se bucure de fiecare zi, și de tot ce viața îi conferă. Acest motiv nu trebuie căutat în exterior, ci în primul rând în interior, ceea ce înseamnă să ne recunoaște fricile, complexele, să descoperim că acestea au venit ca urmare a lipsei de credință că Viața ne îndrumă spre drumul potrivit. Exteriorul este o reflecție a ceea ce este în interior, evident că apoi trebuie să punem în ordine lucrurile și acolo, să facem lumină, căci de numeroase dăți am băgat sub preș ceea ce nu ne-a convenit, sperând că undeva cândva, cineva îl va arunca. Iată că suntem la acest moment, fiecare trebuie să scoată cu mâinile sale gunoiul ascuns sub preș. Dar, întâi, trebui să îl vedem pe tot, pentru ca să avem o curățenie generală.

De aceea avem în aceste zile şi perioadă mesaje extrem de importante, descifrate corect ele ne pot ajuta să înţelegem cum avem de acţionat pentru ca relaţiile noastre să funcţioneze corect, dar şi pentru a ne putea orienta atenţia spre o zonă potrivită, în care suntem eficienţi şi productivi.

Apoi ar trebui să ţinem cont de intuiţie şi să acţionăm, fără a ne lăsa cuprinşi de reverii fără sens.

Trebuie să avem grijă de corpul nostru. Este templul Sfântului Duh şi merită respectul şi afecţiunea noastră. Trebuie să folosim în modul cel mai bun trupul nostru. Trebuie să luptăm pentru visele noastre şi să concentrăm eforturile noastre pentru acel sfârşit. Dar nu trebuie să uităm niciodată că viaţa este făcută din mici plăceri. Au fost puse aici pentru a ne încuraja, pentru a ne asista în căutarea noastră şi pentru a ne aduce momente de pauză în bătăliile cotidiene.

Nu e un păcat să fim fericiţi. Nu e nimic greşit în asta – din când în când – să încălcăm regulile privind dieta, somnul si fericirea.

Să nu ne criticăm dacă – o dată, din când în când - pierdem timpul cu lucruri mărunte. Acestea sunt micile plăceri care ne stimulează.

Ai meditat vreodată asupra rostului tău pe pământ ? Te-ai gândit care este scopul tău, de fiinţă umană ? Cât de mulţi oameni ignoră acest lucru !

Cu toate acestea, răspunsul este simplu. Cu toţii avem acelaşi scop: acela de a evolua.

Tot ceea ce reprezintă viaţa trebuie să crească. Uită-te puţin în jurul tău. Atunci când un copac sau o floare încetează să mai crească, moare. Este la fel şi în cazul fiinţelor umane. Orice fiinţă umană creşte şi evoluează. A creşte, în cazul oamenilor înseamnă a creşte în interior. Sufletul este cel care creşte pe tot parcursul vieţii tale, nu corpul fizic.

 

Dar cum reuşim să creştem ? Iisus ne-a învăţat acest lucru şi ni l-a transmis foarte simplu, afirmând că cele două mari adevăruri ale fiinţei umane sunt a iubi şi a avea credinţă. Nu pare să fie nimic complicat în esenţă, dar atâta timp cât fiinţa umană se va limita în a-şi crea probleme de tot felul, cele două legi vor rămâne în continuare neînţelese. Se spune că atunci când fiinţa umană va fi învăţat să se iubească pe sine şi să-i iubească pe ceilalţi într-un mod total, va ajunge să stăpânească materia şi atunci existenţa sa pe pământ nu va mai fi necesară. Putem considera pământul ca pe o entitate de sine stătătoare, ca un suflet, o persoană. Şi pământul are ca responsabilitate propria sa evoluţie.

Fiecare fiinţă umană poate fi considerată o celulă a pământului şi, la fel ca şi corpul uman, are milioane de celule. Dacă fiecare dintre aceste celule este sănătoasă, corpul tău întreg va fi sănătos şi vei trăi în armonie cu el. La fel se întâmplă şi în cazul pământului. Fiecare fiinţă umană are funcţia de a se purifica, de a-şi menţine starea de sănătate fizică, mentală şi emoţională. Astfel, armonia va domni peste tot şi pământul va deveni un loc prosper.

Lise Bourbeau ASCULTĂ-ŢI CORPUL CEL MAI BUN PRIETEN AL TĂU PE PĂMÂNT

 


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte