Luna Nouă din semnul Peștilor ne pune față în față cu mai multe provocări. Acestea sunt necesare pentru a ieși din vechile obișnuințe și din confortul fals în care ne aflăm, adică din acea stare prin care încercăm să apărăm ceea ce avem, chiar dacă ne provoacă rău, de dragul unei siguranțe extrem de relative. Ascendentul în semnul Leului în gradul Soarelui mă determină să cred că este foarte important să începem să devenim noi înșine, să ne manifestăm din plin creativitatea și să conștientizăm tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. În plus avem nevoie de încrederea de a lăsa evenimentele să se întâmple fără a ne implica, în acest fel se va alege să funcționeze, să rămână, să se manifeste doar ceea ce ne trebuie, ceea ce ne este necesar.

Cuplul luminariilor - Soare Lună - este secondat de cuplul planetar Mercur Venus în conjuncție, interacțiunea dintre cele două planete personale face ca fiecare dintre noi să caute răspunsuri ca urmare a unei stări profunde de iritare și nemulțumire legată de activitățile cele mai frecvente. Mercur are o puternică tentă marțiană, de aceea tendința de a ne certa, dea fi nervoși, lipsiți de răbdare sau nemulțumiți este foarte mare. Cuvintele sunt spuse fără a fi gândite și de aici până la ceartă nu este decât un pas. În plus Mercur este disjunct față de Neptun ceea ce cu siguranță aduce mari probleme în a vedea și înțelege corect lucrurile, având tendința de a le complica, de a exagera, sau de a ne focusa atenția acolo unde nu este cazul, risipind energie în direcții greșite, ceea ce ne epuizează realmente fizic și intelectual.

Marte se află în grad anaretic, el ne aduce în prezent anumite activități care vin din trecut, restante, nefinalizate sau prost gândite; sunt lecții din care ar trebui să învățăm cum să ne trăim viața, sau ce anume să evităm.

Opoziția dintre Jupiter și Pallas este extrem de provocatoare, ea readuce în discuție situații neclare, idei nepotrivite, care trebuie urgent revizuite, pentru a nu se genera conflicte sau a nu aduce probleme cu legea. Tot ceea ce punem în practică acum, va aduce rezultatele bune, reușite și ne va ajuta să ne punem în evidență personalitatea. În schimb ceea ce nu rezolvăm la capitolul restanțe poate deveni problematic și complicat.

Mai cred că această Lună Nouă aduce în prezent momentul ca fiecare dintre noi să-şi dezvolte vigilenţa spirituală, să acţioneze conform cu imaginea transmisă fiecăruia dintre noi de Ochiul care discerne ordinea, şi aici vorbesc de acea ordine care fundamentează totul, de ordinea spirituală, căci aşa ne vom dezvolta compasiunea creativă, vom lupta pentru ceea ce ne este necesar, vom obţine reverenţa şi bunăvoinţa, vom fi ca nişte cercetători care au şi li se deschid multiple căi de cercetare şi dezvoltare. Suntem ca nişte copii adolescenţi, care putem analiza toate informaţiile din jurul nostru, putem cerceta detaliile concret fără a ne pierde sufletul, entuziasmul, bucuria de a trăi, acestea fiind stările care să încline spre o decizie intelectuală.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte