În acest interval de timp se poate observa o activitate foarte intensă din punct de vedere astrologic, a asteroizilor. Astfel acest dans începe prin trigonul dintre Soare și Ceres, un aspect delicat, ținând cont de faptul că Soarele se află în exaltare iar Ceres este destul de prost poziționată în semnul Leului, căci poate genera destul de multe dificultăți legate de materializare și de conștientizarea unor lipsuri care ar trebui remediate. Chiar dacă aspectul este aparent bun, conjunctura generală face că inerția noastră să fie foarte mare datorată în mod special orgoliului sau egoismului și de aici rezultă incapacitatea de a face orice altceva ce este important pentru cei din jur.

Pe de altă parte conjuncția Neptun Junona deschide un ciclu destul de important legat de felul în care stabilim viitoarele asocieri contractuale, fiind dificil pentru fiecare dintre noi să mai aibă încredere și să caute doar acele tipuri de colaborări explicite. La nivel subtil se pot pune bazele unor relații profunde bazate pe același tip de atitudine spirituală, bazate pe iubire și respect. Acestea vin mai mult ca niște conștientizări decât ca ceva efectiv. Cu siguranță în cele mai multe dintre cazuri ne simțim folosiți sau manipulați.

Chiron este în sextil cu Pallas și în cuadratură cu Vesta, două aspecte interesante care provoacă fiecăruia dintre noi stări de confuzie pentru că pe de-o parte senzația și sentimentul că vezi dincolo de aparențe este foarte intens, iar pe de altă parte este sancționată destul de dur lipsa de concretețe sau de atenție. Este ca și cum suntem obligați să lucrăm paralel în două planuri total diferite, fără a greși în nici unul. Asta presupune credința de a lăsa deciziile în mâna lui Dumnezeu dar și fermitatea când este vorba de a acționa, dublată de inteligența asociativă, folosindu-ne de conjuncturi, adică înțelegându-le perfect sensul.

Junona este în sextil cu Lilith, un aspect cel puțin demn de analizat. El aduce numeroase provocări care ne obligă la luciditate, la decizii și atitudini ferme legate de felul în care ne gestionăm sentimentele. Este nevoie de ne implica doar acolo unde suntem încurajați de fi noi înșine, doar acolo unde nu este nevoie să mințim sau să fim duplicitar de dragul anumitor conveniențe sociale. Lucrurile sunt foarte tranșante, chiar dacă în aparență par mult mai simple, mai liniștite. Aici nu trebuie să uităm cuadratura pe care Mercur o formează cu Lilith, care reprezintă cadrul general al deciziilor noastre. Să nu uităm că Mercur se află în mișcare aparent retrogradă și că ne determină să ne orientăm gândirea doar spre creșterea înțelegerii personale și a rațiunii de a fi, de a ne individualiza.

Dansul asteroizilor ne vorbeşte despre recucerirea unităţii, despre depăşirea şi anihilarea tendinţelor negative, despre renume, avere şi succesiuni, despre întâlniri şi situaţii care ne scot în cale ”celălalt eu”, ceea ce nu vrem să vedem sau recunoaştem în noi, indicându-ne prin evenimente regulile jocului pe care trebuie să le urmăm. Este o perioadă, în care dacă vorbim în sens metaforic, va trebui să regăsim tot ceea ce-am pierdut şi s-a pierdut din noi.

Un lucru trebuie să ne fie clar, vom putea da un răspuns logic, la problemele pe care ni le pune viaţa. De aceea se poate spune că interiorizarea, adică raportarea la nevoile sufletului duce, sau mai exact ajută, la înţelegerea lucrurilor şi evenimentelor în mod intelectual. Comportamentul logic şi raţional devine o consecinţă a desluşirii nevoii sufletului, fiind astfel pregătiţi să ne atingem orice obiectiv pe care ni-l propunem în acest fel.

Evenimentele care au loc sunt necesare, indiferent cât de neplăcute ne vor părea unele dintre ele, pentru a construi şi întăriri individualitatea.

Momentul cel mai delicat al acestei perioade este legat de trecutul care ameninţă prezentul, dar aici este o problemă specifică fiecărei individ cum îşi găseşte resursele interioare pentru a o depăşi, pe scurt este vorba de înţelegerea şi selectarea factorilor durabili din viaţa noastră.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte