Această Lună Plină mi s-a părut întotdeauna puternică pe de-o parte pentru că Luna se află în propriul domiciliu, iar pe de altă parte, este un timp în care funcționează alte energii (energiile sufletului – ca imagine este ca seva unui arbore); acest timp cred că este într-un fel destul de puternic legat cu Luna Nouă anterioară  și următoarea Lună Nouă din semnul Racului. Este ca și cum se parcurge un timp lunar, și cred că se referă la activitățile legate de soarta noastră și de lecțiile de viață. M-am gândit foarte mult la această legătură, am analizat-o pentru mai multe situații și cred că pot spune că la Luna Nouă anterioară din semnul Racului începem de fiecare dată să ne însușim noi cunoștințe necesare lecțiilor de viață, este ca un proces de asimilare spiritual, acestea ajutându-ne să evoluăm (ceea ce ne-am sortit). Apoi de la această Lună Plină din Capricorn, până la următoarea Lună Nouă din semnul Racului punem în practică, acționăm, pentru a căpăta experiența necesară, pentru a rezolva și a trece pe un nivel superior de înțelegere a aceleiași lecții, sau a unei noi lecții – ceea ce cu siguranță ne ajută să ne urmăm soarta.

Luna Nouă anterioară din semnul Racului a avut loc pe 10 iulie 2021, pe grad solar, în casa a II, cu Ascendentul momentului în semnul Gemenilor și Mercur conjunct cu el (ambele pe PM Soare/Nodul Nord). Cum se traduc toate acestea – în primul rând aducând o perioadă în care fiecare ar fi trebuit să își așeze gândurile, să facă ordine în informații, să își găsească persoanele potrivite cu care să colaboreze; aceasta cu siguranță că s-a petrecut în viața fiecăruia dintre noi, probabil într-un mod destul de puțin plăcut sau oarecum brutal, neașteptat (se pare că așa învățăm cel mai ușor). Cu siguranță că au apărut noi colaborări comerciale, sau financiare, deasemenea schimburile de idei au fost importante, fiecare încercând să își facă auzite propriile opinii. Am fost provocați să acceptăm ideea de a ne dezvolta, pentru asta fiind nevoie să renunțăm la concepte vechi, la frici, acceptându-ne, înțelegând și depășindu-ne numeroase limitări. Cu siguranță timpul a trecut repede, iar pentru cei care nu au avut o organizare riguroasă a activităților, a părut un haos sau ceva greu de controlat. Deci lecția a fost și a timpului, a organizării, a depășirii fricilor legate de ceea ce știm și putem face.

Luna Plină de acum găsește Luna la 28 grade Rac – grad saturnian în casa a IX a și Soarele la 28 grade Capricorn – grad lunar în casa a III a, iar Ascendentul momentului în semnul Scorpionului. Cu siguranță că vom resimți o forță lăuntrică puternică, o dorință și determinare de a ne schimba, de a ne transforma, de a ne depăși limitele (obiectiv ce trebuia atins), de a ne elibera și elimina din activitățile și din viața noastră tot ceea ce este nociv. Vom face asta cu determinare, dar și cu înțelepciunea adusă de înțelegerea acestei necesități – lecție deja învățată. Soarele are o energie extraordinară venind foarte încărcat după conjuncția sa anuală cu Pluton, de aceea ne va determina să depunem eforturi conștiente pentru a ne organiza și administra corect viața, dar mai ales pentru a ne concentra pe acele activități care ne aduc posibilitatea de a ne mișca cu ușurință în zona socio-profesională. Este important să ne depășim limitările, acestea arată ca o colivie în care ne-am închis singuri, să avem viziuni noi și mentalități superioare, holistice. Ar trebui să înțelegem acum, că uneori viaţa ne răneşte, şi simţim nevoia să apelăm la diverse instrumente pentru repararea stricăciunii produse. Dar oricât de eficiente ar părea acestea, cauzele oricărei răni suferite sunt şi în noi înșine. Poate ar trebui să învăţăm acum să fim atât de puternici încât să nu putem fi răniți, iar dacă suntem răniți, să ne vindecăm noi înșine. Atunci nu vom mai depinde de ceea ce ne pot oferi alţii pentru vindecare, şi vom putea noi înșine să îi ajutăm pe alţii să se vindece.

 

Următoarea Lună Nouă din semnul Racului se va forma 29 iunie 2022, va fi în grad lunar conjunctă cu Ascendentul și Lilith și în cuadratură exactă cu Jupiter. Deci va aduce multă tensiune, dar și un moment de punctare, de decizii. Cu siguranță până atunci este important să acționăm, să fim dinamici, să ne punem în practică ideile și lecțiile pe care le-am înțeles.

 

Concluzionând am plecat de la consfinţirea unor schimbări importante din viaţă printr-un ritual care  face parte din modul în care societatea este chemată să participe la viaţa individului pentru a-i da energia şi motivaţia necesară pentru ca el să-şi urmeze calea aleasă. Decizia omului nu ar trebui să se bazeze pe ceea ce se aşteaptă societatea de la el, ci pe ceea ce simte el cu tot sufletul.

Acum ar trebui să înțelegem că uneori contează doar cum abordăm problema, şi dacă în viaţa noastră există două aspecte care par incompatibile, să nu uităm că noi suntem la intersecţia lor şi depinde de noi ca să le facem să se armonizeze. Aici avem de practicat până la Luna Nouă din semnul Racului de anul acesta.

Ar trebui să ajungem pe 29 iunie 2022 să înțelegem că mult mai important este să ştim să devenim mai mult decât suntem, să avem permanent dorinţa de a trece la ceva mai bun, de a urca mai sus. Iar progresul nu se măsoară nici în bani, nici în putere, ci în ceea ce facem efectiv pentru Binele tuturor.

 

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte