Astăzi Luna se află în propriul domiciliu semnul Racului , ceea ce ne face să fim extrem de senzitivi și receptivi la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Avem posibilitatea de a înțelege sau de a genera evenimente prin intermediul cărora ni se sugerează anumite direcții de urmat, câteodată destul de dure sau neplăcute. Este important să privim doar latura lor constructivă căci fiecare are în spatele ei o lecție de înțeles.

De altfel Luna face conjuncția lunară cu Nodul Nord, și de aceea ceea ce trăim sau simțim este important, provocările fiind foarte mari din cauza energie extrem de intense care rezultă din acest aspect. Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Este important să nu subestimăm puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.

În zona relațională lucrurile se dovedesc a fi mai delicate. Este o idee bună să observăm cu atenția cauza tensiunilor și să o înțelegem depășind de fapt aparența lor.

Se pare că manifestările cele mai obişnuite ale acestei perioade tensionate vor ţine de implicarea în situaţii pe care aparent nu le înţelegem, ele venind tocmai pentru a rupe mentalităţile învechite din noi, automatismele. Tema de a abandona lucrurile învechite şi a începe ceva nou, este pentru că nu avem capacitatea de a ne recunoaşte calităţile noastre neexperimentate, aflate în stare latentă, dar tocmai acestea trebuie activate. Credinţa în Dumnezeu  ne poate aduce încrederea în propriile calităţi nelimitate şi nebănuite, mai extinse decât le bănuim.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin analiză personală corectă. Este important ca astăzi să acordăm timp pentru a ne ocupa de aceste probleme și a ne organiza activitățile viitoare.

Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic , de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni pe care le-am declanşat în trecut, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate.

Poate că starea de confuzie ne va aduce decepţii, sau evenimente care credeam că se vor desfăşura altfel, sunt momente trecătoare, mâine veţi vedea mult mai clar lucrurile.

Pentru a scăpa de toate aceste bănuieli, nesiguranţă, confuzii, cel mai bine întrebaţi direct, lămuriţi lucrurile, sau spuneţi ce simţiţi. Toţi trecem prin aceste stări, dar nu avem puterea şi curajul de a le lămuri sau măcar a le recunoaşte.

Este bine ca spre seară, daca starea de nervozitate se accentuează să vă retrageţi în sine, să citiţi, să mergeţi la un concert de muzică clasică sau simfonică, sau chiar de jazz, dar cel mai potrivit, când ne simţim inima plină de teamă şi ne-ncredere este să ne rugăm.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte