Până la sfârșitul anului - mai exact până în 2 ianuarie 2019, Marte va sta în semnul Peștilor, această poziție este una dintre cele mai interesante, căci natura combinației este asemănătoare ca atunci când vrei să mergi printr-o ceață densă cu farurile aprinse, și nu faci decât să faci ca lucrurile să devină și mai dificile sau ca atunci când vrei să aprinzi focul când plouă cu găleata. Ceea ce vreau să spun că acest aspect ne determină să ne lăsăm deoparte dorințele și să lăsăm ca lucrurile să se întâmple, căci oricum nu putem controla nimic, fiindu-ne testată credința în primul rând, smerenia și încrederea în ceea ce facem sau în idealurile noastre. Acest fapt este ca și cum am spune că se deschid niște canale de conștiință prin intermediul căreia devenim conștienți de felul în care se desfășoară procesele energetice, adică de dinamismul forțelor ce se exteriorizează în diverse modalități în viață. Este ceva la care cu siguranță nu ne-am gândit, căci noi avem obiceiul să analizăm cu mintea și să acționăm conform acesteia, dar Marte în semnul Peștilor ne invită la imaginație ca formă de manifestare a energiei, fără ea tot ceea ce ne dorim să facem pare blocat.

Din această poziție Marte formează cuadratură cu Jupiter și cu Mercur retrograd, care-și vor pune amprenta asupra lunii noiembrie, determinându-ne să ne reconsiderăm sistemul de valori, și cred eu fiind ideal să ne lăsăm conduși de evenimente, să lăsăm să se întâmple lucrurile, să spunem cât mai des ” facă-Se Voia Ta”, căci perioada este greu de controlat și mai ales dificil de acționat conform gândirii sociale, determinându-ne să lăsăm sufletul să se exprime și să ne depășim orgoliul sau vanitatea.

Apoi Marte formează o cuadratură cu Soarele, dar și o conjuncție cu Neptun, o combinație mai mult decât interesantă, ce vor marca începutul lunii decembrie, făcând ca foarte multe dintre acțiunile noastre să fie greu de finalizat, sau în nici un caz așa cum le gândisem, în schimb fiind împinși să ne îndreptăm atenția spre alte acțiuni și activități, necesare dezvoltării noastre sufletești și care sunt necesare pentru a descoperi și valorile spirituale din jur.

Partea a doua a lunii decembrie este cea de înțelegere a tot ceea ce se întâmplat, se poate spune că este un fel de relaxare, după o încordare maximă, dar și un fel de revelație prin intermediul căreia putem trage concluzii importante și mai ales putem deschide anul 2019 că noi idei și implicit acțiuni prin intermediul cărora să ne punem mai ușor în valoare creativitatea și valoarea personală.

De oriunde ai porni, există mereu o perspectivă mai largă, mai înaltă, şi nu trebuie să ai complexe din cauza locului de unde vii. Ai aceleaşi şanse de a fi fericit şi împlinit ca şi ceilalţi, dar fiecare are drumul sau de parcurs, de la originea sa până la ceea ce îl poate împlini complet. Oricât de idealistă ar părea viziunea ta, mergi înainte, pas cu pas, ca să o aduci la realitate.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte