Înainte de Revelion, m-am uitat peste harta momentului de la 00.00 suprapusă peste harta României, nu cred neapărat că este un moment important la nivel subtil ziua de 31 decembrie ora 00.00, dar până la urmă orice simbol care este încărcat de energia gândurilor şi atenţiei noastre, devine extrem de puternic.

Aşa că privind acest moment am observat că Ascendentul României din semnul Racului este conjunct cu Mijlocul cerului momentului, ceea ce cred că poate însemna că românii îşi vor regăsi identitatea naţională şi forţa spirituală, care le va aduce şi recunoaşterea meritată, şi transmisă încă de la strămoşii noştrii DACII.

Mijlocul cerului şi Luna de pe Harta României este conjunct cu Chiron actual, în casa a VI a, ceea ce aduce României forţa de autovindecare, de regenerare dar şi capacitatea de a deveni un model pentru întreaga umanitate. Pământul românesc va demonstra că este plin de o energie specială, că aici se află leagănul multor energii al Mamei Natură, care ajută la susţinerea vieţii pe Pământ. Este foarte posibil să fie descoperite resurse naturale deosebite, care să ajute omenirea în evoluţia ei, dar care să ne permită să ne depăşim imaginea pusă fals şi virtual asupra noastră, de popor sărac şi lipsit de voinţă. De fapt avem resurse nebănuite care vor fi exteriorizate, astfel încât va exista pentru mulţi dorinţa de a ne purta numele. Poate părea puţin utopic ce spun, dar am certitudinea că aşa se va întâmpla. La fel cum cred că mulţi deja ştiu asta, altfel cum s-ar explica interesul străinilor de a cumpăra pământ românesc, şi nu oricine, ci cei din înalta elită a lumii dar şi construcţiile care se fac în România şi în Bucureşti în mod special, noi fiind extrem de săraci.

Apoi putem observa că Descendentul României se află peste conjuncţia Soare Pluton, ceea ce evident va aduce multe propuneri de asociere, colaborare sau parteneriate pentru România, în scopul evident pentru ceilalţi, de a câştiga puterea şi controlul. Iar, invers Martele României se află peste Descendentul momentului, ceea ce ne sugerează că vom fi deosebit de selectivi şi duri în alegerea propunerilor care ni se fac, sau, poate nu li se va permite multora să aibă acces în România.

Însă, după părerea mea, cel mai interesant aspect este cel al opoziţiei dintre Saturn momentului şi Uranusul României, aspect aflat momentan în desfacere, dar care a fost cel care a produs surpriza de la alegerile prezidenţiale. Acest aspect a fost mediat de Nodul Nord al României, aflat pe gradul anaretic al Vărsătorului. Acest trio – careu în T, se va reface aducând adevărata rezolvare a problemelor, dar şi înţelegerea lor, va dura până la jumătatea lunii septembrie 2015 (de citit mai mult pe http://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/saturn-la-grad-anaretic-sau-renuntarea-la-limitare-in-3-pasi).

Poziţionarea acestui aspect de opoziţie pe casele V – IX din harta României, aduce acţiuni destul de neaşteptate pe toată perioada amintită anterior, transformări greu de controlat sau de prevăzut, tocmai pentru că ne aflăm la un moment de salt uriaş şi de evoluţie spirituală fără precedent.

Trebuie amintit septilul dintre Lilith şi Ascendentul României, poate genera multe temeri, poate aduce luciditate, sau se poate întâmpla ca ea să genereze acţiuni ascunse, plănuite cu grijă, tocmai pentru reuşita unui grup de persoane, dar care vor fi dejucate, demascate, sau care se vor întoarce împotriva celor care le-au gândit.

Venusul României, o planetă remarcabilă pentru că se află în punctul Aries, este în septil cu conjuncţia dintre Martele actual şi Soarele României. Acest aspect a adus poporului român acea atitudine mioritică, de acceptare cu supunere a dificultăţilor la care am fost supuşi din exterior, acum fiind momentul când este posibil să demonstrăm lumii întregi că iubirea şi ospitalitatea noastră nu se confundă cu prostia, ci cu înţelepciunea de a lăsa lucrurile să funcţioneze conform planului lui Dumnezeu.

Creativitatea, acţionarea doar în acele domenii care ne pasionează şi unde simţim că putem fi noi, este soluţia reuşitei în acest an. În schimb cea mai mare provocare o constituie frica. Frica se acumulează în interiorul nostru şi o putem reţine, ascunde, pentru un timp; dar, în cele din urmă, îşi va croi drum la suprafaţă, într-un fel sau altul.
Atunci când există o mare acumulare de frică în interiorul nostru, trebuie să alocăm o cantitate considerabilă de energie, activităţilor ingenioase de control, reţinere, ascundere, apărare, negare, mascare, creare a falselor aparenţe, ridicare a barierelor de protecţie... toate având scopul de a-i împiedica pe ceilalţi să ne descopere vulnerabilitatea. Acest comportament este similar celui adoptat de o corporaţie falimentară, ruinată. Sunt adoptate felurite măsuri istovitoare, consumatoare de resurse vitale, pentru a ascunde adevărul, în vreme ce ruina macină compania, din interior. Acesta este şi efectul acumulării de temeri, asupra noastră.

Însă, mai mari decât eforturile depuse pentru a ne ascunde frica, de ceilalţi, sunt eforturile depuse pentru a evita noi înşine trăirea ei. Cu scopul de a ne proteja de o frică paralizantă, sistemul psihic va lucra insidios la reprimarea acesteia, pentru a ne împiedica să conştientizăm cantitatea de temeri acumulate. Totul se va încadra, aparent, în parametrii normali, până când nu vom mai reuşi să o reţinem şi să o ascundem. Se vor declanşa atacuri de panică, vom resimţi o anxietate severă, vom manifesta comportamente compulsive. Apoi vom recurge la medicaţie, pentru a ne menţine pe linia de plutire; toate acestea, în speranţa de a neutraliza spaimele lăuntrice.
Dar cum se acumulează frica? Atunci când suferim o traumă -- un eveniment care ne înspăimântă, indiferent dacă este vorba despre abuz fizic, conflict, abuz emoţional, accident, pierdere; oricare ar fi cauza -- avem tendinţa de a ne disocia de frică. Cu scopul de a se concentra asupra supravieţuirii, sistemul psihic separă frica de conştienţă, de nivelul conştient al minţii şi o compartimentalizează la nivel inconştient. Frica rămâne neprelucrată, în interior, aşteptând o soluţionare, iar noi rămânem, la rândul nostru, într-o vagă stare de nesiguranţă, nutrită la nivel inconştient.
De fiecare dată când suferim o nouă traumă, se acumulează tot mai multe temeri nesoluţionate, până când, în cele din urmă, frica atinge asemenea proporţii, încât simpla sa reţinere şi ascundere se transformă într-o ocupaţie "cu normă întreagă". De parcă ai cântări în jur de 150 kilograme şi ar trebui să ingurgitezi cantităţi pantagruelice de hrană, pentru a atinge senzaţia de saţietate. Frica se acumulează precum greutatea în exces -- şi uneori, acestea două se asociază, merg mână în mână.
Totuşi, iată şi partea pozitivă a unei acumulări de temeri: Există o anumită cantitate pe care o poţi "duce"! Şi, în condiţiile unei cantităţi limită, dacă te-ai elibera de o parte din temeri, ai avea mai puţin de suportat. Iar dacă te-ai elibera de cea mai mare parte, nu ar mai fi nevoie de toate serviciile de întreţinere a aparenţelor, de toate expedientele, mijloacele ingenioase, de mascare, de medicaţie etc.

În cazul în care te-ai elibera de frică, ar deveni, totodată, inutile, şi eforturile de a o evita, de a o masca, de a o ascunde. De asemenea, ar deveni de prisos toate stratagemele de control, întrucât te-ai simţi în siguranţă. Cum s-ar schimba perspectiva asupra propriei existenţe? Dar relaţiile tale? Ei bine, merită, cu siguranţă, efortul de a afla!
Dar în ce mod trebuie să procedezi, pentru a te elibera de frică? În câteva cuvinte, pentru a da drumul temerilor interioare, deprinde-te să le conştientizezi şi să fii prezent, atunci când răbufnesc la suprafaţă. Este destul de simplu, dar nu e nici uşor, nici rapid. Cu toate acestea, este posibil şi merită osteneala.
Imaginează-ţi că, în interiorul câmpului tău energetic, se află o sferă de energie care constituie frica ta. Închipuie-ţi că acest bulgăre este suma temerilor pe care le-ai acumulat de-a lungul întregii tale existenţe, şi chiar cu mult înaintea acesteia; şi că toate experienţele care te-au înspăimântat, mai mult sau mai puţin, s-au adăugat acestui bulgăre de temeri.
Poate că însăşi dimensiunea actuală a sferei de frică contribuie la declanşarea, cu uşurinţă, a acestei reacţii, care ne copleşeşte, periodic. Ori de câte ori frica trece în prim plan, ne afectează capacitatea de a face faţă cu succes provocărilor vieţii, de a lua decizii bune şi, în cazul cel mai fericit, ne împiedică să ne simţim bine. În cel mai rău caz, devenim temporar paralizaţi.
Acest program a fost conceput pentru a diminua cantitatea de frică lăuntrică, precum şi pentru a facilita abordarea vieţii într-un mod senin, pe deplin prezent şi încrezător în sine.
Orice program care are drept obiectiv eliberarea de frică contribuie la conştientizarea anumitor temeri. O etapă a procesului de eliberare de frică aduce înţelegerea că eşti capabil să o trăieşti şi să supravieţuieşti, să faci faţă acestei trăiri. În acest fel, de fiecare dată când teama îşi va croi drum la suprafaţă, o vei înfrunta şi soluţiona, cu mai mult curaj.
Teama este emoţia cel mai greu de înfruntat, deoarece atinge miezul sistemului Fiinţei, mecanismele de supravieţuire. Depăşirea fricii necesită timp; prin urmare, nu fiţi descurajaţi, dacă progresaţi cu paşi mărunţi, mai ales la început. Mergeţi mai departe!


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte