Se formează pe 9 octombrie la ora 6.47, și are Ascendentul în semnul Balanței, deci ea poziționându-se în casa I a momentului, ceea ce se traduce prin a spune că în următoarea perioadă, mai exact până la Luna Nouă din semnul Scorpionului din 7 noiembrie, este important să comunicăm, să ne ocupăm de relațiile noastre învățând să selectăm și să dezvoltăm ceea ce ne este necesar, să învățăm să ne exprimăm gândurile și ideile direct, corect și sincer, pentru ca ele să fie armonioase. Este important de subliniat că ne aflăm în săptămâna guvernată de Mercur iar conjuncția Soare Lună are loc pe gradul lui Mercur, de aceea afirmațiile de mai sunt atât de legate de comunicare. Pe de altă parte se poate spune că ne este dificil să vedem cu claritate, ne este greu să acceptăm realitatea așa cum este ea preferând să ne facem iluzii sau să ne ascundem capul în nisip prefăcându-ne că nu vedem. Cel puțin din punct de vedere al serviciului, al activităților cotidiene, al concretului, putem avea numeroase probleme dacă refuzăm să clarificăm situația. În aceste conjuncturi poate cel mai bun lucru ar fi să ne ocupăm mai mult de noi atât la propriu cât și la figurat. Adică să încercăm să ne clarificăm ideile, să adăugăm informații acolo unde ne lipsesc, prin studiu, analiză și comunicare. Este la fel de valoros să ne analizăm mai mult trăirile, să ținem cont de mesajele subtile, să fim sinceri și onești mai ales cu noi înșine dar evident și cu cei din jur. În același timp Mercur despre care spuneam că este important prin guvernare se află la finalul zodiei Balanței, sugerându-ne că este posibil să depășim conflictele cu cei din jur, dacă ne propunem acest lucru, ceea ce ne va da o pace interioară dar și posibilitatea de a acționa mai eficient și de a participa conștient la evoluția societății. Diplomaţia este importantă şi mai ales controlul criticii şi al acţiunilor impulsive.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.

Mai putem vorbi de existenţa unui punct critic , de maximă energie, mei ales în domeniul financiar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni pe care le-am declanşat la sfârșitul lunii martie, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate.

Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte