Conjuncțiile inferioare dintre Soare și Mercur au loc cam de trei ori într-un an și sunt echivalentul Lunii Noi, cu diferența că la intervale de timp mai lungi, aproximativ 120 de zile, avem nevoie să ne reconsiderăm anumite idei și informații, pe baza datelor și experiențelor acumulate anterior. Adică, de exemplu, în 13 decembrie sau puțin înainte, este un moment de analiză legat de tot ceea ce am primit la nivel de informație, sau ce am învățat de la ultima conjuncție care a fost în 26 august anul acesta. Evident există și cicluri mai lungi, dar acestea se bazează pe pașii mărunți pe care îi facem în ritmul acestor 120 de zile.

Ce ar trebui să observăm (analizăm):

- în primul rând să observăm care au fost ideile creative pe care le-am avut și câte au fost puse în practică.

- cele care nu au fost încercate, materializate, este bine să înțelegem ce cauze legate de modul personal de acțiune, le-au blocat.

- este la fel de important să ne privim și să înțelegem cât de mult am lucrat și acționat pentru a ne pune în valoare, pentru a crește ceea ce suntem.

- un punct important îl reprezintă și relațiile cu ceilalți, adică care au fost rolul,ajutorul/piedicile lor în

acțiunile de legate de creșterea personală sau de punerea în practică a ideilor. Aici este important să analizăm corect și obiectiv, să mulțumim sau să facem un pas înapoi, de la caz la caz.

- este esențial să înțelegem ce transformări au avut loc, pentru că în acest fel vedem clar ce anume a fost nevoie să fie eliminat sau îndepărtat din viața noastră.

- analiza acțiunilor prin care simțim că primim energie, este un punct esențial de înțeles, căci ne indică direcțiile prioritare de urmat, continuat, focusat în viitor. Când spun asta mă gândesc la bucuria pe care sufletul o resimte făcând acel lucru, și la satisfacția interioară când suntem implicați în el.

- în contra parte este la fel de important să înțelegem și să conștientizăm ce anume ne obosește, ne descarcă, ne epuizează resursele. Pe lângă starea proastă ce ni se generează, aceste acțiuni pot fi semințele generatoare ale unor probleme de sănătate viitoare. Semnale în acest sens corpul nostru a tot transmis în perioada, deci este de gândit, ce anume ne-a transmis corpul nostru, în ce zone ale lui am avut semnale frecvente.

- avem posibilitatea de a înțelege în profunzime situațiile, un lucru important, căci ne favorizează conjuncturile astrale și atmosfera generală, mai ales când este vorba despre o analiză legată de sistemul nostru de valori și de valoarea personală.

- parteneriatele valoroase trebuie consolidate, ceea ce presupune o analiză atentă a relațiilor noastre, indiferent de natura lor. Putem avea noi relații importante din punct de vedere destinic, sau care vor avea un rol important în creșterea și evoluția fiecăruia dintre noi.

- au loc descărcări karmice la toată lumea, așa că evenimentele care au loc trebuie privite și din acest punct de vedere. Trebuie să mulțumim pentru ele indiferent cât de dure sunt.

Astea sunt pe scurt o parte din ideile pe care le am legat de această conjuncție pentru persoane.

La nivel colectiv această conjuncție aduce în prim plan nemulțumiri intense ale maselor de oameni, se poate spune că este o revoltă mai ales la nivel de concepte, de mentalități, care cu siguranță va aduce împreună, în revoltă, oameni care gândesc la fel. În același timp există și o puternică mânie, care manipulată se poate transforma în acțiuni violente, de aceea este important să trecem prin filtrul propriei gândiri orice instigare, să vedem dacă ne reprezintă. Avem nevoie de multă stăpânire de sine, și de acea să gândim de două ori înainte de a acționa, indiferent în ce zonă sau domeniu.  Se poate să resimțim o inerție în mișcare, o încetinire a tuturor acțiunilor, ea este evidentă, dar nu trebuie să ne îngrijoreze ci să ne facă să descoperim ce anume din jurul nostru legat de stabilitate, a generat acest proces de încetinire.

România trece prin niște momente extrem de delicate, care nu ne sunt evident accesibile, de aceea tot ce putem face este să ne gândim la ea și să cerem ajutor prin rugăciune, să fie ferită și apărată de orice fel de acțiuni subversive.

***

Când vine noaptea, iar tu eşti, asemeni ei întunecat, nu te împotrivi întunecimii tale, ci asumăţi-o.

Şi dacă vine dimineaţa, iar întunericul nu te-a părăsit, ridică-te şi spune-i zilei hotărât: ” Sunt încă întunecat”.

Este o prostie să te prefaci în faţa zilei şi a nopţii.

Amândouă şi-ar râde de tine.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte