Acest aspect ne aduce de fiecare dată în fața ochilor rezultatul eforturilor de devenire, de transformare, de implicare în propriile relații. Evenimente numeroase s-au scurs  din 22 martie 2019, am trecut prin transformări importante fiecare dintre noi pe calea de a ne exprima ”a fi-ul”personal.

Acum este o zi de tensiune maximă, de analiză interioară, de gândire, o zi care ne aduce o mare profunzime și capacitatea de primi informații importante din subconștient, care atent interpretate ne vor ajuta la o înțelegere superioară a realității actuale. Probabil că vom simți nevoia apartenenței la un grup de suflete înrudite, de aceea vom căuta relații noi, potrivite, vom încerca să fim mai selectivi și să ne căutăm acele activități care să ne în-suflețească.

Evenimentele apar brusc și dispar la fel de brusc, fără a avea certitudinea că am înțeles exact amploarea lor sau urmele pe care le-au lăsat. Așa că tentația de a le lăsa așa cum sunt este extrem de mare, mulțumindu-ne cu răspunsuri pripite sau superficiale, acestea își vor arăta efectele mai târziu. Este important să nu folosim opoziția ca și conflict sau confruntare ci ca pe o vedere din exterior a problemelor personale, ca o reflectare a lor în ceilalți, asta mai ales pentru a genera conflicte, probleme, frământări interioare, decât în scop și mod creativ, personalizându-ne acțiunile și eliberându-ne de temeri. Temerile ne vor determina să ne utilizăm energia în acțiuni care nu ne privesc, să fim ușor de manipulat și să ne implicăm în războaiele altora, devenind cu ușurință partizanii unor cauze false. Pe lângă consumul energetic, acest fapt este și generator de karmă, în cel mai fericit caz, sau mai grav, ne poate implica în descărcări karmice care nu ne privesc, dar fiind prin preajmă, ne lovesc.

Opoziția folosită în acest fel va susține rezolvarea unor evenimente, aparent lipsite de logică sau dreptate, dar ele sunt un fel de lovituri colaterale, ca la biliard, indirecte, care vor pune în mișcare alte piese, declanșând mișcarea unor ansambluri de forțe. De aceea după ce am generat o acțiune, rezultatul ei nu se va arăta imediat, sau nu va fi aparent cel scontat, căci, este nevoie de înțelegerea unei tactici extrem de subtile, în procesul de manifestare. Pe scurt să privim dincolo de aparențele, bune sau rele, și să avem răbdare înainte de a cataloga radical (tendința este foarte mare) sau a lua decizii, pentru o vom face fără a fi în totală cunoștință de cauză.

Este ca și cum ni se sugerează evident să ne implicăm doar în acele acțiuni și activități care ne ajută să ne construim, să ne urmăm Calea, să fie în binele și spre folosul umanității, dacă există vreun dubiu față de orice fel de activitate, este bine să cerem părerea unor persoane avizate, sau competente, să nu riscăm nimic, verificând totul cu mare atenție și meticulozitate. Trebuie abordat un stil avangardist de conducere şi exprimare, oricât ar părea de ciudat, empatia şi acordarea la nevoile spirituale ale celuilalt fiind extrem de importante. Orice am face, trebuie să acordăm timp, bani sau susţinere serviciului social, dar la fel de important, este să sacrificăm propriile dorinţe, o mică parte din ele măcar, pentru binele semenilor.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte