ZIUA LUI JUPITER

Avem o zi extrem de interesantă, Venus părăsește semnul Capricornului și intră în semnul Vărsătorului, iar Luna este conjunctă cu Nodul Nord și Junona și în opoziție cu Ceres. În același timp Nodurile lunare intră după-amiază în mișcare directă, iar Marte formează un frumos trigon cu Chiron. Sunt aspecte contradictorii, dar extrem de interesante, căci ele ne provoacă să ne orientăm acțiunile doar pe direcția destinului personal, pe de-o parte, ne blochează orice fel de inițiative care ne abat de la ceea ce avem de făcut și ne obligă să fim creativi, mai bine spus să ne folosim creativitatea. Atmosfera acestei zile are un dinamis extrem, doar că orientat spre ceea ce noi deobicei nu vedem sau percepem. Este important să observăm ce blocaje apar, căci ele sunt bariere ferme care ne împiedică să urmăm căi greșite sau să ajungem în fundături. Evident putem insista dar costurile sunt extrem de mari și fără a schimba înfinal situația.

Există totuşi o stare de nelinişte, o tendinţă de a risca, o agitaţie interioară. Poate din cauza problemelor din ultima vreme. Este o zi bună pentru a consuma aceste stări studiind, reflectând, meditând. Imaginaţia şi intuiţia sunt foarte bune, lăsaţi deoparte starea de lene care tinde să vă acapareze, cât şi apatia. Dacă vă mobilizaţi astăzi puteţi realiza lucruri remarcabile, sau pe care le amânaţi de multă vreme.

***

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE JUPITER

Aprecierea personală este supremă. Nu există ceva mai important decât să te simţi bine prin cine şi ce eşti tu. Dacă te percepi cu apreciere deschizi uşa multor lucruri de a intra în viaţa ta. Nu mai este o problema de dorinţă sau abilitate, ci o problemă de permitere. Cât de mult îţi vei permite să ai astăzi?

***

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 CAPRICORN

O FEMEIE CITIND ÎN FRUNZE DE CEAI

Viaţa ne vorbeşte continuu prin multe căi de comunicaţie, dar nu vom percepe decât acele mesaje către care suntem deschişi. Raţiunea este doar unul dintre aceste canale, la fel şi simţurile, dar pe lângă acestea putem descoperi că avem şi alte "aparate" de recepţie. Semnale sunt pretutindeni, dar trebuie să ştim să le recepţionăm şi să le înţelegem. Iar această ştiinţă nu poate fi pusă în formule sau în teorii, căci este o ştiinţă care ţine de sufletul fiecăruia.

***

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER - 20 SCORPION

O FEMEIE ÎNLĂTURÂND DOUĂ PERDELE ÎNTUNECATE CE ÎNCHID INTRAREA UNEI CĂI SACRE

Uneori, calea pe care o avem de urmat este ascunsă în spatele unor perdele. Pentru a o descoperi, trebuie să apelăm la sensibilitatea noastră lăuntrică, la intuiţie, să ascultăm de vocea inimii noastre. Poate părea greu pentru cel care s-a obişnuit să pună mereu pe primul plan raţiunea şi argumentele sau motivaţiile materiale, dar întotdeauna apar şi momente când trebuie să depăşim acest stadiu ca să mergem înainte. Viaţa nu se limitează numai la ceea ce se vede cu ochii.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte