Întreaga zi Luna se află în semnul Leului, și în plus formează opoziție cu Lilith și Marte, de aceea este important să reușim să ne depășim orgoliul și să nu ne mâniem, căci pot apare numeroase provocări care se pot transforma cu ușurință în conflicte. Luna este conjunctă și cu Nodul Nord, așa că pe lângă faptul că se află în semnul de Foc al Leului ea este deosebit de impetuoasă în acțiunile sale, practic amplificând deciziile emoționale și tensiunile interioare. Este nevoie de mult echilibru și de multă stăpânire de sine în toate relațiile, dar mai este nevoie și de discernământ pentru a ne recunoaște erorile și a le îndrepta. Probabil este una dintre cele mai tensionate zile ale acestei săptămâni, ea fiind amplificată și de o stare interioară de nemulțumire, cumva fiecare având o nevoie mai acută decât de obicei de validare a calităților personale și de recunoaștere.

Ne vom confrunta cu provocări de toate felurile, ele vin pentru a ne scoate din letargie dar și pentru a ne depăși fricile și a elibera o cantitate mare de energie karmică (în special energia excesului care a generat karma dar și energia legilor nerespectate) care ne împiedică să ne mișcăm cu lejeritate și unde vrem.

Toate acțiunile sunt îndreptate, așa cum spuneam mai sus, spre nevoia interioară de recunoaștere, de a aduna roadele muncii și a eforturilor depuse; probabil este o consecință a nevoii de siguranță, atenție aici pot să fie tentații care să ne împingă spre decizii greșite.

Acest context astrologic ne determină să înțelegem că noi nu jucăm jocuri ci suntem aici pentru a ne dezvolta, pentru a crește, pentru a evolua. Este evident că trebuie să ne deplasăm prin viață zâmbind, întâmpinând cu bucurie toate ofertele, ele vin pentru a ne determina să trecem la un nivel următor, chiar dacă forma în care apar nu este cea mai plăcută. În general ne sunt puse sub semnul întrebării convingerile, tradițiile, obiceiurile, adânc înrădăcinate. Nu înseamnă că au fost greșite, înseamnă că ne-au condus până în acest punct în care tot ce trebuie să facem este să mulțumim și să nu opunem rezistență schimbării. În transformarea interioară nu există scurtături, trebuie să rezolvăm nivelul 1 pentru a ajunge la nivelul 2. Pentru a rezolva nefericirea din exterior și problemele lumii este necesar să rezolvăm problemele din interior. La nivelul 1 sau la orice fel de nivel suntem în general blocați de propriile dorințe, niște mici ticăloși din interior care ne blochează creșterea.

Atunci când ne trăim viaţa la potenţialul maxim, participăm activ la fericirea noastră, atingându-ne obiectivele şi, în general, ducând existenţa pe care sufletul nostru şi-o doreşte, cu adevărat. Dacă avem nevoie de vindecare, putem iniţia procesul de căutare a celor care sunt în măsură să ne ajute. Dacă avem nevoie de experienţă, vom găsi locurile şi ocaziile favorabile, care ne vor oferi experienţa necesară pentru a duce la bun sfârşit lucrarea pe care dorim să o înfăptuim în lume. Indiferent ce ne este necesar, trebuie să ne implicăm în căutare iar, când vom fi găsit, în procesul de acceptare. Atunci când săvârşim acest fel de lucrare, devenim fiinţe pline de viaţă, încredere şi pasiune.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte