Poate că muLţi dintre noi am simţit ultimele luni ca o perioadă de restricţionare, am simţit cum totul se desfăşoară altfel de cum ne-am dorit. Si eu am avut din ce în ce mai des momente în care mă întrebam ce greşesc?

Acum întrebarea s-a transformat în de ce mi se întâmplă? Răspunsul este că nu am înţeles lecţiile care le-am avut de făcut la sfârşit de decembrie şi în luna ianuarie.

Această zi ne va ridica multe întrebări, pe care cu siguranţă nu vom găsi timpul necesar să le căutăm răspunsurile; cred că mai degrabă sunt legate de planul familial, de rădăcinile noastre şi puterea noastră din trecut. Sunt momente favorabile înţelegerii propriului destin, a menirii, sau sunt momente de răsplata sacrificiilor de tip saturnian. Fiecare le trăieşte într-un mod propriu şi specific destinului său. Dar este cert că le simţim cu toţii.

Poate dimineaţă vom simţi mai acut conflicte între emoţiile excesive şi mândria falsă, sau, conflictele morale.

Este o zi în care vom avea tendinţa de a ne izola, de a retrage în propria noastră carapace, în interiorul fiinţei noastre. Este o zi în care vedem lucrurile sumbru, sau legate de evenimente trecute, ceea ce ne face cumva lipsiȚi de optimism, dificili, şi exprimând greu emoţiile pe care le trăim.

Abia de la prânz ne vom gândi la problemele personale, la viaţa de familie, devenind mai comunicativi. 

Toate acţiunile noastre trebuie să fie dublate de înţelepciune, de aceea nu are sens să ne pierdem în discuţii fără rost, sau să ne agităm zadarnic sau fără sens. Evitaţi să vă supraapreciaţi forţele şi posibilităţile, dar mai ales este necesar să fiţi atenţi şi vigilenţi Minciuna are picioare scurte, iar perfidia poate fi repede descoperită. Cea mai indicată postură este cea a observatorului.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte