Astăzi este o mare sărbătoare creştină Sfânta Parascheva, care ar fi bine să o celebrăm cu sufletul. Le urez ”La mulţi ani!” tuturor celor care-i poartă numele! Sfânta Parascheva este renumită pentru minunile pe care le înfăptuieşte ne-ncetat, în tradiţia populară fiind denumită Sfânta Vineri, ştim cu toţii poveştile legate de ea. Oricum ajută femeile aflate cu necazuri şi ne îndrumă pe calea noastră, fiind denumită Maica faptelor bune. Ea ne îndeamnă la post şi milostenie, la iubire faţă de aproapele nostru.

Parcă pentru a ne determina să ne gândim doar la propriul suflet, Luna se află întreaga zi fără direcție, de aceea se poate spune că acțiunile concrete, materialiste, se vor derula cu dificultate. În plus de astăzi suntem în săptămâna guvernată de Lună, așa că această zi de început a săptămânii cu această poziție a Lunii capătă o conotație foarte importantă pentru întreaga săptămână. Ni se sugerează că este un moment important de analiză personală, interioară, de înțelegere a problemelor și de acceptare spre rezolvare a lor. Combinaţia prin cuadratură, de astăzi, a Lunii cu Chiron, aduce toate aceste atribute necesare pentru înțelegere, dar în scopul realizări numai ale idealurilor noastre, acele idealuri care ne vindecă în timp sufletul de orice fel de rană. Simbolul lui Chiron este ca o cheie întoarsă, cu amprente unice, ceea ce face ca numai într-o anumită poziţie a cheii, să se poată deschide uşa de care avem nevoie într-un anumit moment al vieţii; acest simbol se poate asemăna cu cheia spre iluminare pe care o are în mână Apostolul Petru. Iluminarea o poate obţine oricare dintre noi dacă are o minte pură, nepervertită deloc de filtrele şi măştile ego-ului.

De aceea tot ceea ce trăim în aceste zile, indiferent sub ce formă, vis, intuiţie, imagini, evenimente concrete au o încărcătură profundă şi deosebită, fiind mesaje subtile pentru rezolvarea unor probleme sufleteşti profunde, care au generat răni ale sufletului. Din acest motiv trecem fiecare dintre noi la un alt stadiu al existenţei, chiar dacă este o perioadă doar de tranziţie, în care ne dorim să trecem la un alt stadiu al conştiinţei, ceea ce implică o gândire şi atitudine nouă, o repolarizare.

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

Simţim că ne este afectată imaginea şi ne revoltăm, încercăm să facem în aşa fel încât să arătăm cine suntem, ceea ce din exterior se poate vedea ca o reacţie agresivă sau în forţă, ceea ce va genera riposta celor din jur. Poate de aceea astăzi este bine să ne gândim, să reflectăm la legea reciprocităţii, căci odată ce ne îndreptăm atenţia spre ea şi înţelegem că acţiunile noastre – inclusiv gândurile – generează reacţiuni, sau aduc energii de acelaşi tip, probabil că ne va fi mai uşor să gestionăm tensiunile din relaţii, ba chiar să putem să le transformăm în dialoguri şi acţiuni comune, constructive. Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte