Soarele a intrat de astăzi dimineață, de la ora 7.08 în semnul Fecioarei, pe lângă faptul că se simte un iz de toamnă, se schimbă destul de evident vibrația, în sensul că fiecare dintre noi începe să își regândească planuri profesionale sau de orice alt fel, atmosfera de relaxare dispărând cumva.

Din punct de vedere astrologic mi se pare că în intervalul cât Soarele va sta în acest semn vor avea loc niște schimbări importante pentru fiecare dintre noi. Chiar dacă în acest moment suntem oarecum confunzi și destul de lipsiți de speranțe, entuziasm sau perspective, eu cred că foarte multe se vor clarifica în perioada următoare. Luna este, la ingresul Soarelui, pe Punctul mijlociu dintre Marte și Pluton dar și dintre Pluton și Lilith, ceea ce evident generează confuzia sau mai bine spus starea de imponderabilitate în care ne aflăm; eu cred că de fapt, este momentul să lăsăm lucrurile să vină spre noi, să nu le mai controlăm, să lăsăm ca în această perioadă Dumnezeu să ne aducă în cale ceea ce ne este potrivit, evitând și renunțând să ne încăpățânăm în a crede că știm noi mai bine ce și cum. În parte datorită tensiunii acestei verii, tindem să nu vedem ceea ce este important și ne concentrăm pe ceea ce ni se prezintă sau acolo unde sunt dificultăți aparente. Această stare este cea care ne împiedicăm să construim, să acționăm spre binele personal. Pot să apară diferite probleme din trecut, ca un fel de provocări, în momentul în care luăm o decizie sau în care dorim să facem schimbări. Sunt doar provocări, ele ne vor testa credința în ceea ce vrem să facem și ne vor aduce puterea interioară de a schimba ceea ce ne-am propus. Luciditatea și gândirea analitică sunt perfecte doar că trebuie să existe și credința sau altfel spus vocea sufletului care să conteze. Numai în acest fel putem vedea Binele și numai în acest fel putem deosebi Calea personală de calea care ni se sugerează.

Inconjuncția Lilith Soare ne obligă să analizăm orice detaliu, să încercăm să cunoaștem cât mai multe, adică să înțelegem și să aplicăm doar la propria persoană ceea ce înțelegem. Este nevoie acută de particularizare și individualizare în tot ceea ce gândim, vedem, simțim. Luciditatea rece, glacială, ne va distruge creativitatea, de fapt ceea ce un om are mai de preț.

În acest interval de timp 23 august - 23 septembrie, cât Soarele se va afla în semnul Fecioarei, Marte și Saturn vor ieși din mișcarea aparent retrogradă, Marte revenind în semnul Vărsătorului pe 11 septembrie, și formând cuadratura cu Uranus în 19 septembrie, aspectul care din punctul meu de vedere este cel mai puternic și marcant, refăcând aspectul care s-a mai format în 16 mai și în 2august anul acesta. De aceea cu siguranță va duce spre rezolvare situațiile explozive din ultima perioadă.

În același timp acest aspect va genera și tensiuni extreme mai ales în acele locuri în care nu s-a înțeles ceea ce se impunea schimbat, va aduce adevărate cutremure și descărcări pe toate planurile și la toate nivelele care ne scapă de sub control. Marte este în conjuncție cu Lilith și Nodul sud, ceea ce va amplifica mult eliberarea unor tensiuni, răbufniri sau pur și simplu evenimente dure. De aceea este foarte important că în această perioadă să ne facem ordine în viață. să ne prioritizăm activitățile, să înțelegem că este nevoie de încredere pentru a face schimbările care se impun.

Este important să ştim că gândurile prezente corespund unui trecut îndepărtat, dorinţa de a le goli, de a le pune în practică, fiind foarte mare, ceea ce ne lipseşte este curajul; de aceea zilele acestea se pot întâmpla lucruri care să scape puterii noastre umane de înţelegere, nu este nevoie să le acceptăm deodată, însă trebuie să ţinem cont de mesajul lor. Este o perioadă în care se ordonează gândurile care ne vor construi viitorul apropiat dar şi cel îndepărtat. Aşa că nu trebuie să închidem nici o cale şi să evităm sau să neglijăm nici o posibilitate. Totul dar ABSOLUT TOTUL, are un sens. Dacă nu avem capacitatea de a percepe nu înseamnă că nu are importanţă. Trebuie folosită din plin imaginaţia, creativitatea, scrisul şi rugăciunea, mai ales când ne simţim depăşiţi în înţelegere.

Este posibil să conştientizăm sensul vieţii să vedem ce direcţie este greşită şi să decidem cum acţionăm în continuare.

Oricât de bulversaţi ne simţim, nu ar fi bine să lăsăm lucrurile să ne scapă de sub control sau să le trăim la voia întâmplării, mai ales dacă acestea sunt legate de relaţiile noastre. Avem şansa abordării elevate a problemelor, cu iubire, putem elabora strategii eficiente ingenioase şi elegante pentru a ne atinge scopurile. Aici conotaţia este profund spirituală, iar manifestările ar trebui să aibă la bază iubirea profundă faţă de oameni şi faţă de tot ce ne înconjură.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte