Lilith, acest punct virtual, care generează în jurul său puternice perturbații, de multe ori resimțite mai intens decât energia unei planete, se află într-un semn care îi diminuează mult influențele - își pierde din multidirecționalitate, ceea ce poate fi un lucru bun, dar, care îi crește în schimb amplitudinea chiar până la efect de laser = acțiune focusată și intensă, orientată și direcționată pe un punct specific. În acest fel se poate spune că Lilith poate rezolva sau aduce în conștient probleme sau situații extrem de fine, de subtile sau punctuale, care generează discontinuități în gândirea, atitudinea, structura și percepțiile noastre. Și aici avantajul este că ajunse în conștient el se pot considera rezolvate, problema este să le recunoaștem, să le permitem să ajungă în conștient.

Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai constructive tranzite pe care le are Lilith. Ea ne va putea ajuta să înțelegem ce anume blocaje avem legate de modul în care ne administrăm viața și ce ne lipsește din practica concretă și din gândire pentru a ne simți împliniți. Înțelegerea despre care vorbeam nu se relevă pur și simplu, ci ea apare datorită voinței de a ne depăși limitele și frica.

Apoi se poate spune că Lilith are în toată această perioada forța de a ne determina să decidem renunțarea la tot ce considerăm că nu ne reprezintă interesele; de fapt ne cam forțează căci presiunea datorată fricilor și temerilor generate de Lilith este foarte mare și continuă.

Cât va sta în acest semn Lilith ne provoacă să încercăm să atingem absolutul, să fim extremiști în cererile dar și în dorințele noastre, tocmai pentru că ne este frică să nu fim neglijați, să nu pierdem controlul. Suntem profesori exigenți riguroși sau căutăm profesori exigenți și riguroși căci scopul este de a reuși, de a ne atinge obiectivele, indiferent de efortul necesar.

Exprimăm o amărăciune incomprehensibilă față de toată lumea, avem momente de sensibilitate și vulnerabilitate ridicate, pentru iar pentru a le ascunde, dăm vina asupra oricui, și de multe ori nu înțelegem că numai noi suntem cei responsabili pentru problemele propriei vieți. putem deveni mult mai reci și detașați, mai tăcuți, căutând rezolvări sau soluții. Este un fapt constructiv doar că există riscul de a ne izola, sau de a face scenarii sumbre și atunci când nu este cazul. Cu siguranță cele mai afectate de acest tranzit sunt femeile, pentru că este nevoie să se centreze pe propria lor persoană, mai puțin pe ceea ce se află în exterior. Ceea ce avem de învățat din toate aceste provocări și situații este Umanitatea.

Pentru început, fiecare dintre noi va trebui să găsească cel mai bun mod posibil de a-și atinge idealurile, ca apoi, pe măsură ce Lilith va avansa spre mijlocul zodiei, trebuie să ne adaptăm la ceea ce sosește ca în final să fim pregătiți pentru deschiderea unor noi orizonturi spirituale, pe care va trebui să le descoperim. Putem spune că viața va fi greu de trăit pentru persoanele care nu au o largă orientare și deschidere.

Să nu uităm că Lilith merge o vrem alături de Saturn, guvernatorul Capricornului, care va păși și el în acest semn din 20 decembrie 2017 și va sta până la sfârșitul lui 2020. Această combinație este cea care va aduce la nivel social adevărate revolte, mai ales legate de discriminări - să ne amintim că atunci când Saturn și Lilith s-au aflat împreună în semnul Săgetătorului a izbucnit unul dintre cele mai mari scandaluri și anume Weinstein care este un bun exemplu prin care Lilith poate declanșa rebeliune prin trecerea și expunerea zonelor tabu, mai ales în ceea ce privește aspectele legate de egalitatea între sexe. Lilith în Capricorn va contesta autoritățile și mecanismele de control patriarhal. Ea va încerca să încalce regulile și reglementările care susțin nedreptatea pentru a încuraja evoluțiile mai noi și mai drepte. Saturn în Capricorn va contribui la consolidarea sau suprimarea acestui proces. Lilith se referă la oameni din afară sferei sociale, la minorități, la oameni creativi și progresiști, în timp ce Saturn simbolizează teama noastră de schimbare și încercarea de menținerea status quo-ului. Am putea experimenta o neliniște interioară în zona pe care Lilith o tranzitează în horoscopurile noastre. Am putea să-i folosim energia pentru a îndrăzni noi moduri de auto-exprimare și creativitate. În Capricorn, ea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru alegerile ei și să recunoască nevoia ei de a realiza, precum și acceptarea societății. La urma urmei, Lilith  are tendința de a merge la extreme atunci când este activată, iar apoi se poate transforma cu ușurință într-o victimă a stigmatizării sociale. Mesajul ei principal este despre răzvrătirea constructivă, eliminarea de roluri false și construirea unei existențe autentice. Odată toate acestea înțelese și aplicate, ne poate conecta cu ființa noastră de bază și cu adevărata noastră forță.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte